Scudo Sports

buda benim street makinam...

Scudo
@punkermanmania

bencede cok delı makına olcak en kısa zamanda parcaların gelmesını beklıyorum

• Beğen
Tepkiler: ayben_emrecan
bisiklet 2009 optıon 2008 parkla aynı boyaya sahıp.parcaları amerıkadan getrtıorz g_r_t_m@hotmail.com ekleın ıstersnız ıstnn parca olrsa getrtıp satabılır bızde parca getırıken.bogaz satılıktır bu arada.anımal bars gelcekdır:D
iyi sürüşler

cokkk güselll streett makinalarıı milletde koysunnn makinalarınııı benimde jant'ları akort yaptırıyorum tekrar baştan örülücek arka jant büyük ihtimall !!:):) hayırlı olsunn!!!

• Beğen
Tepkiler: neodim_bmx
bise yapmayı bilmeyenlerin kaliteli parcaları varya deli oluorm bu yzden bmx bırakacam bni adanada kimsenin de gececeqini sanmıorm o kdr ii m

@mtone

gıt delı ol oo zmn bmxıde bırak seın gbı bı ınsan bole bı cevrenın ıcıne ırmesın bence

@mtone

sn kendını steven hamılton weya aaron ross flnmı zannedıyorsun anlamıyorumkı ben sızın ruh durumunuzu kendını cok ustun goruyorsun bmxı bence bugun bırak sen senın gıbı bı ınsan bole bı kardeslıgın dostlugun ıcıne gırmesın bence

@mtone

tamam senin kadar iyi kimse yok adanada sen adananın streetçi kralısın tamam. arakdaşlar cvp vermeyin şuna polimik çıkarmaya çalışıo kendince konuyu berbat edicek .

• Beğen
Tepkiler: neodim_bmx
haha steven hemilton ve Aaron ross bi bok bilmio GARRETT REYNOLDS 1. simple sesion sampiyonu ayrıca madem onları izliosunuz street bskletiyle neden flat yapıosnzz... bu yzden streetcileride rezil edioznzz ayrıca szn yaptıınız flat a da girmio flat denge işi peglerin üstünde dans edecen siz bsklete yok ters biniosunuz yok bunyy hop çekmeye calısıosunuz ohooo..

@mtone

herkesin kendine göre bi tarzı var isteyen şöyle yapar isteyen böyle senin fikrini soran yok sonuçta he street bmxiyle neden flat yapıosunuz diosunuz bişi sorucam sen türkiyede flat bmxi satan bi yer biliomusun yani olmadığını biliomusun

Geri