Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Merhabalar;
Triban 3 fit 3 arasında kalmış amatör bisiklet kullanıcısıyım. Ayda 1-2 Haftasonları 70-80 km lik asfalt turlar yapmak istiyorum. Öneriniz nedir?. Bu arada mağazalarda fit 5 bulunmuyor bu aralar onun için fit 3 diyorum. Fit 3 alsam pişman olurmuyum

Scudo
Triban 3'ü de Fit 3'ü de kullanmış biri olarak aralarındaki tek farkın gidon ve vites kolları olduğunu söyleyebilirim.

Hangi tür gidonu seviyorsanız onu alın. 70-80 hatta dayanabildiğiniz kadar turlar yapın, sorun çıkarmazlar.

Lastik basıncını ilk kullanımlarda o kadar basmazsanız iyi olur, alışa alışa gitmenizde fayda var sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ben çok tehlikeli kullandığım için 100-120 basınçlara çıkmadım, ilk başlarda çok inik biniyordum hatta ama şuanda 80-85 ile biniyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@supersonıc
Merhaba... . Eski bir Decathlon departman Müdürü olarak size tavsiyem; bisikleti elden almanız yada bir arkadaşınıza aldırmanızdır.

Konu şu şekilde özetlenebilir...
Çok satılan ürünler mağazalar arası transfer ile gönderilmez.... (her mağaza satışı kendisi yapmak ister)
Karşı mağaza elinde az olan ürünü göndermez.(reyonu boşalmasın diye)

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
@onur doğru; mağazaya istediğimiz kadroyu sipariş geçebiliyor muyuz? ne kadar sürede temin edebiliyorlar?

İkinci el 54 kadro Triban arayanlar forumda ilan açtım bakabilirsiniz. İster üst karbon donanımlı ister orjinal. Jantlar RS10

Merhabalar;
Bende triban 500 yol bisikleti 1659 tl lik olan ile triban 500 yol bisikleti 1200 tl lik olan arasında kaldım eğer 1200 tl lik ( şuan inririmde) olanı alırsam 200 tl aksesuara harcaya bilirim. Benim merak ettiğim ise aralarında ciddi bir fark varmı , ucuz olanı alırsam buna pişman olur muyum teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
@Onur DOĞRU decathlona bodrumdaki bisikleti getirtmelerini rica etmek icin gidip is basvurusu yapip geldim :) 1 2 hafta icerisinde donus yapicam dedi. Departman muduru. Ordaki departman mudurunun adida onurdu :)

Sanki vites sistemi artık bana yetmiyor :/

@supersonıc
Evet yeni aldım ama sanki yetmiyor gibi geliyor. Rüzgar olan yerlerde kullanıyorum hep. Bu şekilde bile sanki yetmiyor gibi geldi. 11'liye geçmeyi ciddi ciddi düşünmeye başladım...

• Beğen
Tepkiler: supersonıc
@Silmarillia Ben de ileride 2x10 ya da 2x11 sisteme geçmeyi düşünmüyor değilim. Ama üstündekileri çürütmeden geçmem sanıyorum :D 11-28 vites aralığı lazım bana, 8 viteste bu oranı veren ruble bulsam bile vitesler arası geçiş çok sert olacak. Sistem olarak ne düşünüyorsunuz peki?

• Beğen
Tepkiler: Silmarillia
@Eren D. Sadece ruble sram geri kalanı orjinal duruyor microshift. Vites geçişleri bence iyi, akıcı.

Bugün indirim var. İnternetten fiyat takibi yapıyordum fit 500 ve triban 5 FB için, ikisinde de %17 civarı indirim yapmışlar. Radarimda rockrider 520 de var. Üçünden birini alacağım ama çok fena kararsız kaldım. Daha önce hic yol bisikleti kullanmadim, yardim lütfen :)

@Onur DOĞRU evet dogrudur. Bu hafta istanbulda egitimi varmis kendisinin. Haftaya gelicek diye biliyorum :)

@allperkayali sehir icinde veya asfaltta surecekseniz kesinlikle yol bisikleti almaniz. Mtb alip asfaltta surecekseniz gercekten yanlis yaparsaniz. Triban 5 e gelirsek bana gore triban 3 ten hic bir farki yok fiyati disinda hatta eksisi bile var(celik masa). Butceniz biraz daha yuksekse daha iyi bisikletlere bakabilirsiniz. Bulabilirseniz triban 3 almaniz benim tavsiyem.

@allperkayali indirim bilgisini verdiginiz icinde tesekkur ederim. Kac gun surecek indirim bilginiz var mi

Geri