Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@taner07 ben 5700 setli rs10 jantlı sıfır denecek kadar temizi 1.700 aldım. Eski jantlarını ve rs10'ları satıp aksium race aldım, bide karbon gidon koydum, ağırlık ciddi derece de indi ve makinr uçuyordu. Bana maliyeti de 1.800 e geldi herşey dahil;)

• Beğen
Tepkiler: nuruasakir
Scudo
@lealtad jant ve set değişimi performansı hissedilir derece farkettırıyor mu gercekten ?

@nuruasakir evet fark ediyor. Jant hız, performans ve akışı etkilerken grup set sürüş, performans ve zorlamayı etkiliyor..

• Beğen
Tepkiler: nuruasakir
bisikletim şuan eski bisikletime nazaran çok çok hafif ve hız yapamıyorum bişey olacak diye. psikolojik olabilir ama sıkıntı yaratıyor bende.

Ben de 520FB ile aranıza katıldım , ilk olarak giyo göstergeli pompa aldım 100psi için , lastikler equinox 2 700x25c

Sizce 700x35c lastikler bisikletime uyar mı?

Millet 1,5 aya triban 500 alcam çok hoş bisiklet mağazada gidip gördüm ama 100 kilouyum sorun çıkarırmı çıkarırsa hangi parçaları güncellemem gerek

@seyirci06 benim boyum 186 cm,kilom 95 acaba benim içindemi 60cm lik kadro uygun. bide triban 3 ü önerirmisiniz?

Sattım triban 500'ü, arka balkonda specialized'in yedeği duruyordu :koptum:

@baykus54 tesekkurler üstat. decathlondan alacagız artık.yeni serileri bekliyorum...

Bence yeni seri hemen gelmez haberiniz olsun geçen sene çok geç geldi temmuz gibiydi yanlış hatırlamıyorsam

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Triban 500 ümle araminızdayım ve acilen çözmem gereken dış lastik problemim var. Bana teki elli lirayı aşmayacak ve beni iki üç ay götürecek bir lastik önerisi yapar mısınız? Şu konu var bu konu var demeyin lütfen varsa bir bilginiz paylaşırsanız sevinirim.

Triban 500 üzerinde hutchinson equinox var bende kullanıyorum gayet memnunum neden değiştirme kararı aldınız

Equinox 2'leri 2 farkli makine ve setde 3-4 k kullandım gayet yeterli. Ama illa değişcem dersen delta'da continental ultra sport var 23 mm'ler 50 lira idi @quzilqurt

@Guney1907 ikinci el aldım bisikletimi ve arka teker inanılmaz aşınmış. Ayrıca üstünde çok fazla yarık var. Sırf bu yüzden iki haftadır diken üstünde sürüyorum bisikleti :)

• Beğen
Tepkiler: mşehirli
@lealtad çok teşekkür ediyorum bir de decathlon da satılan michelin ler var 33₺ ye. Sizce iki ay götürür mü beni? Çünkü nisan da yurtdışından lastiklerim gelecek.

@quzilqurt geçici bi süre ise evet götürür. Ama üzerinde hiç lastik yoksa. Eğer dandikde olsa bi lastik varsa hiç gerek yok almaya. 2 ay idare eder;)

Geri