Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
@MehmetSFatih
bu bisklet icin bende görüstüm boyum 1.80 dedim satici size cok kücük gelir. 54-57 bakin diye direk söylesi. siz kadro boyunu hic sormadiniz mi.

bugün triban 520leri denemeye gittim yolum düşmüşken
öncelikler bisikletlerin üstü çizik dolu raflardan herkes kafasına göre denediği için olsa gerek oldukça çizik dolu idi. buna ramen bisikletler oldukça güzel boyası ve malzeme kalitesi oldukça hoşuma gitti cidden bu parayı hak eder bisiklet alacak arkadaşlar güvenerek alabilirler keyif alacaklarını düşünüyorum..
ama ben denediğim de boyum 183, L boy denedim rahat da ettim bisiklet üstünde ama satıcı ısrarla sana XL olur dedi ikisini de denedim pek fark göremedim gibi ama niye XL da ısarcı oldu anlamadım. ( siz ne düşünüyorsunuz hangi beden olmalı bana ? )
hatta çizikler olmasaydı bisikleti alabilirdim de bunu da söyleyince madem çizikler var size %10 indirim yapalım dediler ama içime sinmedi almadım.( siz alın ama çiziksiz bulursanız )
belki internet üzerinden satın alabilim bu bisikleti yarın öbür gün tur yaparsam diye kullanacağım ön ve arka tarafa bagaj takılması alma sebebim açıkcası..

@MehmetSFatih kadro boyu olarak onlarda 48 ve 51 var hangisi acaba ölcebilir misniz aynakol göbeginden sele borusu bitimine kac cm ve sele borusundan gidona üst boru kac cm ödeme ne sekilde sehir dısı kargo falan nasıl eşime düşünüyorum ben de

@GKMDGN Seleye kadar ölçmedim belki ondandır,sele borusu kepçesine kadar ölçtüm

http://www.geocities.ws/vural_yav/images/bisiklet001kasim28x390x150.jpg resimde A1 yazan kısmı ölcmelisiniz o sekilde 41-42 cıkmaması lazım 48 den sonra 43 boy bi kadro daha var en ufak olan ki bu cocuklar için oysa eger baya ufak. üst boruda b denilen kısım

Şimdi benim 54 boy triban 3 ü ölctüm meraktan. a1 49 cm b ise 54 cm cıkıyor. Sanırım tribanlarda boy dedikleri ölcü b ye göre yazılıyor fakat kadro bana ufak gelmiyor rahat kullanıyorum anlam veremedim bende. 176 boy 83 iç bacak . 54 kadro fakat a1 dedigim gibi 49 cm cıkıyor b 54 o zaman sizdekide demekki o yüzden 48 olan

Bin selam canlar :)
Bugün Balıkesir'den İzmir'e o canım Tribanımızı elden almaya geldim ve an itibariyle Kamil Koç ile geri dönmekteyim. Bisiklet için ne gişe görevlisi beyfendi ne de bagaj sorumlusu beyfendi sorun çıkardı. Çekiniyordum tatsızlık çıkarmak istemediğim için; neyse ki endişem yersizmiş. Hatta öyle ki, garaja bisiklet almayan sorumlu işten çıkartılabiliyormuş. Belli ki Kamil Koç epey özen gösteriyor. Medenileşme çizgisinde ilerledikleri için minnettar kaldım tutumlarına.

Neyse sizlere selam vermek için posta attım nerelere geldim. Akşamınız güzel olsuun :)

Dosyalar

• IMG_20150826_191858.jpg
    IMG_20150826_191858.jpg
    154,5 KB · Okunma: 85
Merhaba 2300 setli kirmizi triban3 sahibiyim. Bildiginiz gibi arka ruble 11-25 li acaba bunu 11-32 ye cevirebiliyormuyuz ve zincir degisiyor mu

@bua Kaç kadro aldınız acaba? Dün gittim de sadece 48-51 kadro boyları vardı onlarda 650cc teker... Yani ufak yol bisikletine gore 26 jant mı oluyor bilmiyorum..

