Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bunny hop bisiklete zarar verir mi?

Gidonu sert çekip yere inerken ağırlığınızı da vererek iniyorsanız, arası olur. Çocukken steerer'ı kopartmıştım.

Şimdi kasislerden geçerken kibarca yapıyorum, çok küçük bir çukurdan geçmek bile bunny hop'tan daha zararlı Bence. Ama çok kibar yapmak lazım. Bunny hop yaptığımı trafiktekiler anlamıyordur bile...

Scudo
bunny hop da ilk arka teker teması sagladıkdan sonra sorun olmaz ön tekerin ilk teması her zaman sıkıntılıdır :) heleki yol bisikletinde tüm söylemlerde ortak kullanılan cümle doğru yapıldığı sürece :) kazasız belasız sürüşler :)

@Dievaule28
aynen öyle. ön teker teması önce olursa bide göbekler üst seviye olmazsa çabucak dağılar zavallıcıklar zaten tüm yük onlarda :D

Bunny hop candir!
Hele boyle asagidaki arkadas gibi yapabiliyorsaniz :)
Ben ancak ufak tefek cukur tumsekten gecerken, kot farki olan yerden alcak kisma ziplarken amatorce kivirsamda bayiliyorum yapabilenleri izlemeye :)

@ozansefer
Aynen gmbn de çok iyi :harika:

Bunny hopta mesele ön yukarı kaldırdıktan sonra arka tekerıde yukarıya cekmekte bıtıyo.Bunu tecrube ede ede daha estetık ve zarar vermeden yapabılırsın. Kasislerde de kendini geliştirirsin işin mantığını ufak bi kasis öğretiyo :harika:BeFunky_null_1.jpg (3).jpg BeFunky_Image1.jpg (2).jpg

önce kasislerde tecrübe edinilmeli sonra kaldırımlara zıplanmalı yoksa benim gibi 200 metre gitmeden arka lastigi kaldırıma çarpıp patlatıp çöp edebilirsiniz

İnce tekerle yapsak bi sorun olurmu ?

keşke biri türkçe video çekip ayrıntılarını anlatsa şu işin

galiba iki türli buni hop var. birinde önce önü kaldırıp sonra arkayı kaldırmak ki bunu ben pek beceremiyorum.
ikincisi iki tekeri aynı anda kaldırmak ki bunu ben becerebiliyorum :D
ilki üzerinde ara sıra alıştırma yapıyorum. çünki ikinci seçenekte yüksek merdivenlerden çıkamıyorum. ozamanda hızımı alıp merdivenlerden sürerek çıkıyorum.

@chnkrmz merdivenden çıkmanın da bi adabı varmı bugün 3 tane merdiven çıkıym dedim 3.yü çıkamadım :D bisikletten inip çaktırmamış gibi devam ettim

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Stalker97
valla adabını bilmem ön amartösürü açcan hızını alcan merdivene yaklaşınca totopnu geri ittircen. tabi merdivende önemli. çok yüksek basamaklıysa olmaz. benim rekorum 6 basamak orta halli merdiven :D
daha yükseklerine gözüm yemiyo

• Beğen
Tepkiler: Stalker97
@chnkrmz
İkisi aynı anda kaldırılan İngiliz tipi bunny hop oluyor da, diğerini bilmiyorum. O da Amerikandır kesin :D

• Beğen
Tepkiler: suat akman
İnce tekerde yolda bırakabilir. Beşiktaştan gelirken bir gün yol boş hızla geliyorum geniş kaldırımdayım. Onume genişçe bir çukur çıktı zıpladım hemen sonra kaldırım çıktı ondan da zıpladım ama arka tekeri yeterince kaldıramadım. Kaldırıma çarptı. Dış lastikte yılan ısırığı oldu. Tabi iç lastiktede oldu. Nasıl denk gelmişse tam sibopun altına denk geldi. İç lastiğide tamir edemedim. Arkadaşım gelip aldı. Tabi dış lastiğide iyi yırtmışım. İç lastiği kurtaramadım ama dış lastiği ayakkabı tamircisinden aldığım iple diktim kurtardım.

Bence çok yapılmaması gerek. :)

@Yusuf !!WOW!! Bisikleti italyanlar yapsın teknikler elin gavurundan gelsin. Allahtan reva mı be :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Yol bisikleti ile sadece kasislerde yapıyorum

Ben arka göbeğimi yamulttum bu yüzden.Ama suç bende kazma gibi atlamamak lazım.Tekniğine göre yapılırsa pek sorun olmuyor ama düşük seviye jant ve bisiklete zarar veriyor.

Ben 2 kere mil kırdım ama bunny mtb kullanan biri içi n gerek arazide gerek şehirde kasislerde candır.Bende bağımlılık yaptı en ufak yükseltide zıplayıveriorum :)

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri