Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu bisiklet kaç para eder?

Scudo
@m.klcts Bu da bir soru-cevap konusudur bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan öneri alıp ona göre alıp almama kararı vereceğim, diğer arkadaşlara da faydası olacağını düşünüyorum.

@Bianchi tdl 1300 Arkadaş demir kadro demiş ama tam bilmiyorum zaten 80-90 lı yılların kaynaksız geçme kadroları genelde demir-çelik oluyor.

sdf.png benim konum dün kapatıldı rica ettim yasak olan kısım silindi konu tekrar açıldı

@Ulaş Çavuşoğlu Büyük ihtimal jant çemberleri kötü durumda olduğu için salcano çemberleri ile değiştirmişler.

@m.klcts Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim ama ürün benim değil, başkasından alacağım almadan önce danışmak istedim konuyu düzenlesem bile ne olarak düzenleyeceğim ki ? satıcıyım şu fiyat mı diyeyim yalandan ? yani sorun olmamalı bence.

@KBmotors bisiklet sizin değilse kapatmazlar

• Beğen
Tepkiler: KBmotors
Bu tür bisikletler ne kadar ediyor ben de merak ediyorum ama temizlik durumuna göre değişiyor olmalı, ben de böyle bir şey almayı düşünüyorum bu tür konular bizim gibi düşünenler için de iyi oluyor. Ama şu haline bakılırsa bence edeceği 300 400'ü geçmemeli....

• Beğen
@massaget

Ben 4-5 tane bu tarz klasik yarış bisikleti restore edip sattım. Bunu da restore edip satmayı planlıyorum ama bu arkadaşın istediği fiyat benim genelde sattığım fiyatlar o yüzden tereddütte kaldım. Şuanda da bitane klasik var elimde restorasyonunu yapıyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
kargo ile birlikte ortalama 300 civarı tutacak. @massaget

@Bianchi tdl 1300
teşekkürler oylamada belirtebilirsiniz.

@KBmotors kardeş bence bunu alma sadece kadro ve grupset olarak klasik denilebilcek ki krank kollarıda glba modern ürün jantlar salcano jant yani 100 lira derse al gitsin ama dahası verilmez bence

• Beğen
Kadro kulağı olan bi model. 28" jant 27" de değil. Gayet oluru olan bir model gibi duruyor. Parasını ben bilmez.

@Ulaş Çavuşoğlu

İşte benide o kısım şüpheye düşürdü zaten yani kullanırken problem olmaz ama klasik sayılmaz tam.

@Sinan A.

teşekkür ederim kadro, aynakol hakkında bilgisi olan var mı ?

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Selam,
klasik, antika ve daha fazla nitelik aranacak ise, bu prototip bir model olabilir, dönemine göre önemli bir yer edinmiş ikonik bir bisiklet/parça ya da kadro set olabilir, daima bir takım kriterler söz konusu olacaktır. Yine bu kriterlerin başında ürünün dönemi içerisindeki yeri, üretim şekli, adeti gibi etkenler başta olmak üzere bu zaman çizelgesini günümüze ne şekilde taşıdığını da göz önünde bulundurmak, teknik/kozmetik ve kondüsyon bakımından ne şekilde koruyabildiğini de ilişkilendirmek ve daha sağlıklı bir teşhis koymak yerinde olacaktır.
Konu altında yer alan bisiklet adına konuşmak gerekirse de; geçmişi çok eski yıllara dayanmamasına karşın bir hayli aşınmış olduğu aşikar durumda. Ayrıca hali hazırda 80'lerin son çeyreğine ait bir bisiklet için oldukça kötü durumda olmasının yanı sıra dönemine dönecek olduğumuzda ve modelini baz aldığımızda standart Peugeot patentli HLE tüplere sahip bir kadro set ve yine standart, standart altı orjinali alakası olmayan aşınmış parçalarında geneli oluşturduğunu söylemek mümkün. Kısacası ederi bir yana, yukarıda bahsettiğim kriterler üzerinden doneler toplanarak *klasik niteliği taşıyan bir bisiklet aramak ve değerlendirmek daha yerinde olacaktır.

Maşası güzel görünüyor , kadroda güzel , gidon bogazi ve gidonda kullanilir gibi , jantlarda gobeklerinin durumuna gore degerlendirilmeli , geri kalan parçalar çöp sayılır bnce onlara kelepir fiyatı biçilmeli diye dusunuyorum. Jantlar iyi durumdaysa ve kadroda ezik yoksa 200 lira eder diyorum .

Arkadaşım alıcıysan ve sahibinden comda ilanı varsa buraya yazma bu nekadar eder sizce alayım mı falan diye. Bi hastası çıkar senden önce davranır. Benim almayı düşündüğüm bir bisikleti burda başkası açtı sizce değer mi diye aylarca satılmayan bisiklet 2 günde gitti. Hemde tam ben alacakken. acı tecrübe ile sabittir. :)

• Beğen
Tepkiler: DKN ve KBmotors
hep hayalimdi bir gün eski bir peugeot yol bisikleti alıp restarosyon etmek.

bunun aynı kadrolusunun gidonu düz model olanını arkadaşa 75 tlye almıştık geçen sene

• Beğen
Şu işaretli yerde modeli yazar onu paylaşabilirseniz daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Geri