Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Ultra 900 AF

@Uğur2929 Bir çok kişinin dediği gibi bisikleti görmeden bir şey demek yanlış olur geçen sene bu zamanlarda ultra 700 af modelini kargosu falan her şey dahil 3300'e ikinci el olarak aldım. Ben boyumdan dolayı XL kadro sanıyordum L kadro yazıyor hem bisiklette hem de fatura üzerinde. 2017'nin ilk ayında ilk sahibi 2699 liraya almış az önce faturasından baktım. Bizim ülkede özellikle son 5-6 yıldır bir şey ucuzlamak yerine pahalanıyor.

Scudo
Her ne kadar temiz kullanılmış olsa da garantisinden yararlanamıcagım ürüne ben 5000 lira nakit saymam ben...

• Beğen
Tepkiler: MakRo
3 yıldır kullandığım alur 700'üm var.Ben de 2500tl'ye alanlardanım ve kullandığım en keyifli dönem oldu gerek yol gerek bikepackingte. Alur 700'ün 900'den farkı jantlar sanırım. 150euro jant parası için bu kadar fark hiç mantıklı değil. Fiyat Performans düşünürsek 5k çok.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
3 yıldır kullandığım alur 700'üm var.Ben de 2500tl'ye alanlardanım ve kullandığım en keyifli dönem oldu gerek yol gerek bikepackingte. Alur 700'ün 900'den farkı jantlar sanırım. 150euro jant parası için bu kadar fark hiç mantıklı değil. Fiyat Performans düşünürsek 5k çok.
Ben şuan 0 lara bakıyorum bisan en ucuzu janttan diye tahmin ediyorum. Carraro ile arada 700 tl fark var. Dün de rüyam da carraro 6bin olmuştu rüyada bile inanmadım ama insan seviniyor.

Aktif olarak 1 senedir kullanıyorum, 2. Sahibiyim. Şuan 5bin km yi geçtim, keyifli ve sorunsuz bir bisiklet. Biraz akord ayari artık ihtiyaç oldu çok ciddi değil ama bakım için gittiğimde 5k yi geçince gelebilirsin demişti arkadaş. Fırsat bulursam bi detaylı akord yaptırıp devam etmeyi düşünüyorum. ;) :harika:

IMG_20200628_164604.png

2018 Ocak ayında, Mavic Ksyrium SL jantlı bir Ultra 900 AF aldım ben de. onunla yola devam ediyoruz. 3600 liraya aldım, jantları da düşününce inanılmaz kelepire mâl oldu. sonradan da öğrendim ki, Mavic Ksyrium SL baya efsanevi bir jant modeliymiş. rulmanlarının ve genel kondisyonunun da baya sağlam olduğunu öğrenmiştim. bisiklet konusundaki en şanslı girişimimdir herhalde, bu bütçeyle böyle bir bisiklet almak. bir bisikletçiye uğramam gerekirse, btwin üzerinde böyle bir jant seti gördükleri için şaşırmış bir şekilde bakıyorlar. niyeyse yazasım geldi öyle :)

çok güncel olmasa da bir fotoğrafı
IMG_0073.JPG

Bu bisikletin kadrosunun geometri değerlerini bilen var mı? Decathlon sayfalarında kaldırılmış hep. İnternette de bulamadım.

Geri