@Sinan Ş Çok teşekkürler, 54 aldım, havalardan dolayı sürüşe çıkamadım delirmek üzereyim
buarada bir şey soracağım, dropların geometrisi tutuşlar vs ile ilgili tüm yazılanları okudum ama kafam bir soru var. Hoodlardan ya da droplardan tutarken frene tam hakım olamıyorum. Bu normal mi? bir hata mı yapıyorum.
Ya da yol bisikletini henüz 200m falan kullandığım için mi oluyor
@Uğur_can bence kilonuz iyi. Boyunuz biraz kisa gibi. Bildigim kadariyla bu urunun L boyu var. L boy bana tam geliyor. (1.80 boy) diger kadro boylarida gelicek diyorlar. M boyu gelirse bence M boyunu alin. Size tam olucaktir.
@Uğur_can Bütçe olarak 2500lere kadar çıkmışken alabileceğiniz daha güzel bisikletler vardır diye düşünüyorum, forumda bisiklet seçimi adlı başlıklara yazarsanız yardımcı olacaklardır. Bütçenizi yazın size seçenekler sunulacaktır
@Levent TURHAL 54 ve üzeri kadrolarda 700 e 23, 51 ve altında 650'ye 23 diye biliyorum. Ayrıca 650 için decathlonda yedek iç lastik bulamadım
@emrev kadro seçimi ile alakalı konular var forumda aratırsanız göreceksiniz, ayrıca önce imkanınız varsa denemenizi tavsiye ederim