Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

Bu gün öğlen 12 1 civarı Kayabaşı-Şamlar arasındaki mezarlığın ordaki düz yolda 2 bisikletli arkadaşla karşılaştım. Ben de yolun kenarındaki tarlada bisiklet sürüyordum, selamlaştık öyle geçip gittiler. Okuyorlarsa onlara da selam burdan :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
yaklaşık 1 hafta kadar önce istanbul yolundan demetevler lalegül tarafına gelirken hatta merhabalaştık bir genç arkadaş hızlıca yanımdan geçip gitti kendisi forumda ise merhaba diyorum beni hatırlayacaktır sarı turuncu bisan vardı bende.

Dün akşam 17:30 -17:40 sularında tek başına, İstanbul Gülsuyu Emek Caddesini tırmanan SKY formalı KTM bisikletli arkadaşa helal olsun. Parkın oradayken yanından geçtim. Ben işte oralarda inip yürümek zorunda kalıyorum.

• Beğen
Cuma akşamı bursa kültür parkta havuzun etrafında yaklaşık 40 tur atan iki genç vardı .Onları izledim çekirdek çitlerken .Güzel aydınlatmaları vardı yanıp yanıp sönüyodu lambalar :D

Bu akşam Bolu Gölcük'ten inişimde arkamda kalarak yol boyu bana eşlik eden 06 JT plakalı gri Jetta'nın sahibinin bisikletçi olduğunu düşünüyorum. Eğer buradaysa, selamlar teşekkürler.

• Beğen
Yaklaşık bir hafta kadar önce İstasyon Caddesi'nde yanımızda durup samimi sohbetiyle bize eşlik eden astsubay arkadaşa buradan selam olsun :)

• Beğen
Az önce Demirkapı civarinda @Baki KAYAN olduğunu tahmin ettiğim yeşil siyah Cannondale ve yanında sadece turuncu formalarını görebildiğim başka bir yol bisikletli arkadaşı gordum. Esimle ben beyaz Triban 3 kullanıyorduk :)

Düzenleme: Tekrar karşılaşıp ayak üstü sohbet ettik. :)

Bir ara bu konuyu baya aradım bulamadım bende bır cok bısıkletlı arkası gordum ama gecen hatta fujı tur bısıkletı kullanan bır arkadasla vapur da muhabbet ettık burdaysa selam olsun abdullahtı sanırım ısmı.

cumartesi Riva dönüşü kalabalık bir bisiklet grubu gördüm hepsi ile tek tek selamlaştık buradan iseler selamlar :)

strava açmadım bulamadım kim olduklarını :)

• Beğen
Bugün ankara kizilay karanfildeki Starbucksta 2 tane canondale yol bisikletli abi vardı.Eger bunu okuyolarsa selamlar :)

• Beğen
Bu gun Allah için ne yaptın, sorusu aklima geldi basligi gorunce.. kopya mi cektin naptin mubarekk :)

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Baydar
Saint Benoit fransız lisesinde bisikletforum üyesi yoksa maalesef karşılaşmadım

• Beğen
Öğlene doğru Side Antik Kenti önünde üye olup olmadığını bilmediğim, Cube marka dağ bisikletli bir abiyle denk geldim. Ayaküstü sohbet ettik bir kaç dk. kadar, yakın zamanda İzmir'den geldiğini ve bir kaç gün içinde yol bisikletiyle İzmir'e döneceğini söyledi. Eğer buralardaysa selam olsun, iyi yolculuklar şimdiden.

• Beğen
Dün sabah 08:15'te Isparta milli eğitim müdürlüğünün köşesindeki ışıktan ters şeride girerek ŞAİK lisesine doğru giden yol bisikletli, kasksız genç arkadaşım biraz hızlı geliyor olsaydım şu an hastahanede olurdun. Kask ve dikkat hayat kurtarır.

• Beğen
Buraya üyemi bilmem ama bu akşam 5 gibi yenibosna otobüs peronlarının yanındaki köprüden şirinevler tarafına doğru giden yol bisikletli siyah formalı bi pedaldaşımı gördüm. Bu yaz, özellikle son zamanlarda yollarda pek çok bisikletli dikkatimi çekiyo. Niyeyse bisikletlilere rastlamak beni mutlu ediyo artık.

• Beğen
Her gün 10-15 tane full donanım bisikletli görüyorum hepsinede soramamya :)

• Beğen
17:35 te boganın orda pesıne takıldıgım gıant formalı arkadas burdaysa selamlar :D Kızıltopraga kadar takıldım sonra devam edemedım ofıse gıttım :)

Geri