Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

@tunç şenel Ben bazı modellerini canlı görme fırsatım oldu, ürünleri retro, eski modellere dayalı güzel bisikletler. Çok alıcı gözü ile bakmadım ama kadro kalitesi ve kullanılan malzemeler güzeldi. Zaten çok ucuz olduğu söylenemez, orta şeker gibi.

Ama dediğim gibi, Fuji touring, Surly gibi markalar uzun yolcular içindir. bTwin 520 hem spor hem uzun yola kayabilir.

Bir de bu linke bakın derim. (link)

Arkadaşlar Decathlon'da hala kargo bedava mı? Bilgi paylaşırsanız sevinirim

Scudo
@Groims Ben açıkçası renk kombinasyonu , kadro stili , yeşil rengine ve selesine bittim ...Bisikletin marilyn monroe ' su gibi ...Yada Adriana Lima olmadı Miranda 'sı ...:) tabi herkesin zevki farklı ...Söylediklerinden anladığım ; Uzun sürüşlerde çok konforlu değil diyorsun ...Tekrar tekrar teşekkürler ...Tavsiye ettiğin modelleri ayrıntılı olarak inceleyeceğim ... Fuji ' de bana hitap ediyor ...( Aktarıcılarının bulunduğu yer hariç ) ...Çok acalem yok iyi bir araştırmadan sonra alabileceğimin en iyisini alıp pişman olmak istemiyorum ...

@Groims şuan ücretli kargo 2 gün önce ücretsizdi ama yakınlarında Decatlon varsa oraya sipariş ver ben bugün öyle yaptım mağazaya kargo ücreti yok

Bende decathlon kartı var internetten bisikleti sipariş ettiğimiz zaman puan flan geliyo mu acaba ?

@kemalkeskin Internetten karta daha rahat veri akışı olduğundan daha hızlı puan aktarımı gerçekleştiriliyor.

• Beğen
Tepkiler: kemalkeskin
@kemalkeskin 3-4 saat önce sipariş vermeden önce aradım decatlonu puanınız yükleniyor dedi ama şuan yüklenen bi puan yok akşam bidaha arıcam bakalım ne diyecekler

@kemalkeskin 500 liraya 10 tl geliyormuş

• Beğen
@kemalkeskin Her satın alınan ürünün fiyatı X = X puan 500 Puan = 10 TL yani her 500 TL'lik harcamaya 10 TL kazanıyorsunuz.

• Beğen
Gidon boğazında 100- 110 gibi rakamlar ne anlama geliyor?
Decathlon'un sitesindeki Alur 700 resminde 110 yazıyor, benim bisiklette 100 yazıyor? L beden 110, M beden 100 gidon mu oluyor?

@cetinbudak

Gidon bogazinin mm cinsinden uzunlugu. Gidon bogazi da gidonla govde arasindaki kopru benzeri parca. Kadro boyu buyudukce gidon bogazinin uzunlugu da artar.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Cetinbudak
@tunç şenel linkteki ürünü bilmiyorum ama decatlon ürünlerinin kalitesinden şüpheye düştüm. 19 mayısta triban 520 modelini aldım. Toplamda 3 kez 23 km gezi yaptım kaymak asvaltta. Daha sorunsuz bir günüm olmadı.illaki bir yeri arıza yapıyor. Arka jant 3 kullanım sonunda 2 kez akord ayarı oldu. 1 kez ön ve arka vites ayarı yapıldı. Şuan vitesler gene ayarsız. Arka jant akordunda da sekme var. Yani gene bozuk.On vites ice dısa zincir atı Vites ayarı bozulur akord bozulur, ses geliyor arkadan bi yerden sorun yok diyo decatlon:) ... Valla durumu decatlona sikayet olarak ilettim kulağının üstüne yatıyorlar. Yazıyorum bende bunları bilin diye. Bakmayın ismine teknik servis acemi magazalar sorun cözmekten cok uzak. Pinokyo alırım decatlonun bisikletini almam. Alırsınız 10 gün sonra %30 indirim okur salak yerine koyar ilk alıcıları. Uzak durun.benden söylemesi.

@Deniz Duman Çok teşekkürler ...decatlon bir mağazalar zinciri ...Bu tür ticari kurumlar tamamen karlılık üzerine çalışırlar . Marka algısına çok önem vermezler ...Ürün kalitesi bu sebeple bazen sıkıntılı olabilir.Bugün iyi para kazandıkları bir markayı yarın bir anda raflardan indirip bambaşka bir marka satmaya başlarlar ....Uyarınızı dikkate alacağım sağolun ...