@Miriel
Uzun Turlara birde engebeli araziye girmek istiyorum on masa amortisorlu bi bisiklet almak istiyorum

@Uğur Recep AKGÜL unutmadım karbon maşa olayını,iş güç tatil vs. derken uzak kaldım bir süre.
Ama kısa bir deneyim sonucu şunları yazabilirim,karbon maşayı takınca sanki ön tarafta hiçbirşey yokmuş,kartondan gidon tutuyormusum gibi hissettim :D
İlk başlarda biraz kontrolde zorlandım ,elimden kayıp gidiyor gibi oldu ama zamanla alısıyorsun,akşam biraz daha detaylı inceleyip tam ayar yapacağım,çünkü öncekinden daha yüksekte kaldı gidon,boru çok uzundu,biraz kestirdim çok alçak olmasın diye uzun bıraktım öncekinden,haliyle alıştıgım tutuş ve duruş değişti.
Karbon spacer ve karbon için alüminyum çektirme de almıştım,sorunsuz taktım.
Nerdeyse 650 gr hafifledi ön taraf,haliyle elimde taşırken ön taraf kuş gibi arka taraf hantal kalıyor :))
Jantları da değiştirmiştim rs10 la ,forumdan 2.el aldım, ordan da bi 250gr kadar hafifledi bisiklet.

Toplamda 1kg hafiflettim aleti,sürüş enasında pek birşey fark etmedim,ya da çok kısa sürdüğüm için anlamamış olabilirim ama taşımada 1 kg hafiflemesi iyi oldu,eve yorgun gelince apartmanda taşırken fark ediyorsun değişikliği.Karbon gidon da alacaktım ama güvenlikten dolayı tırstım biraz,çıt diye elimde kalmasın allah korusun,karbon maşa yeter şimdilik :D

Zaten kilom 75 oldugundan ağırlıga pek takılmıyorum,değişikliklerle t500 görünürlüğü güzel oldu,fotoları atarım bugün,yarın.

• Beğen
Tepkiler: bua ve Kazuya
Hadi hayırlı olsun bende bayadır cıkmıodum dün cıktım epey bi egim falan tırmandım rüzgarda vardı 34 km yol yaptım boynum falan tutuldu nedense . Gidona dogru cok uzanıyorum sanırım gidon bogazını biraz kısaltmayı düşünüyorum devam ederse birde öyle denicem . Bendede r501 jantlar gayet akıcı cukurlardan falan hep bunny ile atlıorum mumkun oldukca jantlarda akortlar iyi şimdilik . Karbon titreşimi daha cok emdiginden titreşimde azalmıstır senin bisiklette gibi geliyor agarlıktan ziyade. Bende öle işten gücten üşengeclikten cok sık cıkamasamda arada cıkmak iyi geliyor..
Kırmızı hoodlarda görsel olarak güzel fakat zamnla siyahlasmaya basladı dün bide eldiveni unuttum eller terledi toz falan derken birazda kendim pisim alacalı oldu kırmızı siyah :D onları direk siyah yapmak kiri gizlemek için iyi olcak sanırım :D

Bu arada bende çinden tayt alt üst forma siparis ettim mapei medium cok güzel oldu dün ilk kez giydim tayt bi turda 2 saatten sonra yine popomda batma oluyor ama tabi ertesi güne agrısı gecmiyor en azından. Taytsız kullanımda uzun süre binince 2 gün falan agrı devam ediyordu.

(link) buda link

• Beğen
Tepkiler: bua
@Kensou 57 kadro edindim hocam ben. Fakat ikinci el olarak edinebildim ancak; uzun süredir arıyordum 2-3 hafta önce facebook üzerinden 2.el ilanlarının bulunduğu bir grubun bir ilanın altındaki yorumda denk geldim buna da :) daha doğrusu denk getirildi demeliyim sanırım :) birkaç kere başka modellere gözüm kaymadı değil 57 kadro bulamadığımdan ama gönlüm 'dur hele gelecek sana bir triban' dedi ve geldi :) ve aynen dediğiniz gibi 51 kadro ve altındaki kadrolarda 26'' jant bulunmakta.

• Beğen
Tepkiler: Kensou
@big bike Ürün detayında çok farklı rakamlar vermiş, kafa karıştırıcı ama olmaz. Yol bisikleti lastiği olarak 700x23 olanlara bakacaksınız :harika:

• Beğen
Tepkiler: bua
Geri