mavic ve ultegra bedava verseler almam. ultegra artık herkeste var. sram force olsa daha hafif bir de mavic nedir yahu. en üst model çıkarıyorsun bari doğru dürüst jant seti koy. mavic ultegra yerine...
Campagnolo Veloce koy daha güzel durur buna mavic yerinede zipp oldumu güzel olur. en üst seviye diye satılan 15 20 binlik bisikletlerde bile ikinci el 4 5 bine satılan bisikletlerden aşağı donanım var...
bomb has been planted şimdi ultegracılar mavikçiler gelir
konuyu okumadan yazmıştım. ben btwinin yeni çıkan modelinin tanıtımı falan sanmıştım.
bisikleti siz almışsınız sanırım güle güle kullanın kazasız belasız
turkıyede yok cunku bu modelinden dekatlon getırıyor btwınlerı sözde garantili, parçası yok alt sevıye modelleri var sadece. bir arada full karbon modelini getırdı sattı kullanan da yok nereye gittiyse o bitwınler daha da getırmıyor.
ingilterede 12.500 ise mavic li ultegralı btwını burda kımse almaz cunku 20 bınden aşağı gelmez tr ye ingilterede 12500 ise.
şu ekşideki yorumu yapmadan geçemeyeceğim kalitesiz bir decathlon alt markası. aynı fiyatlara çok daha kaliteli bisikletler alınabilir (link) fiyatı gerçekten çok pahalı sanırım ondan dekatlon üst seviye modellerini getirmiyor satılmayacağını bildiği için. yoksa mikrosoft sistemli btwinleri satamazdı bu kadar salcanonun çelik yol bisikletleri yerine çok daha fazla sattı tabi...