Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

Scudo
@Auron Sanchez Senin kalemin kuvvetlidir. Şöyle bol resimli, güzel detaylı bir değerlendirme yazısı rica ediyorum! ve aylardır forumlarda yorumlarını okuyorum. Hayırlı uğurlu olsun bisikletini aldın sonunda :) :harika:

@Groims @Mertkangunes sagolun arkadaslar eve gecince kurulum yapip fotograf atacagim ve elimden geldigince degerlendirme yazisi yazacagim :) Aynen sonunda alabildim bekledigime degdigini hissediyorum :)

@Auron Sanchez Bisikletiniz hayırlı olsun. İnternetten sipariş verince montajı yine mağazadan mı yaptırmak gerekiyor.

@murat serbet Bildiğim kadarıyla, Canyon firması gibi, %90 yapılı geliyor. Decathlon.com.tr'de bisikletin nasıl monte edileceği bilgisini gösteren bir video var sanırım.

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
@Auron Sanchez Hadi gozun aydin. Guzel gunlerde, kazasiz belasiz pedalla.

L kadronun boyutlarini ve kac cm boya kadar uygun oldugunu hemen yazabilirsen arkadaslarin isine yarar.

Arkadaslar cok tesekkur ederim :) Simdi kurulum bitti tekere hava bastirmam ve vites ayarlarini yaptirmam lazim onun icin bisikletciye gidip gelecegim o sirada yazarim aksam 10 gibi hazir olur buraya linkini atarim :)

Bir de bisikletin boyu cidden buyuk ben 1.84 um benden 5 santim uzun adam daha rahat biner

@NewStyle
Ama ben yarın biter diye korkuyorum maalesef ellerinde fazlaca olsa zaten bu fiyata dusurmezlerdi bence 2016 modelleri gelecek diye bu fiyata düşmüş olabilir diye düşünüyorum

Az önce merter decathlon'daydım fiyat hala 2969 gözüküyordu. Bir kontrol edin dedim fiyatını. :D

@Auron Sanchez en yakin zamanda fotograflarini bekleriz keratanin.Bende aldigimda inceleme yapmak istiyorum detayli guzel bir videoyla :)

@Auron Sanchez Yalnız alana kadar amma mızmızlandın :D
Güzel günlerde bin.

@Auron Sanchez hayırlı olsun dostum dünde konuşmuştuk 1.88 L beden uygun o Zaman

Bu arada Çin'den malzemeler geldi :) 17 günde ama gerçekten beklemeye deydi fiyat ve kalite çok iyi
image.jpeg image.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Groims
@kemalkeskin 2016 serileri mavi ve pembe güzel bir kombinasyon. Bir de şu CF kadrolarını getirseler yer yerinden oynayacak.

@hashus1099 Internet mağazası ile şubeler arasında kampanya farkı olabilir. Bizim perakende sektöründe genelde Internet mağazası stokları ayrı mağaza olarak görülüyor.

@Auron Sanchez Bisikletçiden de fotolar at. Ayar yapılırken de foto çeker misin? :) Kendim almış kadar heyecanlıyım şuan :)

• Beğen
Tepkiler: Mertkangunes
Ben de indirimden ve bedava kargodan faydalanıp ALUR 700 aldım, şu an yolda. Böylece bu sohbet konusuna da girmiş olayım. Selamun aleykum, hayırlı Ramazanlar

• Beğen
Tepkiler: Groims ve berktx
Geri