@Mrttkgz belki benim sansimadir. Jant seti ayar tutmuyor triban 520 icin konusuyorum. Cok elestirilen r500 400civarına satilirken bu modelin jantı sahibindende bedavadan az pahalı satiyorlar. Alur modeli belki daha iyidir. Gule gule kullan. Benim bir dahaki bisikletim kesinlikle dekatlon olmayacak. Ya sorunlar cozulur falan diyodum onceden her kullanimda bi sorun...mossonun sehir bisikleti vardı onceden ne bakımı abicim saat gibi calisiyordu... 3 kere kullandım daha 1 ayda. Bisikletten soguttu.

Alur'da jantlardan çekinmeyin arkadaşlar. 5bin kilometredir ne çukurlara düştüm ne zeminlerde gezindim daha akortluk durum olmadı. Ayrıca çok akıcı ve hafif.

• Beğen
Tepkiler: Mrttkgz ve Groims
Arkadaşlar ben de bir sikayette bulunayim. Burada gördügünüz gibi kartimi 2014 yilinda cikartmisim, puanlarim oldugu aklima geldi ve bir seyler satin alayim dedim. Önce p.tesi e-mail attim, tamam duzeltecegiz dendi, tamam dedim. Baktim düzelmiyor carsamba günü aradim, tamam düzeltecegiz dediler, yine düzelmedi. Sorun su ki ben sisteme girdigimde kartimi görüyorum ancak onlar kartimin olmadigini söylüyorlar, kart numarasi verince kartiniz var diyorlar böyle sacma bir durum. 5 gündür tık yok bakalim ne zaman verecekler, ilk is günlerinde de tekrar arayacagim suanda ulasamiyorum. Ne kadar zor olabilir ki puanlarin kartima yuklenmesi de bu kadar bekletiliyorum anlamis degilim malesef :kötü::kötü:

@tunç şenel alur indirimle iyi bir bisiklet gibi gözüküyor. Kullanıcılarının yorumlarınıda dikkate alınız. Ben yaşadığımı paylaştım. Bisiklet belki sıkıntılıdır mümkünse değiştirin dedim. 2 mesaj attılar dedimki ilgileniyorlar. Yok abicim tık yok. Ilgün pedal arıza yaparmı. Yaptı. Aydınlatma veriyolardı teknik servis yerine oturtamadı haliyle yolda uçtu. Bunları değiştirdiler gerçi ama zaman zaman aynakoldan zaman zaman arka tekerin ordan bur yerden ses geliyor kendi kendine geçiyor sonra. Dekatlona götürdüm ses yapmadı sağlam diyor açıp bakmıyor bir yerine. Abicim sorun olmada arabaya atıp dunya kilometre gotururmuyum bisikleti. Garantiden çıkmasın diye servisine götürüyorum onlarda sıkıntı yok diyor. Cik bakalim 40 km hiza diyicem gıcırtıları dinle... Mossoya bakım yaptırmadan 2 3 sene kullandım ne sesi ya. Vites ayarı yapıyodum oda frenin uzerinden vidayı sıkarak. Surerken yani. Simdi jant ayarı yapılı ama sekme var. Ilk performanslı 20 km lik yolda akord gene bozulacak. Akord anahtarı aldım daha şimdiden. 10tl cunku akord ayarı. Her kullanimda 10 dunya para eder...

@Deniz Duman ; Umarım sorunlarınız çözülür ...Ben de bir markanın yetkili servisiyim . Çok iyi bilirim servis işlerini ...Bisiklet için asla '' İyi değil '' - '' Kalitesiz '' demem ....Diyemem ; Çünkü kullanmadım ....Yalnız zincir mağazaların kendi yaratmış oldukları , yada bizzat kendi ithal etmiş oldukları markaları almamaya özen gösteririm ....

• Beğen
Tepkiler: Deniz Duman
@Auron Sanchez Decathlon'dan ilk yüklü alışverişimi yaptığımda, 10 TL'lik hediye çekimi tam 1 hafta sonra gönderdiler. İfadede şuydu bilgi işlem Belçika'da ondan geç geliyor. Afedersiniz ama bir tarafımla güldüm, neyse acelem yoktu bekledim arkadaşları ama en az 2 defa aramak gerekiyor. Decathlon Türkiye malesef çok iyi değil, kabul etmemiz gerek.

• Beğen
Tepkiler: HakanMaktav
Geri