Bisikletin arka tarafını rahatlıkla kontrol edebiliyor adam ya, pedallardan mı kaynaklanıyor yoksa başka bir şey mi ? Durduğu yerden arkayı sağa sola rahatlıkla hareket ettiriyor
Bu videoyu dun ATV ana haberde de gordum. Telif melif hak getire tabii. Youtube'dan indirdikleri videolari direkt yayinliyorlar; bunun adina da "habercilik" diyorlar.
Ulkemizde yayinciligin geldigi nokta maalesef bu iste; bu kadar kural tanimazlik baska hicbir ulkede yoktur herhalde.
@Mehmet Altuğ
Bugünde show tv yayınladı haber tanımıda şöyleydi: ''Herkes dağ bisikleti alır ama çoğumuz şehirde kullanır ama Danny Macaskill dağ bisikletinin hakkını verdi''
Video nun çekim hikayesine şu linkten bakabilirsiniz :
(link)
Ben ilk başta helikopter sanmıştım, drone ların o kadar yüksekte o kadar kaliteli kameraları taşıyabileceğini bilmiyordum. DJI nin S1000 modelini kullanmışlar ve ona eşşek gibi fotoğraf makinesi bağlamışlar. Bu drone olayları bayağa gelişti demekki.
Kaskla, dizlik gibi ekipmanların esprisini anlayamadım. Orda en ufak bir hata yapsa, otopside beyninden kaskın parçalarını çıkarırlar... Nasıl bir yetenek var, o da ayrı mesele.