62 km.. Ev, eymir 4 tur, ev.. soğuk geldi bir ara. . Sürüyorum mütamadiyen.. Ama bu başlığa 3. Yazışım. . Mayıs'tan bu yana 3000 km ye vardık sanırım. .
@irfanyazicitunc
Aynen.. ! Eymir Gölü'nden Oran yoluna çıkan yokuş. . Her yeri sabit bu eğime sahip değil tabii. Ama burayı bisikletle çıkan 2. Danı alıyor bisiklette.
@ATALAY16 Zaten bu bisiklet insanda zihinsel acıya eşiği arttırıyor.. Felsefesini yapacak olursak, insanı sabırlı yapıyor ve sonuca ulaşıncaya kadar zorluklara göğüs germe katsayınız eminim yükseliyordur.. Ve eforun sonunda duyduğunuz mutluluk paha biçilmez. Endorfin, dopamin ne derseniz deyin..!
@amoush00 aynen abi mazoşist oldum acı bana zevk vermeye başladı artık yokuş tırmanırken o bacaklarda oluşan yanma sıkıntı vermıyor artık hele dün tudan dönerken evime giden yol yaklaşık 2 km %8 rampa yüksek kadans çalışmasına başladım oradan çıkıyorum 2 tane bayan bravo valla bak yokuşu nasıl çıkıyor dediklerini duydum iyice gaza geldim tek korkum zincirin kopması şuanlık
@ATALAY16
Diyaframdan düzenli derin nefes al.. Bir tane hız kadans ölçer ve kalp ritmi. Bu üç veriyi değerlendir. Kalp atım hızını bir yerde sabitlemek istiyoruz, hız ve kadansı artırırken. Recovery de sıvı ve protein alımını iyi yap.. stretching yap. Ucuz yollu count 14+ olabilir hız kadans için. Sigma'da da birşeyler olabilir. Para varsa garmin.. Bir de bu işi seveceksiniz. Bu kısım şüphesiz. Bilmem tereciye tere mi sattım.