Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu video izlenir işte - Danny Macaskill

Scudo
Bu adam tam bir piskopat. :)... Aslinda kendisini görmüs ve konusmustum, hic de piskopata benzemiyordu...:D

• Beğen
Tepkiler: Kürşatt ve Berke
adam için engel denen bişey yok sanırım..

En son yaptığı hareket çok hoşuma gitti, telden çok tatlı atladı.

"Akrobasi ile bisiklet sporu birleşirse ne olur?" sorusunun cevaplarından biri...

Fazla yaşamaz bu kafayla. Kaskına fazla güveniyor sanırım :)

Ağzım açık izledim

Bisikletin arka tarafını rahatlıkla kontrol edebiliyor adam ya, pedallardan mı kaynaklanıyor yoksa başka bir şey mi ? Durduğu yerden arkayı sağa sola rahatlıkla hareket ettiriyor

Ben heyecanlandım burada resmen :))

6:10 subliminal beyler :D , bu nedir yahu izledikten sonra düşündüm ikimizde aynı şeyi mi sürüyoruz diye

Bu videoyu dun ATV ana haberde de gordum. Telif melif hak getire tabii. Youtube'dan indirdikleri videolari direkt yayinliyorlar; bunun adina da "habercilik" diyorlar.

Ulkemizde yayinciligin geldigi nokta maalesef bu iste; bu kadar kural tanimazlik baska hicbir ulkede yoktur herhalde.

insanda azcık yükseklik korkusu olmazmı yaa, o tırmandıkça ben korktum resmen :)

Video çok güzel ancak benim dikkatimi yüksek kamera çekimlerini gerçekleştiren Drone çekti. Görüntülerde bir gram titreme yok. Hangi cihaz acabâ...

Adamlar deli yaaavvv.....Ne biçim denge var elemanda,oradan düşse parçasını bulamazlar :eek:ha:

Ayrıca kayığı bağlamayı unuttu,gelince bulamayabilir.... :D

@Mehmet Altuğ
Bugünde show tv yayınladı haber tanımıda şöyleydi: ''Herkes dağ bisikleti alır ama çoğumuz şehirde kullanır ama Danny Macaskill dağ bisikletinin hakkını verdi'' :)

@Veysel A.

Video nun çekim hikayesine şu linkten bakabilirsiniz :
(link)

Ben ilk başta helikopter sanmıştım, drone ların o kadar yüksekte o kadar kaliteli kameraları taşıyabileceğini bilmiyordum. DJI nin S1000 modelini kullanmışlar ve ona eşşek gibi fotoğraf makinesi bağlamışlar. Bu drone olayları bayağa gelişti demekki.

görüntü çok güzel, izledikçe zevk veriyor eyvallah ama inşallah sonu martyn ashton gibi olmaz. çokca risk içeren bir çekim olmuş.

Kaskla, dizlik gibi ekipmanların esprisini anlayamadım. Orda en ufak bir hata yapsa, otopside beyninden kaskın parçalarını çıkarırlar... Nasıl bir yetenek var, o da ayrı mesele.

Geri