Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu insanlar yol bisikleti ile bunları yaparken...

Reahax

Daimi Üye
Tepki
226
İsim
Recep
Bisiklet
Cannondale

Bu insanlar yol bisikleti ile bmx hareketleri yaparken neden bizim insanımız şehir içinde amortisör arıyor.

Tabi ki kişisel tercih meselesidir ama sadece arada sırada kaldırımdan inmek için amortisör ne kadar gerekli olabilir ki?

Scudo
çünki biz her seçimde yol yapıyoruz ve her 3-4 yılda bir yollarımız taş toprak çamur içerisinde :D

• Beğen
Tepkiler: brlaltnts
En Son Pınarello Yol Bisikletiyle Bunu Yapan Felç Olmuştu...Gerçi Bu Videonun Sonlarında Onuda görürsünüz.

@can akıncılar

Demek ki neymiş??? Profesyonellerin yapması gerekirmiş.... :D

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
Martyn Ashton' ın felçli kalması çok kötü oldu ya. Çok üzülmüştüm. Recep Bey'e katılıyorum. Halkımızda bi ''çift amasörlü'' modası var bitmek bilmeyen. :)

kollarda masaja ihtiyaç varsa düz maşada arazi kollara iyi gelir :D

Ben Geçtiğimiz Yazın Martyn Ashtonun Videolarını İzlerken Bu Adam İyi Kafasını Gözünü Kırmıyor Demiştim(Gerçi Bisikletle Hareket Yapan Herkese Derim),İyi Hareketçiydi ve Profesyoneldi.

2:38. ci dakikada jant yere düşünce çok fena titriyor.. :D

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
darbeli matkap etkisi yaratıyor :)

@Gökhan Toros
Benim İzlediğim Videoda Pınarello ile hareket yapınca Adı o an aklıma gelmedi Hareketçinin Pınarello yazdım arkadaş yazınca sonraki mesajımda ismini yazdım...Bu arada bir tek siz izlemiyorsunuz yada takip etmiyorsunuz bu insanları bizde görüyor ve izliyoruz.Parantez içinde yazdığınız kelimelere yorum yazma gereği duymuyorum....

bu bisiklet herhalde özel bir bisiklettir, yarışlarda koşan bisikletlerin bu hareketlere dayanacağını hiç sanmıyorum

Ben yapamaz demedim zaten. Kaldırımdan inmek için amortisörün o kadar gerekli olmadığı ima etmeye çalıştım.

Reklamın iyisi.

Demek ki siradan bir yol bisikletiyle kaldirimdan inilir, arazide gezilir, hoplayip ziplanabilir.

Geri