Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu bisiklet alınır mı?

Sezer Kunt

Üye
Tepki
10
Bisiklet
b'Twin
Selamlar herkese iyi forumlar. Bi arkadaş vasıtasıyla carraro 2014 model bisiklet buldum 2. El olarak. Kullanım amacım şehiriçi ulaşım ve kısa mesafe geziler. Şu an için aklımda uzun mesafeler yok. Bisiklet hoşuma gitti fakat aklim btwin 500 FB de kaldı. Bisikletin frenleri de hidrolik ve de amortisörlü. Istanbul şartlarında gerek var mıdır yok mudur yanıtlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
uploadfromtaptalk1457186618158.jpguploadfromtaptalk1457186622843.jpguploadfromtaptalk1457186626939.jpguploadfromtaptalk1457186630528.jpg

Scudo
Bisiklet çok iyi , Carraro'nun kalitesi ve performansı tartışılmaz bana göre.Şehirlerarası turlar için de oldukça verimli bir bisiklet,sadece HD frenlerin bakımı biraz uğraştırabilir sizi,fiyatı da makul ise bence kaçırmayın derim.Ama yok ben triban isterim derseniz bilemem tabi :) Daha yetkili abiler ablalar size yardımcı olacaktır kesinlikle.Allah gönlünüze göre verir umarım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Alınır, tepe tepe kullanılır. Kaçırmayın derim :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ne düşünüyosun o zaman hemen al

Arkadaşlar Whistle Guıpago 1603 24-V HD almayı düşünüyorum fakat whistle hakkında bir bilgiye sahip değilim. Kullanan yada bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi acaba? Ayrıca daha önce hidrolik fren bisiklet kullanmadım. Hidrolik mi V-fren mi karar veremedi. Yardımlarınız için teşekkürler.

650 lira bedava. Gözünü kapat al. O kadar yani. Üstündeki cst tekerlekler biraz düşük kaliteli. Onu da 225 in yeni modelindeki michelin ile değiştirirsen tadından yenmez. Sahip olduğum bir bisiklet.

@equles (link) aynısı denebilir. Konuyu açan arkadaşın paylaştığı resimlerde ki carraro 225 de aynı bisiklet. Yani donanım olarak. Fiyat olarak kaç liraya alacaksın sorduğun bisikleti?

ben carraro 225 ve whistle 1603 arasında kaldım. ikisinin fiyatıda 1250 tl civardında. ikisininde donanıma baktım birbirlerine yakın fakat görsel olarak whistle'ı çok beğendim. Karar veremedim

Artık kararın sana kaldığı kısım o zaman. Görselliği seni tamamladığını düşünüyorsan hayırlı olsun. Keyifli ve kazasız pedallı günler dilerim. Bu arada şehir olarak Kayseri yazdığını gördüm. Perşemba akşamları bekleriz turlara. :)

teşekkürler abi :). Aslında pab'ta tanışmıştık ismim kutlu. Mavi sedona sahibiyim. Ben sizi hatırladımda siz hatırladınız mı bilemedim :) anayurt'a beraber gelmişliğimiz var yener falan :).

Sen bizim ekiptenmişin ya. :) isim hafızam kötü onun için özürdilerim. Resimde yüzün tam seçilmiyor. Ondandır yoksa isim unutsamda yüz unutmam. Muhtemelen bisikleti Erciyes Bisikletten alacaksın sanırım. O fiyata söyle kilit matara fener filan eklesin. :)

Olsun Bekir abi olur o kadar :) Erciyes bisikletten almayı düşünüyorum. Oradan daha ucuzu yok :)

Benim ilk bisikletti 225. ben 2015 de yaklaşık 3000 km yakın yol yaptım. sıkıntı çıkarmadı tekerleri cst idi onun. şimdiki yeni modellerde michelin kullanmış. Erciyes Bisiklete gidersen zaten sana da önereceği bisiklet o olacaktır.

225 alma niyetiyle gitmiştim fakat whistle'ı görünce çok beğendim fiyatıda birbirine yakın olunca fikrim bir anda değişti :) fakat 225'in yeni modelinde michelin değil galiba. Yakında karar verip alacağım inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Bekir EREN
Geri