Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Arkadaşlar merhaba bende düşünüyorum alsammı bu triban 3'ü yoksa triban 5'mi alsam?

Scudo
Triban 3 yok galiba. En azından 51 üzeri kadro yok, yanlış bilmiyorsam.

triban 3 ü önerirmisiniz?

birde triban 3 ün satış noktalarını nereden bulabilirim

Arkadaşlar triban 300'e 28 mm lastik takabilir miyim acaba. Jantın üzerinde yazan ölçülere göre maksimum 28 mm takabiliyoruz fakat 28 mm lastik söküp takma sırasında problem çıkarır mı? 23 mm lastik 110 psi pek konforlu değil. Bir de bisiklet biraz daha cyclocross'a benzesin istiyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

@SALCANO.Bursalı Decathlon'da satılıyor, şubelerini internet sitesinden ulaşabilirsiniz ama pek kalmadı ürün.

@Abdllh 28 oluyor diye biliyorum. Ayrıca bir de 80 basınçla kullanmayı deneyin, ben 100e hiç çıkmadım daha, şehir içi kullanıyorsanız 110 zorlayıcı olabilir tahminim.

• Beğen
Tepkiler: Abdullah07
@taner07 cevap için teşekkür ederim. Ben bozuk köy yollarına da giriyorum. 28 mm istememin asıl sebebi bu.

@Abdllh o yollarda 28 bile yeterli olmayacaktır, köy yolları falansa bence macera aramayın boşuna da masraf yapmayın kendinize biraz havasını indirip bir de öyle deneyin derim :)

@taner07 düşük basınçla patlama riskinin fazla olduğunu okumuştum. Dağ başında bisiklet elimizde kalmasın.:D

@Taylan75

benimkini verelim :)

Elimdeki tam kadro şeffaf folyo ile kaplı,çiziksiz 1000km’de triban3’ü mü /57kadro yakın zamanda satacağım arkadaşlar.
Eski tribana ,yenisinden çıkan 0 dış/iç lastikler,0 pedallar(takılmadı bile),0 ruble yi takacağım.
Üzerindeki takılı km saati, ve 0 siyah pakedinde hood çiftini de vereceğim,almak isteyenlerin bilgisine.

Kadro koruyucu film | Sayfa 3 - BisikletForum

@Sinan Ş keşke ben de baştan böyle bir koruma işine gireydim 2 ay içinde baya çizdim bisikleti :D

@taner07

Kaplama O kadar isime yaradiki anlatamam,herturlu su, toz,camur, tas ne varsa tum kadroyu korudu,saga sola rahatca yasladim piskleti,kesinlikle alir almaz yapin beyler.yapi magazalarinda o seffaf folyolardan var,benimki en ucuz turk mali , gayet guzel ,memnunum,alman malina dunya kadar para vermeye gerek yok

@samet aslan

Valla uzuldum bak, o kadar destek olduk elemana, haber vermeden kaybolmus gitmis, olmadi..

@Sinan Ş Adam üyeliği de iptal ettirmiş yahu. Sınava falan mı hazırlanıyor acaba?

@Silmarillia Hocam bu gazyağını nerelerde bulabiliriz? Bir de kadro boyasına göbeklere falan zarar verir mi acaba?

@Sinan Ş hocam kaplama guzel is de full sokmek mi gerekecek? Bisikleti hic sokmeden direkt ustunden yapsak olmaz mi ne dersin?

Simdi biz bu triban3 lerin zincirini ve dislilerini mazot ve dis fircasi ile temizleyip uzerine yaglama yapamayacak miyiz? Ben alali 3 ay falan oldu. Daha alindigi gibi duruyor? Arada bi mtb vardi bu dedigim sekilde tertemiz yapmistim vites gecisleri de yumusamisti.

ImageUploadedByTapatalk1433523219.098274.jpg
@erencaner
Eren kardesim yukarida kadro koruyucu sayfa linki koydum, cepten kopyalayamadim,o haldeyken yaptim ben ama cok zorlandim ya ,ellerim agridi kac gun :) lastik, fren kablolari,zincir full sokmek lzm.
Yeni 500umde on attiriciyi da sokup tam boy kaplama yapicam bunu,oncekinde aktarici alt/ust olarak 2 parca yapmistim pek hos olmadi sanki.
Bu sefer rahat calisayim diye zinciri sokmeye calisiyorum 15 dakkadir, cikmiyor delircem :))

@Silmarillia sizin Jantlardan nerden alabilirim? Hem goruntu olarak hemde dayanaklilik olarak iyi diyorlar (shimano r500) fiyat ne kdrdir bide

birbirine sürten metal parça varsa aşınmasın diye yağlanır diye biliyorum =)

Geri