Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@taner07
Bunlardan almayın en ufak basınçta yılan ısırığı oluyor :) alacaksanız 25 civarı gözden çıkarın.

Scudo
@Asmeransa
Ben tam kadro boyumu aldım ama keşke 57 değil de 54 alsam diye düşündüm çünkü seleyi çok kaldıramıyorum.

@Silmarillia

hiçbirşey olmaz 110psi la 1000km kullanıyorum ısırık mısırık yok :D lastiği düzgün yerleştirirsen hiçbişey olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
@Sinan Ş
:D ben gördüm 3 gün önce iç lastik bundanmış yılan ısırığını da öğrenmiş oldum :) benim lastiklerin basıncı 110-100 ön ve taşı maşı fırlatıp atıyor. İçlastik btwinin orjinal olanı ucuz olanı yani henüz sıkıntı çıkmadı :) birde gördüğüm kişinin basıncı azdı ön tekeri kontrol etmiştim patlaması normal geldi ama, bisikletçi bu dandiklerden almayın demişti. En ufak çukur yine patlatır demişti.

@Silmarillia

hepsi aynı,kauçuktan yapılma daire şeklinde lastik,çok ucuz çin mallarını kastetmiş olabilir belki.
Ama dediğim gibi herşeyi kuralına göre yaparsanız,hiçbişey olmaz.Ben bu iç lastiklerden çok memnunum açıkçası,dünya para vermeye gerek yok arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Ben 25 tllik alcacaktım almayayım yani :). Beyler almayın yanlış uyarı yaptım. Çifti 10 lira gerçi patlasa ne yazar :))

@Silmarillia
şahsen patlarsa yamalıyorum ama ucuz diye patlayınca atan çok kişi var.
bu arada dün gece arabaya atlayıp,şu yeni 500lere bi bakayım diye gittim ataşehirden yeni 500 ile döndüm :))
Triban3 /57 kadro biraz büyük geliyordu,M boy 500 e geçiş yaptım bende.
bisk (2).JPG bisk (1).JPG
Elimdeki tam kadro şeffaf folyo ile kaplı,çiziksiz 1000km’de triban3’ü mü yakın zamanda satacağım arkadaşlar.
Eski tribana ,yenisinden çıkan 0 dış/iç lastikler,0 pedallar(takılmadı bile),0 ruble yi takacağım.
Üzerindeki takılı km saati, ve 0 siyah pakedinde hood çiftini de vereceğim,almak isteyenlerin bilgisine.

@Sinan Ş çok güzel rengi var bu 500'ün ilerde bisikleti değiştirince triban alacağım kesin :) hayırlı olsun. Kazasız sürüşler dilerim.
Son düzenleme; hakikaten nefis renk. Kıskanmadım tabi :D

Kesin bir cevap gelebilir mi ona göre sipariş geçmeyi düşünüyorum 1.72 51 kadro olur mu?

@Asmeransa sizin sadece boyunuzdan kadro boyuna kimse kesin cevap vermez. özellikle iç bacak boyunuz cok onemli. forumdaki ölçümleri yaptıysanız çıkan sonuca gore kadro secimini yapın. Alt sınıra yakınsa bir alt kadro tercih edebilirsiniz. bir alt kadroda gücün tekere daha rahat aktarılacağına dair yorumlar var. benim boyum 176 iç bacak 82 54 aldım

Benim boyum 1.76 51 kadro aldım. Gayet rahat. Ama marka model değişikliği dikkate alınmalı.

@Uğur S.
Ağırlık farkıda var sanki bende triban 300 var daha hafif ve vites sistemi daha iyi diye triban alıp düz gidona çevirdim

@0geday
İlerde şöyle kalın ve daha hafif olanını uygun fiyata bulursam değiştiririm :)

Triban 3 kadro boyu çok kafamı kurcaladığı için bir hevesle gidip salcano xrs 040 (2014) indirimli fiyatıyla 1.049 tl 54 kadro boyu kırmızı siyah rengiyle siparişini verdim pazartesi gelecek hayırlısı.

• Beğen
Tepkiler: Onur DOĞRU
Az önce çılgın bir hata yaptım. Bisikletimi yıkayayım dedim. Soktum banyoya sıcak su köpük falan her şey güzel gidiyordu. Süngerle yıkıyordum. Üst borunun gidona yakın kısmına yağ bulaşmış süngerden. Sert kısmıyla biraz sürteyim belki çıkar dedim. Çıkmadı. Üstüne üstlük çizildi. Canımı sıktı durduk yere. :D Bir de bu tribanlarda ne kadar çok yağ varmış arkadaş. O kadar sildim zinciri hala yağlı...

@Samet Arslan
:)
Şimdi, öncelikle bir gazyağı alın. zinciri çıkartın arka tekeri çıkarın sonra rubleye gaz yağını fırça ile sürün döndere döndere. Aynı şekilde aynakola da. Zinciri gazyağının içine yatırın fırça ile üzerinden geçin sonra ara ata çıkarıp bezle zinciri silin. Sabunlu suyla zinciri yıkayın tertemiz oluyor. Benimki simsiyah yağ idi temizledim. Yağ yol bisikletine sürülmüyor.

@Silmarillia
ne demek istediğinizi anlamadım? Zinciriniz yağsız mı sürüyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: erencaner
bu arada Bursalı Ebubekir kardeşim nerelerde?

Yeni sezon bisikletler ne zaman gelir ki ? Eski sezonlardan almak sıkıntı olur mu acaba ? Kafamda deli sorular

@Tolga Günsezer
Aynen öyle. Yarış bisikletlerine yağ sürülmez. Sizinki de öyleyse temizleyin bence. Bakın buda resmi, ImageUploadedByTapatalk1433508412.106928.jpg
ImageUploadedByTapatalk1433508429.438668.jpg
ImageUploadedByTapatalk1433508466.629582.jpg

Bu tür şeyler sürülüyormuş ama nasıl oluyor bilmiyorum.

Geri