Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugünkü kısa turumdan kareler

JamesFord

Aktif Üye
Tepki
141
İyi akşamlar herkese, başlığı okuyup güzel fotoğraflar görme beklentisiyle geldiğinizi biliyorum, sizlere güzel fotoğraflar gösteremeyeceğim arkadaşlar, üzgünüm, ama durum bu, 16 km yol yaptım, hava ılık, ne soğuk ne sıcaktı bursada bugün, tam bisiklet sürmelikti, atladım benim emektara, çıktım yola, durup bu fotoğrafları çekip sürüş keyfimi mahvetmezdim normalde, fakat bisiklet yolunda giderken, bisiklet yolunda yürüyen onca insanın arasında bir sağ bir sol yapmak zorunda kalırken tepem attı ve bu sebeple gördüğüm her saçmalığı çekmeye çalıştım bugün, iki adımda bir durmamak için çekmediklerim de çok oldu.

1)Mükemmel yanaşma yeteneği

image.jpeg

2)Dahi sürücü iş başındaimage.jpeg

3)Beynini şarjda unutan bir vatandaş daha (arabanın sahibinden bahsediyorum fotoğrafta çıkan abimiz tamamen masum yaya, hatta o da bu düşüncesiz araç sahibi yüzünden yaya yolundan çıkıp aracın etrafından dolaştı)image.jpeg

4)Bisiklet yolları trafik lavhaları için boşluk olsun diye yapılıyor sanırım (soldaki siyah linea yine bir keşfedilmemiş deha)image.jpeg

5)Evet arkadaşlar şimdi bu fotoğrafa bakın ve kendinizi bir engelli yerine koyunimage.jpeg

6)Kimsenin göremediği boş park yerini gören akıl zengini... tekrar bir engelli yerine koyun kendinizi, bu fotoğrafı çekerken yanımdan bebek arabasıyla söylene söylene bir abla geçti, sırf bu hadsiz şahıs yüzünden el kadar çocuk bebek arabasıyla asfalttan geçirildi, şimdi bir de görme engelli olduğunuzu hayal edin. Ve evet sağdan geçen polis hiçbir şey demedi bu akıl yoksununa.image.jpeg

7)Belediyemizin tatlı sürprizleriimage.jpeg

Keşke hepimiz, biz, bu umarsız, düşüncesiz, saygısız insanlara verdiğimiz tepkilerle onları az da olsa vazgeçirebilseydik, keşke sırf belgelerde şu kadar metre bisiklet yolu yaptım demek için yapılan bisiklet yollarına tepki gösterebilseydik hepimiz...

Scudo
@James Ford Boşver üstad sen kim ne demiş ;) Kendi terbiyesizlikleri...
Amaa şu bisiklet yollarına parkeden araçlara hakikatten çok kızıyorum...

Çok üzüldüm gerçekten. Demek Bursayı da kaybetmisiz. Eskiden Bursa denilince aklıma yeşil, temiz, sakin bir şehir gelirdi. Son zamanlarda ise TOKİ ve karmaşa geliyor. Buyrun muhteşem Bursa manzarası;
http://media.dunyabulteni.net/250x190/2011/12/12/ucunculuk-odulu-erdal-yavuzak_1.jpg
İlk fotoğraftaki arabanin sahibi genellikle elestirilmez saygı duyulur. Maalesef gerçek bu.

@Anonim bu terbiyesizlikler ürkütücü derecede arttı toplumuzda, gerçekten ne saygı artık birşey ifade ediyor bizim için, nede görgü.

@Soner Közen nilüfer ilçesinden tüm kareler, ki nilüfer ilçesi diyince akla güzel belediyecilik, saygılı insanlar gelir, ama her yer aynı işte, ilk fotoğraftaki araba hakkında kesinlikle katılıyorum, hürmet gösterir bizim toplumumuz kovalanacak insana.

Bunu söylemekten nefret ediyorum ama burası Türkiye.

• Beğen
Tepkiler: JamesFord
@eser3424 malesef kardeşim bende öyle.

@Anonim ve biz hala ciddi ciddi, çağdaşlıktan, modernlikten bahsedip, beklentiler içine giren insanlarız, cidden trajikomik yani, bu halimizle neyin beklentisine giriyoruz anlamıyorum, keşke haksız olsam, keşke burdan abiler kardeşler çıksa da benim yüzüme yüzüme vursa bak haksızlık ediyorsun diye ama yok abi, gerçekten içler acısı ya.

Bende Bursa'dayım kendi çapımda 10-15 km turlar yapıyorum.Ama yok böyle bir şey bisikletliye saygı falan yok.Önüne gelen bisiklet yoluna park ediyo arabalar adeta bisikletlilerin üstüne sürüyor.Ama burası Türkiye suçlu yine bisikletli olur :(

Bazen dusunuyorum eski roma atli arabalari usulu acaba gidona sert arabalari cizecek cinsten teller mi baglasam diye , yanindan gecerken surtture surtture gecerim , cokta iyi yaparim aslinda bu işi , bilemiyorum kararsiz kaliyorum . bir haksizlikla karsi karsiya kaldigimda hep cok sinirleniyorum , icimdeki saygili terbiyeli insan yok oluyor , karadeniz gibi firtinali bir kisilige burunuyorum . bilmiyorum ruh halimi etkileyecek kotu birseyler olursa birgun belkide bu dedigimi yapmam icin hakli bulucam kendimi :( neyseki birseyler iyiye gidecek umudu var hep icimde . trafikte birileri yol verince kolaylik saglayinca vazgeciyorum hemen bu dusuncemden .

Bisiklet yolumu o ne demek. Nasıl bişey gidiliyomu üstünde :)

@JamesFord kızmıyorum kimseye. Eminim farkında bile değiller. Belki ben de farketmeden birilerinin hayatını zorlaştırıyorum.

Burası türkiye bişey beklenmez bu yobazlardan şu lise bitsinde yurtdışına kac
Çıyım bi üni ye gerçi ordada türkleri kabul ediceklermiki 4 sene sonra oda meçhul ... En azından yurtdışında bisikletimle yaşayabilirim burda en basitinden büyükçekmece sahilin toto kadar bisiklet yoluna bile araba giriyo ya ..

@katran kızmadığımızdan tepemize çıkıyorlar belkide, tabi ki bilmeden bizde çoğu kişiye zorluk çıkarıyoruz, bunlar normal, ama bu kadar bariz olmamalı gerçekten.

Guns'N Roses'dan "Welcome To The Jungle" parçasını sana, fotolardaki kahramanlara da İsmail YK'dan "Allah Belanı Versin"i yolluyorum. Malesef hemen hemen her yerde aynı manzarayla muhatap oluyoruz. Eksik olan eğitim mi yoksa kuralsızlığa karşı yasaların yaptırım gücü mü bilemedim.

Geri