Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün hangi filmi izledin?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
foruma baktım da böyle bir başlık açılmamış, uzun vadede faydalı olacağını düşünüyorum.. "şu filmi izledim, beğendim beğenmedim" gibi (spoiler vermeden) kısa yorumlar da yazılabilir.

açılışı yapalım o halde;

az önce "terminatör genisys"i izledim.. khaleesi'yi görünce önce tanıyamadım.. jai courtney yan rollerin adamıdır, başrole gitmemiş sanki.. bir de arnold abi fena yaşlanmış be :krktm:

Scudo
Görevimiz tehlike 5'i izledim ben de. Uzun bir aradan sonra serinin devamı olan güzel bir film, akışı,serideki diğer filmlere benziyor .tavsiye ederim.(Eh,Tom amca da yaşlanmış tabi [emoji1] )

san anders fayi gerçekten müthiş film,görsel olarak muhteşem.

5 dakika önce Tomorrowland'i bitirdim; fena değil ama çok da iyi değil, eğlenceli :harika:

Bende kimliksiz diye bir film özledim efsane aksiyon sevenlere tavsiye edilir

• Beğen
Tepkiler: slhcn
Aynen bende baktım biraz ona

Bugün değil de 2 gün önce Labirent: Alev Deneylerini izledim ve beğendim. Aksiyon durmuyor filmde :harika:

The aviator , çok haraketli bir film değil ama oyunculuklar çok iyi , süresi uzun 2s 50dk.

(link)he Godfather

"Günah Şehri"ni izledim.Hikayenin işleniş tarzı çok ilginç.Çekim teknikleri de ilginç olmuş.Eğlencelik izlenilebilir,filmden kopmadan izleyebildim.

Yeni Yıl Şarkısı'nı izledim :) harika animasyon...

Prestige adlı sihirbazlık ve ilüzyon konusu üzerine kurgulanmış filmi 3.kez izledim :) Müthiş gizemli bir film. Filmin sonunda ağzını açık bırakıyor insanın. Şiddetle tavsiye ederim mutlaka izleyin.

Son 2 iki günde inanılmaz örümcek adam 1 ve 2, resident evil Ölümden sonra, son durak 5, elysium yeni cennet,açlık oyunları Ateş'i yakalamak, izledim

Bayramda tekrar izlediklerimiz:
Silent Hill - Pulp Fuction: kurgu, müzikler vs.10 numara - Crash - Se7en
http://s24.postimg.org/4k7x2mhhx/best_movie.jpg

• Beğen
Tepkiler: serpenter
@slhcn bahsettiğiniz filmi izleyeli çok uzun zaman olmuştu, içeriğini dahi hatırlamıyorum.. bu akşam tekrar izleyim bari :)

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)

• Beğen
Maze Runner: The Scorch Trials (Labirent: Alev Deneyleri) (Sinemada)
(Filmin yine bitmemesi artık sıkmaya başladı :))

Mission: Impossible - Rogue Nation

Terminatör: Genisys

Jurassic World

Spy

• Beğen
Geri