@Uğur Recep AKGÜL unutmadım karbon maşa olayını,iş güç tatil vs. derken uzak kaldım bir süre.
Ama kısa bir deneyim sonucu şunları yazabilirim,karbon maşayı takınca sanki ön tarafta hiçbirşey yokmuş,kartondan gidon tutuyormusum gibi hissettim
İlk başlarda biraz kontrolde zorlandım ,elimden kayıp gidiyor gibi oldu ama zamanla alısıyorsun,akşam biraz daha detaylı inceleyip tam ayar yapacağım,çünkü öncekinden daha yüksekte kaldı gidon,boru çok uzundu,biraz kestirdim çok alçak olmasın diye uzun bıraktım öncekinden,haliyle alıştıgım tutuş ve duruş değişti.
Karbon spacer ve karbon için alüminyum çektirme de almıştım,sorunsuz taktım.
Nerdeyse 650 gr hafifledi ön taraf,haliyle elimde taşırken ön taraf kuş gibi arka taraf hantal kalıyor
)
Jantları da değiştirmiştim rs10 la ,forumdan 2.el aldım, ordan da bi 250gr kadar hafifledi bisiklet.
Toplamda 1kg hafiflettim aleti,sürüş enasında pek birşey fark etmedim,ya da çok kısa sürdüğüm için anlamamış olabilirim ama taşımada 1 kg hafiflemesi iyi oldu,eve yorgun gelince apartmanda taşırken fark ediyorsun değişikliği.Karbon gidon da alacaktım ama güvenlikten dolayı tırstım biraz,çıt diye elimde kalmasın allah korusun,karbon maşa yeter şimdilik
Zaten kilom 75 oldugundan ağırlıga pek takılmıyorum,değişikliklerle t500 görünürlüğü güzel oldu,fotoları atarım bugün,yarın.