2-3 gün önce karaköy saint benoit lisesi ve baü galata kampüsünün önünde bi yol bisikletli beyax mavili formalı birini gördüm tünel tarafına gidiodu kimdir bu
Sabaha karşı nereden geldiğini hatırlamıyorum ama eskişehir esbike'a giden bir cift karbon zipp jant seti geldi kargo ile,kiminse ve buradaysa selamlar.Sayelerinde zipp janta da dokunduk. Merak ettim dogrusu acaba servise,garantiye falan mı gidiyor diye.Lastiginin biri bir yerden 7-8 cm kazınmıştı sanki hep aynı yerde fren yapıp uzunca süre kızaklamış gibi.
2 hafta önce kadar Balıkesir-Çağış yolu üzerinde antrenman yaptıklarını düşündüğüm ve arka tekerini havaya kaldırmak suretiyle yanından geçtiği barikatı yıkan iki adet salcano kullanıcısı vardı; bisikletlerinize değil fakat sizlere çook selaam; eğer ki buradaysanız
Akşamüstü metroya biner binmez ridley karbon kadrolu Bubidost üyesi bir arkadaş ile karşılaştım metronun içinde.Ayaküstü sohbet ettik fakat ismini sormayı unuttum,buralardaysa selamlar.
Bugün lodosun deniz suyunun altında ben onu o beni zorladı ben onu zorladım savaşdık doğa ile rüzgar ile bostancı-üsküdar-kadiköy hattında beni gören olmadımı yahu bir ara ön göbek dağılmak üzereydi söktüm ön tekeri yaptım.ne gündü yahu
Az önce Btwin yol bisikletli bir kardeşi okul servisine binerken gördüm.Servise niye bisikletle bindi anlamadım.Daha merhaba demeye fırsat kalmadan servis yanastı bindi kardeş.