Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@cemekan
Bisiklet ustunde dedigine gore el pompasindan bahsediyorsun,Hortumsuz pompalarda bu tip sorunlar olabiliyor,bu yuzden paraya kirdim topeak race rocket aldim,7-8cm lik hortumu var, basarken titreme,oynama hic sorun cikartmiyor,cok ta memnunum

Scudo
ay@Sinan Ş eyw aynen el pompası. alıcaz artık dediğin gibi birsey decatlon yolları yine.wala sinirlik durum ya tek bir kez taker patlatma gel karşılastığın soruna bak tekrar teşekkur

yaş 17
boyum 178 cm
iç bacak 86 cm
kol 65 cm

57 kadro mu almalıyım?
55 alsam sıkıntı olur mu?:srnsml:

57 L bedene tekabul eder,oda stokta yok.benim boy 1,84 XL sipariş ettim yani 60 cm.
1,78 boy az değil.60 da büyük olabilir.

@engin1

bence çok pahalı,kargo ile anasının çorabı:snzdglsn:1875 tl.

@cemekan Yeni pompa şart değil, ben de hortumsuz kullanıyorum. Tekere hava basarken yere suluğu koyup ayaklarımla sabitliyorum, sibobu da tam suluğun ucuna gelecek şekilde yerleştiriyorum. Suluktan destek alarak şişirince sıkıntı olmuyor. Bu yöntemi uygulamaya başladığımdan beri hiç sibop yarmadım :harika:

• Beğen
Tepkiler: cemekan
selam arkadaşlar.23 yaşından sonra tekrar bisiklete merak saldım. 20 kg lik dandirik mtb'den kurtulma planları yapıyorum. triban 3 ile carraro 225 arasında kaldım. Biliyorum ikiside farklı tarz bisikletler, farklı kesime hitap ediyor fakat hangisi daha ikna edici olursa ona göre almak istiyorum. Yol bisikleti önceliğim ama sanki hafif kalitesiz durduğu yönünde bir algı var genel olarak (triban 3 için). bu yüzden carraro biraz daha cezbedici geliyor. her iki koşulda da birisini aldıktan sonra pişman olmaktan korkuyorum. bu yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum :)

triban 3 te Lastik,jant ve vites sıkıntıları yaşayanlar var. bu da beni biraz korkuttu. kaç km de bir lastik yada jant değiştiriyorsunuz? Masrafları ne oluyor acaba?

Ayrıca 1.72 boy olarak hangi kadroyu tavsiye edersiniz? 54 uygunmudur?

@serhadss 3000 km civarı oldu sanırım Triban ile, lastikler daha gider ama çivi girdi, yama ile tutuyorum o yüzden değişmem lazım. LAstik konusu biraz değişik, aynı model lastik kimisinde hiç patlamıyor, kimisinde benimki gibi folloş oluyor :D Jantların 1000 km civarı değiştirdim. Bir şikayetim yoktu, aradığım jant setini güzel bir fiyata bulunca kaçırmadım. Viteslerin ayarını yapıp devam ediyorum, geçmemezlik etmiyor, bir sıkıntı yapmıyor. Bir kere vites ayarı yaptım sadece, o da kazadan sonra. Şu an yine istiyor ama, çok inceden sürtüyor zincir attırıcıya. Çözülmeyecek bir sıkıntısı yok aletin, vites ayarını düzgün yapabilecek bir yer bulursanız gerisi sizde zaten :)

Kadro boyuna bir şey diyemeyeceğim, ama ç bacak boyunuzu da yazarsanız yardımcı olabilecek arkadaşlar var.

• Beğen
Tepkiler: serhadss
Selam arkadaşlar Gelibolu'da veya civarlarında tribandaşlarım var mıdır varsa bir tanışalım :)

72cm bacak boyu için hangi kadro boyu tercih etmeliyim acaba? 48 iyi olurmu bana ?

@Eren D. anladım çok teşekkür ederim cevabın için :) birkaç arkadaşa ve yabancı arkadaşlarada sordum onlarda al pişman olmazsın dediler. büyük ihtimal önümüzdeki günlerde alacağım :)

48 üstü triban 3 kalmamış yalnız piyasada. 2. el bile pek yok. Ben de biraz da katıp salcano siparişi verdim. btwin hayaliyle başlayıp salcano cu olacağım :)

Arkadaşlar triban 3 beyaz modeli satıp üstüne 300 TL verip triban 500 almaya değer mi?

Eski triban mı yeni triban mı 500 dedigniz. Eski 500 de sora sistem vardı full eger bulduysanız eskisini almaya degebilir karbon maşa ve sora sistem için . Fakat yeni 500 de 300 den pek bi fark yok diyebilirim görsel olarak bi kac degişiklik var. 300 lira harcayarak elinizdeki bisikletinizi modifiye etseniz yeni 500 den iyi olur kanısındayım .

• Beğen
Tepkiler: Decsan
Sanırım yenisi. Iki hafta olmuş alalı. :(

@Decsan Hocam Satıp yeni 500ü almak yerine elinizdeki Triban 3ü güncellemek daha mantıklı. Daha akıcı bir jant seti alabilirsiniz mesela...

• Beğen
Tepkiler: Decsan
Triban 3'ümle 1455 km yol yapacağız Cumartesi günü başlıyoruz yolculuğa.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@Samet Arslan
Bir öneriniz var mı?

Merhabalar, şu triban 3 lerde bulunan kırmızı hoodlar var ya onları ben değiştirmek istiyorum. Decathlonda yok. Elinde olan 2. El benimle iletişime geçebilir mi renk siyah ya da beyaz olabilir

@Decsan Öneri verebilecek bilgiye sahip değilim ama konu içinde aratırsanız daha önce verilen tavsiyeleri bulabilirsiniz. :)

@Ozan Yavuz Microshift sitesinden sipariş verebilirsiniz istediğiniz renkte. 9$ falan olması gerek.

Geri