bence olur ama komple degısım ister kollar ruble attrcı onları degıstı mı aynakolu ön attırıcı daa degısmezse de olmaz nette bi ac reimde gormustum ultegra set takmıslar
Bende bir haftadır tribam 500 kullanıyorum. Giyim kuşamım önceden beri tamamdı, kilidim var, çantalı su torbam var. Neler tavsiye edersiniz?Şilede okuyorum ve her gün ağva şile arasında antreman yapacağım. Bu nedenle yeni bir lastik şart gibi mesela.
Arkadaşlar geçen bisiklet sürim dedim yol cok kötü çıktı arabalar yüzünden sağa gitmem gerekti durduk yere korna fln çalıolar sonra hafif kum fln tas vardı ztn asfaltta bozukdu yamamı ne yapmıslar hep sonra pedalı çevirirken gıcırtı geldigini farkettim zincir paslı acaba zincirdenmidir sesi duyunca sinirden süremiyom bisikleti
@cycling33 Bozuk yollarda yol bisikleti kullanımı pek rahat değildir, mecbur kalmadıkça tercih etme. Zincir paslı ise temizlemen gerekiyor, onun dışında zincirden normalde de ses geliyor zaten, zincir sesi olmadan bisiklet mi sürülür
@taner07 bu ses zincir sesi degil ince sinir bozucu bi ses yolda asfalttı ama yamalar çatlaklar fln vardı döryol iskenderun arası yol acaba bisikletle otobana gireniniz varmı ses böyle insanı sinir eden bi ses
arkadaşlar model yükseltme sebebi ile tribanımı satıcam, yabancıya gitmesin, almak isteyen olursa özelden ulaşsın, yakın zamanda ilana çıkıcam (54 kadro, kask, kitli pedal, specialized sele vs )
bende yeni triban'cı olarak aranıza katıldım. Bisikleti geçen hafta aldım. ve yaklaşık 150km'den fazla yaptım. bisikleti sevdim. ama kondisyonum az diye hergün binmeye çalışıyorum.
ve triban3'ü biraz daha hafifletmek ve akıcılığını arttırmak için campagnolo vento jant almayı düşünüyorum. Aksiyum'lardan daha üst bir jant galiba. siz ne dersiniz?campagnolo vento
@taytan arkadaşlara katılıyorum, bu bisiklete çok fazla o jantlar. Dahası, bence biraz daha kondisyon kazanın önce, bu bisiklette kondisyonu iyice artırın, daha sonra daha iyi jantlı bir bisiklete geçersiniz, triban çok iyi bisiklet ama o jantları hakedecek kadar da değil
ama jantlardan hiç menun değiseniz, forumda ikinciel güzel jantlar var, onlara bakın derim