Scudo Sports

Bursa bisiklet alımı yardım.

Tepki
1
2 Bisiklet Buldum Arkadaşlar 2 sinden birini almak istiyorum.
1. Bisikletimiz. (200 Tl bırakıyor en son)
(link)
Alırsam kullanıcağım bir makina.

2. Bisikletimiz (225 Tl bırakıyor en son)

(link)

Alırsam bir hitimal kullanıp bir ihtimal parça olarak alıcağım makina.

Boyum 1,72 - 1,74
Kilom 73-76
26 Jant Tercihimdir. Hangi makina daha uygun gelir sizce...

Hangi makina değerine göre daha makul.

Bursa içi bildiğiniz daha iyi 2. el bisiklet satan uygun fiyata vericek varsa fotoları ile haberdar etmesinden memnun kalırım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
2. el satanı bilmem ama 2. bisikleti al derim ben

verdiğin ilk linkteki bisiklet full süspansyon yaylar sana masraf çıkaracaktır ve extradanda ağırlık olacaktır

en güzeli tek süspansyonlu olanlar

ve ayrıca 2. linkteki bisiklet kadrosu falan aliminyum hafif olur bu bisikletler disk frenler hidrolikse güzeldir

ve salcanoya güvenebilirsin

2.bisiklet iyi ilerde parça sorunu çekmezsin :)

jant olarak 26 lık arıyorum 19 yaşındayım çocuk bisikletine biniyor gibi hissetmiyorum.
1. bisiklette 26 lık jantlar var 2.nin jantları kaçlık bilmiyorum bilgisi olan varmı ?

2. Bisiklette 26" ve 2. bisiklet çok daha üstün ilk bisiklete göre.

2. bisiklet senin işini hayli haylı görür ;)

Salcano cok güzel bisiklet disk frenler mekanik. Orta süspansiyon cok fazla güc emiyor düz yolda cok zorlanırsın sürekli dag bayır geziceksen hiç asfalta cıkmam dersen rahat edersin. Ama orta süspansiyon düzlükte cok fazla yorar. Hem giderken zıplar güc emer hemde agarlık olarak.

Salcano uygun fiyat genelde 26'tir. Ama bu jant boyudur. Kadro boyuna dikkat etmen gerekir rahatlık için. Senin boyunda 17'' kadro boyu idealdir diye düşünüyorum. Ama 16'' ve 18'' tede zorluk cekmessin. Cocuk bisikleti falan filan gibi düşünme koltugu kaldırırsın sürersin rahatlık önemli olan.

Git gör canlı canlı dene pazarlıgını yap al derim. Şimdiden hayırlı olsun.

Bursa DR. Bisiklet var. Tavsiye ederim.

Geri