Scudo Sports

Bu Bisikletin model ne ve ne kadar ?

mustafa şan

Daimi Üye
Tepki
56
Bisiklet
Sedona
http://www.goodroadbikes.net/wp-content/uploads/2013/02/specialized.jpg

Scudo
Specialized S-Works Tarmac SL diye geçiyor modeli.Ve yaklaşık Amerika fiyatı 8000-9000 $ arası.

@Aykut Subaşı

deme öyle :( oldu o zaman aştı bu beni :)

hemen aştı demene gerek yok :) düşük donanımlı bir "TARMAC" alabilirsin :)
ya da karbona gücüm yetmez dersen, alternatif olarak "Specialized Allez" bakabilirsin :)

bu kadro tam hatırlamıyorum fakat şampiyonluk yaşamış bir kadro. İş yerimde bir abimizde var ve devamlı kullanır. Ama Osman D. arkadaşımızın dediği gibi daha düşük bir tarmac ; düşük demek bile ayıp olur yaklaşık 5- 6 bin lira arasına bulabilirsin. Ben şuan 2013 specialized allez elite kullanıyorum. Fiyatlarına Türkiyede aktif pedaldan ulaşabilirsin.Reklam yapmış gibi olmak istemem fakat isim vermek zorundayım bilgi vermek için! Yeni başlayacak ama illaki specialized olsun diye bir derdin varsa bütcene göre bir allez 3 bin lira civarında.Seçim tabiki sizin ama unutmayınki eğer bu kadro yapısını beyeniyorsanız Allez Tarmac geometrileri açısından aynıdır sadece karbon olması ve kadro boyu açısından açılar farklılık gösterebiliyor küçük bir oranda. :)

hocam ben daha yol bisikletini hakettiğimi düşünmüyorum şehir bisikletini iyice hatim etmeliyim kadaslar coşmalı ki yol bisikletini hakedeyim ama sedona 331 ile 6 ay civarı devam etmek istiyorum duruşum biraz değişti bisiklette biraz sele falan kaldırsam nasıl olur ki acaba :)

bütçem konusunda sıkıntı yok araba olsa 10 bin verir alırım ama bisiklete veririm çalınır vs. canımdan can gider o nedenle şuan için vereceğim para en çok 2.5-3 arası bu arada specialized fanı da değilim mustafa sayar abimiz salcano ile türk malı ile nasıl etap birincisi oldu iş sporcuda bitiyor da denilebilir :)

@mustafa şan

Bende öyle diyordum.Şimdi evini sat arabanı sat parayı bisiklete bas modundayım.İnsan'ın modeli yükselttikce yükseltesi geliyor :)

@mustafa şan

bence yol bisikleti almayı düşünüyorsan vakit kaybetme, bikere kafasına girdimi insanın çıkmıyor gerçi.

bisikleti odanda saklarsan, dışarıda kilitliceğin vakit Ulock dahil olmak üzere 2-3 kilitle kitlersen çalınmazda.. zaten insanın elinde değil, sokağa bırakası gelmiyor.

@cku

yol bisikletine neden erken geçmemi önerdiniz acaba

Acikcasi denildigi gibi evde saklamayla isi bitirebilirsiniz. Baska bir konu ise siz specialized gosterdiiniz die ben ornek olarak verdim. Isin yaris kismina geldiginizde evet dediginiz dogru sporcuda biter bence de dediginize katiliyorum fakat prof olmayanlar icin markalara herzaman sempati duyulabilir cunku onlarda bir rol modeldir. Siz cyclocross a ilgi duyuyorsaniz focusun inanilmaz basarilari oldunu bilirsiniz sempatiniz artar;keza yolda trek specialized ve dagda cannondale gibi markalar. Cunku bunlar ozel alanlarda onemli muhendislikleri konusturmuslardir. Ben 3 senedir kullaniciyim dag ile basladim yola gectim muthis bir zevk. Size nacizane yol kullanicisi olarak hissiyatiniz neyse ona yonelin. Emin olun zamanla kadansiniz cigeriniz herseyiniz o makinayla butunlesir. Biz birazdaha esnek birer makineyiz.:)) uyum saglama konusunda hic skinti cekmeyiz:) dipnot:yol bisikletimi alali 1 ay oldu.... sizce kackere gunde hala yeni yol bisikletlerine parcalara bakiyorum? :)Cevabi size birakiyorum:)

@mustafa şan

olaya daha çok duygusal bakıyorum ben, eğer yol bisikleti almak istiyorsan vakit kaybetme al kavuş derim.

şehir bisikletini tutucaksan market alışverişi engebeli yol için yine kullanırsın ama yol bisikleti ayrı.. :)

• Beğen
Tepkiler: mustafa şan
Geri