JamesFord
Aktif Üye
- Tepki
- 141
Herkese iyi akşamlar, öncelikle foruma yeni katıldığımı belirterek yaptığım hataları şimdilik dikkate almamanızı rica ediyorum peşinen kusura bakmayın.. Arkadaşlar bilmek istediğim hususlar aşağıda fotoğraflarını göreceğiniz tahminen bi 10 senelik olan eski bisikletimle ilgili, kendisiyle yaklaşık 8 sene önce bir taksiye çarpmıştım sanırım maşa kadro bağlantısından çatlamıştı, gidon dönerken tutukluk yapıyordu, daha sonra boğazla birlikte koptu maşayla bağlantısı kesildi neyse daha sonra ben o zamanlar küçük olduğum için 12 yaşımdaydım, bisiklet babamla tamire gitti geldiğinde eski zoom maşası değişmiş yerine fotoğraflarda göreceğiniz gibi dandik bir maşa konulmuştu, babam bisiklet hakkında teknik bilgiye sahip değil, bende o zamanlar değildim neyse bu bisikletin maşası haklı olarak değişti fakat gidon boğazı neden değişti bir türlü anlam veremedim, sanırım kaliteli boğaz alınıp bana sıradan olan takıldı kimsenin günahını da almak istemiyorum gerçi, sormak istediğim fotoğraflarda gördüğünüz bu bisikletin sınırları nedir, şahsen çok sert kulanıyorum, şehir içi olsada bursada bilen bilir kent ormanına gittiğim oluyor evime yakın yerlerde patikalar dik yokuşlardan inip ara sıra nispeten küçük zıplamalar yaptığımda oluyor, sürekli merdiven inişleri yapıyorum, klasik göz boyama cinsi çift amortisötlü bir bisiklet olmasına rağmen hala dağılmamasına şaşırdım ve sizlere göstermek istedim kadro yapısı biraz farklı çünkü, biraz pis kusura bakmayın uzun süre kullanmadım 1 ay oldu çıkarıp kullanmaya başlayalı açıkçası temizlemek içimden gelmiyor ayna kol ve arka değiştirici shimano, selesi kaliteli, lastikleri kenda marka, arka amortisör çok hassas ve şaşırtıcı bir şekilde darbeleri çok güzel emiyor, tek değişen maşa ve gidon boğazı, sizce bu bisikletin sınırları nedir, bir gün altımda parçalayıp düşmek istemiyorum çünkü ayrıca kadro boyu bana yaklaşık 10cm kısa geliyor ve 24 inç jantlara sahip.