Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
@Ahmet A. Atalay

Güzel kardeşlerim,dostlarım ,gözünüzü seveyim şu 1-2 dolarlık plastik mataralardan almayın,ucuz diye ne olduğu belirsiz petrol ürünlerini tercih etmeyin.
Hayattaki en temel ihtiyacın olan temiz suyu bu plastik şeylerle kirletme,10-20TL fazla ver düzgün birşey al,1 kere al .
hiç olmadı alüminyum/çelik mataralardan al,tour de france'a katılmayacaksan bu kadar ağırlıgın bir önemi de yok..

BPA-Free etiketli mataralar satılıyor. Plastikteki bir maddenin arındırılmış olduğunu gösteriyormuş bu etiketler. Ne kadar fark eder bilemem de daha iyiymiş gibi geliyor :)

bazı mesajlarda kullanıcı kilolarından bahsedilmiş acaba bu kadro ve jantların taşıdığı maksimum bir kilo sınırı varmı ?

Arkadaşlar 48-51 kadro 26 inç bildiğiniz üzere. İç lastik decathlon da bulunabilmesine karşın 26 inç yol lastiği bulmak zor hatta bulamadım. Decathlon bile sattığı bisiklete ait yol lastiği bulundurmuyor sanırım. Brandium da satış şefi arkadaşa durumu anlattım kendisi de hak verdi. Böyle kolay yırtılabilen ve yedeği gerekli yol lastiğini nasıl kullanan arkadaşlar bulabiliyorlar. Benim gözümden kaçmış olabilir mi ? Yurt dışında buldum. Ben salcano xrs030 kullanıyorum fakat bisikleti arkadaşıma önerirken bu durumdan rahatsız oldum ve araştırdım. Yardımlarınızı bekliyorum... Teşekkürler...

Pardon, dış lastik demişsiniz. Mesaji tekrar okuyunca fark ettim. Dikkate almayın lütfen.

@Uğur S. evet hocam dış lastik olayını kullanan arkadaşlar nasıl çözüm buluyorlar.

(link) linkteki uyar mı örnek ?

Link paylaşmak problem olmuyor umarım.

@Samet Arslan ben bu sene 3 ay once felan yeni seri olarak decathlondan triban300 aldim artik 3 yerine 300 gelecek demislerdi o vakitler.

@Onur GEBEN Kolay kolay bulunamıyor evet ama bulmak istersen bulabiliyorsun. Ben Antalya'daki mavi bisiklette hem iç hem dış lastik buldum iç lastik 25, dış lastik 35 lira dedi. Ayrıca iç lastik Decathlon'da 18-25 var 23 lastiğe oluyor sanırsam?

@taner07 teşekkürler öncelikle herkes deneyimini yazabilirse paylaşım adına güzel olabilir

Triban 3'üme bi dış lastik alıcam bulamadım yok mu yardımcı olucak :/

@Levent TURHAL Nasıl bir lastik arıyorsunuz? Kış için mi performans için mi daha detaylı bilgi verirseniz sonuca daha çabuk ulaşabilirsiniz :)

@Levent TURHAL Çok bilgim yok benim lastikler hakkında. Konudaki diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır. Üzerindeki Hutchinson'lar iyiydi aslında, sağlam değil mi onlar? :)

Ben kırmızı yanaklı Michelin kullanıyorum idare eder ben mutluyum :D

eğer görmek istersen aksamları arada eyüpte turluyorum yarın oralara gelebilirim sende gelirsen turlarız beraber

Geri