Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Scudo
151 km. Eskişehir-Bilecik.

37km.. hatay-üçkuyular iskele-bostanlı.. sonra karadan göztepe.. hava sıcak diye herkes çimlere yayılmış, özellikle bayraklıda mangal dumanından gözgözü görmüyordu :eek:

42 Km.. Güzel bir turdu ama hemen ardından iş başı yapıp gece 1 de çıkmak biraz koymadı değil :))

Bugün mola . . . :)) Üstümden kamyon geçmiş gibi hissedince mola vermek zorunda kaldım .

55,5 km sürüş yaptım 1 saat 50 dakika sürdü ortalama hız 30,2 km vardığım gibi duşumu aldım işime başladım sabah antrenmanımı yapmış oldum kendime geldim.

Yaklaşık 10 yıl sonra bisiklete başladım ve bisikletimle bugün ilk deneme sürüşüne çıktım.Bayrampaşa-Kabataş toplam mesafe 22 km.Kondisyonsuz olduğum için biraz yordu ama ilerde mesafe artacak inşallah.

149KM Kadar sürdüm.

(link)

Başakşehir 1.etapdan sarıyer gidiş geliş...sahil guzargahını kullanılarak. ..

Ordu Akyazı - Mersin Köyü gidiş dönüş 57 km. Ort. hız: 19.7 Max. hız: 48.5

Her gün 16 KM yol gidiyorum. Sürekli trafikte araçların arasındayım ve ortalık maganda dolu.

Sabah 11 kilometre bisiklet sürerek evden iskeleye geldim. Akşam da geri döneceğim. 11 kilometreyi yaklaşık 30 dakikada gidiyorum. Yolun büyük bölümünde şehirlerarası karayolunu kullanıyorum. Özellikle dikkatli olduğum viyadük ve sapak geçişlerinde bazen riskler yaşamak dışında pek fazla bir sıkıntı çekmiyorum. Sabah ve akşam, aydınlık veya karanlıkta mutlaka arka ve ön flaşör ve aydınlatma kullanıyorum. Ayrıca karanlıkta sürüşlerde reflektörlü yelek giyiyorum.
Hangi yolda kullanırsanız kullanın görünür olmaktan ve güvenlik önlemleri almaktan taviz vermemek gerek.
Herkese saygılar, sevgiler

hesaplamadım ama 50 den fazla olsa gerek. gece turu olarak attım.
sünent elbiseli bi çocuk gördüm ve ailesine bisikletin de üzerinde fotoğraf çekebiliriz isterseniz dedim. kabul ettiler çektiler ve hayır dularını alıp yola devam ettim.

@chn krmz

Öncesinde çektiler değil mi fotoyu?. Operasyon sonrası değil? :):)

Geri