Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Insansevmem Parmak ağrısı pek görülmez, parmağınızı nereye koyuyorsunuz, gidonun tam köşesine denk getirdiyseniz ondan kaynaklanmış olabilir. Eldivenle daha rahat edebilirsiniz ama normalde eldiven olmayınca ağrıyor diye bir durum yok.

Scudo
Arkadaşlar, bilen biri cevap verebilir mi?
Triban 500 ile 500 FB arasında, Gidon dışında bir fark var mı?
Teşekkürler

@OzzMan satacak olduğunda bana mesaj atarmısın kardes bende dağ bisikleti var salcano ng 750 27.5 MD

@hkndng
Bildiğim kadarıyla vites sistemi farkli sram marka varBiraz daha ağir ve fitness bisikleti olarak geçiyor onun dişinda bir fark yok.

@taner07 tesekkurler cevap icin avuc icim sisti sonra biraz gidonu yukari alinca problem ortadan kalkti sehir bisikletinden gecince vucutta tepki verdi:)

@Eren D.

Wheel size:
700c
Tyre width:
32c
Compound:
Endurance
Protection:
GreenGuard
Weight:
640g
O kadar ağır değiller :) Tur için biçilmiş kaftan gerçekten :) green guard hem koruma hem konforu arttırıyor ... şehir içi için ve turda vazgeçilmez... illa hız içinse çok daha uygun fiyatlı ürünler var zaten :)
(link)

@Onur DOĞRU Ben yanlış hatırlıyorum o zaman, 800-900 gram gibi bir değer kalmış aklımda :D

en eski postlardan buraya kadar geldim sitede en fazla 51cm var hala :D 6aydır stok güncellemiyolar sanırım. biz 1.85ler kaldık öyle :D decathlondan başka satan firma yok sanırım kendi ürünü olunca

arkadaşlar merhaba,
boyum 170, iç bayak boyu 70-72cm, hangi kadro boyu tercih etmeliyim, triban 500 düşünüyorum, 48cm bana uyarmı?

@GKMDGN

forumdan kırptım bu resmi.Sanırım kücük gelir deneme imkanın varsa gidip bi dene

Dosyalar

• Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    20,9 KB · Okunma: 51
  • Beğen
Tepkiler: GKMDGN
arkadaşlar merhaba ben başlangıç seviyesi olarak triban 3ü almaya karar verdim kesin olarak. Ankara'da Decathlon dışında alabileceğim bir yer var mı? Ayrıca siz tavsiye eder misiniz başlangıç seviyesi olarak?

@amatör ruhlu başlangıç için iyi bi seçim. Decathlon dışında sıfır satışını yapan bi yer yok

@oguzhan39 hocam size muhtemelen 60 kadro uyar. Sahibindene de bakin hocam ikinci el temiz bulabilirsiniz belki.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Yazman
Arkadaslar merhaba,

Triban 500 e 700 28 lastik uygun oluyor mu? Ya da 700 32? 35? Boyle yagmurlu gunler icin bir disli lastik dusunuyorum da..

@Insansevmem max. 28 giriyor ancak o bile sorun çıkarta biliyor küçük bi akor bozukluğu lastiğin fren ayaklarına sürtmesine neden olabiliyor... Özelliklede ön daha promlemli olan taraf.... Tecrübe ile sabittir...

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
cevaplar icin cok tesekkurler all weather bir lastik var onerebileceginiz?

Arkadaslar triban 500 yol bisikleti alarak araniza katilmistim 1 2 hafta önce :) bisikletimi test etme sansi buldum gayet memnunum :) ben uzun tur uapmayi dusunuyorum izmir/bursa ^ bursa/izmir arasi toplam 700 km. Bunun icin yavastan hazirliklarimi yapiyorum hatta forumdada en ince ayrintisina kadar tura baslamdan once neler yaptiklarimi aldigim aksesuarlari turda yaptiklarimi harcamalarimi ve tur sonu gozlemlerimide resimli olarak anlaticam. Triban 500 icin bagaj problemim var. Daha dogrusu bagaj takilabiliyormu bir cok ihtiyaci hallettim en onemli olarak bunu görüyorum. Triban 5 yada triban 3 e bagaj takan arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim
Fotograflarda bagaj delikleri var tam anlam veremedim.

20150619_141632.jpg

Burda bisikletin arka genel gorunumunu paylasmak istedim.
20150619_141549.jpg
burda arka masadaki bagaj delikleri galiba 2 adet delik bulunuyor yanlarda

20150619_141539.jpg
burda ise tam dedigim problem. Rublenin orda bulunan delik bagaj deligimi tam anlam veremedim. Eger bagaj deligi ise takacagim bir vidada zincir i en sona atamam. Ya bagaji yada zinciri kirarim.
20150619_141505.jpg
diger tarafdaki bagaj deliginde problem yok oraya cok rahat bagaj icin vida takilir.

20150619_141446.jpg

Ruble tarafindaki delik. Bagaj buraya takildigini dusunuyorum. Tam olarak nereye takilacak bilemiyorum. Takan yapan arkadaslar yardimci olurlarsa cok sevinirim :) bu tur icin en onemli sorunum suanda :) :D

• Beğen
Tepkiler: taner07
arkadaşlar 1 haftadır kullanıyorum boyum 1.75 kilom 84 2 kez jant yamuldu ilkinde sürtme yaptı düzelttirdim. şuan sürtmüyor ama yine ayarı kaçtı. ve dünde lastik patladı. mtbden geçtim t3 e ama her çukurda bisikletten inip geçiyorum. cddebostan bisiklet yolunda yaya yolunda olandan daha fazla çukur var. kanaatim bisikleti mahveden onlar. çift kat jant nasıl bu kadar çabuk yamuldu anlamıyorum kilomdan dolayı mı acaba

@Alatay Alparslan ben de 176yım kilomm 83. bukadar sıkıntı yaşamamn lazım. Bence lastik havasında bir sıkıntı olabilir

Geri