Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu günler geçermi sizce

shnoguz000

Üye
Tepki
10
İsim
OĞUZHAN
Merhaba benim adım oğuz pek uzun olmadı bisikletforum ve sizler ile tanışalı yaklaşık 1 2 ay civarı birşey oldu biaikletnhakkında çok şey öğrendim bu forumda herşey için teşekkür etmek istiyorum ve konuya girmek istiyorum

Bisiklet sevdası başladı başlayalı çok araştırır oldum o bisiklet sitesinden bu bisiklet sitesine ben oldum ailem oldu yaşadığım yerin trafiginden dolayı izin verilmedi ailemde annem ve babam dayılarım da dahil yaşadığım bölgenin durumundan dolayı olumlu bakmadılar bisiklete anamla oturdum konuştum ikna edici bi dille cok dilimi yordum ikna etmek için anam okeyledi bisiklet almaya geldi mevzu dayımla kahvaltı yaparken bu sene vazgeç bisiklet laırsan derslerine odaklanamazsın 1 2 ay dedi zamanında bizdede öyle oldu gerçektende odaklanamazdım birdahaki yaza girerken daha üst model bi biaiklet alırız hem zevkini çıkarırsın hemde kışında pek süremezsin üstün müsait olmaz bisiklet kıyafeti giyersen burda seninle dalga geçerler gibisinden bi yorum yaptı bende birşey diyemedim dayıma saygım sonsuz ne derse tamamda o kadar araştırma yaptım tam alıcakken bisikleti bidahaki sene daha üst komponentli bi modelini alırız dedi sizce dyaımla bi konuşma daha yapmalımıyım yoksa başlokta sediğim gibi bu günler geçermi :)

Telefondan yazdım yanlış yazdıysam kusurlarım affola :)

• Beğen
Tepkiler: galvaniz
Scudo
Bastır sonuna kadar, zorla...
Bu arada nerede yaşıyorsunuz?

ailenin endiseleri normal tabi buyuk sehirde yasiyorsan. yasinda bir onemi yok bu durumda forumda da bazen goruyoruz kaza haberlerini ama bu demek degil ki bisiklete binip spor yapmana engel olsun. dayina forumu goster bak millet nerelere gidiyor neler yapiyor de :) biraz daha gaza gelir seneye ust modelini alacakken simdiden aliverir belki :D

@Kuzey Ege İstanbul esenyurt hocam

@Murat.Bagci hocam aslında korkularını yendiler aetık okula az kaldı 1 2 ay sürer bisiklet heyecanı okuluna odaklanamazsın gibi mevzular :)

Yorumlarınızı bekliyorum up up up

• Beğen
Bence bisikletle okula gitmeyi denemelisin. Ben de okula öyle gitmeyi planlıyorum.

• Beğen
@shnoguz000 dayını dinleme, hiçbir şeyi erteleme hayatta , bisikleti alırsan derslerine odaklanamazsın çok yanlış bir düşünce, esas bisiklet almazsan hayata odaklanamayacaksın çünkü bu hayatta en önemli şey gönlünü hoş tutmaktır, annenden onayı almışsın bütçen neye yetiyorsa al bin hemen

@shnoguz000
Yolun nasıl olacağını yada kaç kilometre olduğunu bilmiyorum. Ancak benim okulum da pek yakın bir yerde değil. Okula gidebilmek için yaklaşık 10 kilometre kadar sürmeliyim ve kar yağdığı vakit 4x4 araçların bile epey zorlandığı bir yokuş çıkmak zorundayım.

@shnoguz000

selam kardeşim bende toriumun yan tarafında oturdum yaklaşık 20 yıl

Oralar biraz yokuşludur ama az bir zamanda alışırsın.
Okula da E-5 den gitmeyeceksin tabiki bir sürü cadde var paralelinde bisiklet farklı bir tutku kıyafetlerine de kim ne derse desin takma hayat senin ve yanlış bir şey yapmıyorsun

@Fırat Y. abin de ne güzel söylemiş

14 yaşında yelkenli tekne ile dünya turuna çıkan hollandalı kızın hikayesini duydun mu sen? turu 2 yılda tamamlamış, 16 yaşında evine dönmüş. tek başına 3 okyanusu aşmış.

uzun lafın kısası, al bisikletini elinin altında dursun. hergün binmesen de haftasonları binersin. beklemek nedir ertelemek nedir.

Büyükler her zaman insanın iyiliğini düşünür. Başka birinin gözünden bakmaya çalış anlatılanlara bisikleti alırsan onların dedikleri mi olur

• Beğen
Tepkiler: shnoguz000
@Türka¥ :) yorumlarınızı gördükçe seviniyorum ama dayım ile paylaşiyim yorumlarınızı bakalım ne diyecek çok teşekkürler

Geri