Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

@Auron Sanchez
Offff bak arkadaşım, tam aksine, senin alıntılayıp cevap yazdığın mesajda arkadaş jant setine kadar değinmiş. Önceden Mavic kullandığını bile yazmış. Bu sebeple önce sen ne yazdığını oku ondan sonra bana yaz!

@Auron Sanchez
Evet size L uygun olur. Bizde 2 kadro boyu da var.

Scudo
Bir de ekleyeyim, kutudan bisikletle beraber en az 100TL'lik pedal ve kal seti de çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Groims
aldım alur 700 ü arkadaşlar alacak olanlara duyrulur son 5 kalmıştı şuan 4 kaldı :harika::harika::harika:

@Auron Sanchez
hayırlı olsun hocam.sonunda alur aldın demek :).. .bisikleti alan bütün arkadaşlar iyi günlerde kullansın..öncelikle bana yaptığın yoruma cevap vermek istiyorum..mosso.. bianchi .carraro. parçaları türkiyede birlestiriliyor. bisikletler tabiki iyi bisikletler ama jant setlerine gelince iş değişiyor bu sette olanların. bir carraro 062 mossonun jantı seti gerçekten kötü.bu ortada. sen 3000 tl ye 105 setli bisiklet varmı jant seti iyi olan ?....
specialized alles 18 vites sora setli bisiklet 3000 kusur.. scott 040 claris sora karışımlı compedant 2800 3000 arasında arastırabilirsin
merida scultura reacto . yeni tiagra setli 3800. . 105 setli bisikletler 4950 tl civarında...
hocam ben uzun araştırma sonunda aldım alur 700 ü.
alur 700 fransız malı bu özelliklteki kadro bu fiyata hangi bisiklette var...

@firat_firat Hocam ben jant setinden anlamıyorum mavic aksiyumu biliyorum bir tek onu da herkes yazıyor diye :komik: Hocam inşallah dediğiniz gibidir ya içime çok sindi aletin görüntüsü de üzerindekiler de. Kısmetime de fiyatı düştü aletin. . 3000 e zaten imkansızdı çıkmam hatta 2600 dese yine alamıyordum kargoyla 2550 oldu :koptum:. İlk yol bisikletim olacak bu da Carraro Crs600 den sonra çok fark hissedecekmişim gibi geliyor, acayip heycanlıyım :hhhhhh::hhhhhh:

Ya Alur 700 ile mossonun salconun giriş ve orta seviyesi kadrolarını kıyaslamak gülünç. Yanlış hatırlamıyorsam ya Alur ya da Pro'da Roubaix sertifikası vardı

@Auron Sanchez
hocam için rahat olsun gerçekten çok hızlı bir bisiklet üstüne binince anlayacaksın. ben merida scultura 5000.2015 model alacaktım full karbon..5600 tl fiyat çektiler.. ama bu yaz evleneceğim için fiyatı düşürmek zorunda kaldım :( uzun araştırmadan sonra alur da karar kıldım..evet fiyatı gerçekten çok uygun olmuş. iyiki aldım diyeceksiniz. kadro görüntüsü çok güzel rengi olsun özellikleri olsun gerçekten iyi .110 km ilk uzun yol deneyimimde gerçekten beni tatmin etti. ama lastikler çok uzun mesafeler için biraz uygun değil gibi geldi.ama performans yokuş tırmanışı mükemmel..iyi pedallamalar kardeşim :)

@firat_firat
Teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz için :) Benim tek korkum lastik patlaması. Bir de üzerindeki pedalların nasıl olduğunu düşünüp duruyorum. Crs 600 ü 2 sene kullandım bir kere bile lastik patlamadı çok şükür. İnşallah bunda da patlamaz. Yol bisikletine alışsam yeter şimdilik. Tekrar teşekkürler hocam :hhhhhh::hhhhhh:

alur 700 ün 2500 e düşmesi çok deli olay yarın bitecek diye üzülüyorum :D

@kemalkeskin
İndirimin geçerli olduğu tarih aralığı: 18/06/2016 - 18/07/2017 Yazıyor ama

• Beğen
Tepkiler: kemalkeskin
Yahu korkutmayın insanı bitecek diye :( bi an önce almak lazım :/

• Beğen
Tepkiler: Zen.eren
Aklıma giriyorsunuz ben bisiklet alana kadar şu güzel fotoğrafları paylaşmayın lütfen :D

@Auron Sanchez Patlak koruma var. Benimki 4bin km civarında yani ömrünün sonuna doğru sadece 1 kere patladı.

@0geday
2500 liraya bu bisiklet kaçırılmamalı. XS, M ve L kadroları mevcut.

Screenshot_2016-06-19-19-19-54.jpg

Kadro boyu konusunda özelden mesajlar geliyor.

M kadro için, özellikle standover denen ve bisikletin, üzerinde ayakta durduğunuz zaman bacak aranıza gelen borunun yerden yüksekliğini ölçtüm sizin için. Umarım yardımcı olur arkadaşlar ..

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G. ve Groims
@Mertkangunes
Hayır, M boy tercih etmelisiniz.

Geri