@Eren D. Iste onu soruyorum tam olarak nasil bagaj takicaz rublenin oraya. Cunku cok dar bi alan bagaji takarsam zinciri sadece yukarida calistirabilirim. Buna cozum ariyorum
@Ahmet A. Atalay cok tesekkurler kardesim saolasin peki aliexpress ne kdar guvenilir alisveris yaptiniz mi daha once
Aliexpressten 2 Yıldır Alışveriş yapıyorum 15 Üzerinde alışverişim oldu En Önemli Nokta Doğru Satıcıyı Seçmek. İstiyorsan sana örnek 1-2 Link atayım incele?
@supersonıc Tam olarak nasıl takılıyor bilmiyorum ama sorunsuz kullananlar var dediğim gibi yabancı forumlarda. Rubleye değmeden bir takma şekli var herhalde. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Bagaj deliği rublenin biraz yukarısında, sürtmez yani.
Sayın Triban Kullanıcıları Aliexpresste Beyaz Tribanlarla Renk Uyumu Yapabilecek Giant Matara Deli Şekilde İndirime Girdi Normalde 4.95 Dolar Olan Matara Şuanda 1.93 Dolar Yani Şuanki mevcut kur ile 4.99 Türk Lirasına Denk Geliyor. Almak İsteyen olursa linki buraya iliştirdim Ben Kaptım 1 Tane. Ayrıca Satıcının yıldızıda gayet yüksek.
Edit 1:Satıcıdaki bisiklet ürünleri genel olarak indirimde İşe yarayacak 1-2 Ürünün Linkinide ekliyorum.
Giant Matara:
(link)
Giant Matara 2 Eco-Friendly:
(link)
Giant Zincir Kadro Koruyucusu:
(link)
MultiFonksiyonel Alet Dalaveresi:
(link)
Dipnotçuk:Satıcıyla Hiçbir Şekilde bağlantım yoktur.(Zaten Nasıl Olacaksa Elin Çekik Gözlüsüyle) Ucuz Gördüğüm İçin Ekledim. Mataralar Özellikle Sıcak Fırsat.
@Eren D. Yolda gordugum suruculere soruyorum herkes takilir diyor ancak nasil takildigini bilmiyor evet biraz yukarisinda ama takildigi sirada degicegini dusunuyorum
@Ahmet A. Atalay Açıkçası ben de matara almamanı öneririm, kullanılan malzemenin vs ne olduğu belli olmayan, çin malı full kimyasal matara kullanmak istemem şahsen
Bir de sen Antalya'da bir firmanın astığı bayraklar sebebiyle sorun yaşayan arkadaşımızsın sanırım. Ne oldu o olay? Dava falan açtın mı?