Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu matematik hayattan bezdirdi.

Fransa'da yaşayan mösyö @Cemal Ç. geçen sene market poşetini 150 euroya dolduruyordu.
İşin aslı hiç 150 €'luk mutfak alışverişi yaptığımı hatırlamam. İşin cılkını çıkardığımızda bile 80€'yu geçtiğini hatırlamam. Çocuk bezi, maması falan dahil.
Ülkemin ilerleme seviyesi bir yerden sonra geri döndü. Bir çok şey hakkında bilgili olmasını beklediğim insanlar benden daha SALAK.😒
Doğru okudunuz, salak olduğumu biliyorum ama onlar daha SALAK. Neyse, kötü yazmaya başlayacağım. 😔

Scudo
Şu da olası:
Olayın kahramanı kamyonetini şu şekilde doldurmak istemiştir. Bir tane 2008 model Clioyu 599 euroya alıp kamyonetine koymuştur. Kamyonet kasasında Clio olmuş olur. Kalan 150 euro ile de Clio'nun bagajını doldurabilir.
Son tahlilde 150 euroluk market alışverişi Clio'nun bagajında, Clio'da kamyonette. 750 eurodan 1 euro kaldı. Onunla da yoldan simit alıp yesin.
@Cemal Ç. , gardaşım bu kadar matematik beni bile baydı. Bu kedi 01010101 kodlayarak hepimizi hackler. :mad:

Marketten ne aldıgına bagli :)
I phone aldıysa 🙃
Bir önceki gidisinde 6S almıştır 150.-€
Şimdi 12 almıştır 750.-€
Sonucta posete konabilir. Baktım baktım %7 enflasyonda 150 Eurodan 750 Euroya cikan baska fransiz urunu goremedim 🤣
Bizim vekillerin ve reisi cumhurun matematik öğretmeni gurur duyuyordur eserlari ile. Duvarlarini susleyen!?! universite diplomalari ayri bir gurur kaynagi

Ekran Resmi 2022-02-22 12.06.43.pngEkran Resmi 2022-02-22 12.03.21.png

"6 yı ters çevirirsen 9 olur." Durup dururken usul usul duran 6 ya bile yüzde 1,5 zam koydular. :ssrtcbya:
Bıktım ama geccek zaar.

konuyu açan arkadaş mevzu nerelere gelmiş diye yerlere yatar herhalde. Türkiyede herkes matematik profesörü oldu :komik: :koptum:

Benim ilk not 18 idi baya iyiymis o zaman :)
kusura bakmayın yanış mesaja cevap yazmışım sildim.
10 bile alamıyorum artık ne yapacağım bir kere olsun teşekkür almak istiyorum

Merhaba,
ben de zor geçtim liseyi. Özellikle matematik ve fizik. Hatta mezun oldum, üniversite falan okudum ama geometriyi hiç anlayamamış(tım). Naçizane iki önerim olacak:
1-İnternetten anlamadığın ders konularının videolarını dikkatle izlemek. Ben bu şekilde KPSS sınavında hayatımda yaptığım en yüksek matematik netini çıkarmıştım. 2- Eğer düzenli kitap okumuyorsan mutlaka okumak. Bu da okuyup anlama hızını arttıracaktır. Başarılar dilerim.

Geri