Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
@Onur DOĞRU hafta içi halletmem lazım bu konuyu dedıgınız cok dogru ancak bı kısa vıda gırecegını bıle dsuunmuyorum.

@Uğur S. önerınız ıcın cok tesekkurler bu tarz cantaları nerde gozlemleyebılırım. bu tarz urunlerı ınternetten almaya pek sıcak bakmıyoruım. aksı halde elımde cok malzeme patladı olmadıgı buyuk geldıgı ıcın.

@Samet Arslan

saol hocam ben beklemeyi düşünüyodum :D üretimi durmuş yurtdışında stokta gözüküyor buraya gelir diye bi umutla bekliyodum

1.85 boya XL olur o zaman bunlrdaki XL L ölcülerine bakmak lazım. Bide arkadaş 100 TL kargo parası mı olur ya ayıp

Dosyalar

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    89,3 KB · Okunma: 45
Triban 520 geliyormuş yakın zamanda, eski 500'ün eşdeğeri olacakmış. Fiyat 1700 civarı olacakmış.

@Alatay Alparslan Telleri yeterince gergin değildir belki. Ben orjinal jantlarıyla 50 km civarı hızlar çukura da girdim araziye de çıktım canını aldım ama banamısın demedi. Çok ufak ayarı kaçtı araziden sonra, frenler sürtmüyordu bile. o da ilk 1000 km içinde olur diye normaldir dedim düzeltip devam ettim. R501 kullanıyorum şu an, aynı şekilde memnunum onlardanda

Decathlon ayari kacirdi herhalde, 50tl kargodan 100tlye nasil cikar.

Triban 500 ulkemizde bu sene cikti. Ben triban 520 yi sordugumda fiyatini gectiler. Getirtmek bile suanda akillarinda gecmiyor 2 seneye kadar anca dediler. En son ulkemizde piyasaya ciktigini unutmayin. Bizde 500 bu sene cikmisken adamlar triban 520 540 560 en sonda 580 cikardilar bu sene.

@supersonıc
Yurtdışında satılan modellere hangi siteden baktınız? Fiyatları pound olarak mı yazıyordu.

arkadaşlar boyum 1.82 triban 500 sipariş vericem L kadra boyu bana uyar diye düşünüyorum. Yoksa m yada xl kadro mu sipariş versem teşekkürler

@emrev deneme şansınız yoksa L alabilirsiniz, zaten XL stokta yok gözüküyor :)

@taner07 teşekkür ederim. Siparişi verdim bende yol bisikleti lobisinin yeni kurbanı oldum :D

Beyler şu gidonda nasil rahat ediyosunuz :D

Denedim decatlonda daha düz tutamiyodum.

2 büklüm oldum,bi taraftan sirtim aciliyor onu kapatmaya calisiyorum bi taraftan bisikleti kontol etmeye çalışıyorum perişan oldum desem yeridir :D
Pozisyon zaten rahat degil sirtim ağrıdi inince :D

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Geri