Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bursa-Erdek-Bursa 10.07.2022-15.07.2022

SerdarCYCoo2Bursa

Jiroskopik Kararlılık
Tepki
3.359
İsim
Serdar
Başlangıç
2009—10
Bisiklet
Pinarello
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Herkese keyifli forumlar. Önümüzdeki ay içinde, 10.07,2022 (Kurban Bayramı 2. Günü Sabahı 04.30 da, Bursa/Nilüfer/Özlüce den hareketle, Erdek/Merkez e tur yapmayı planlıyorum. Molasız ancak tempoyu düşürdüğüm zamanlarda dinlenmeyi tercih ederim. Babamları ziyaret edip, gitmişken de 3-4 gün kalacağım. Dönüşte de 15.07.2022 sabahı 04.30 da, Erdek/Kurbağalı mevkiinden hareketle dönüş yapacağım. Rota ~ 122 km lik mesafe olacak. Planım 4-5 saatlik bir sürede varmak. Bu rotaya yakın ya da aynı zamanlarda aynı güzargahlarda yolculuk yapacaklar var ise güncel bir planlama yapabiliriz. Şimdiden öneri ve uyarılarınız için teşekkürler...Keyifli forumlar...:)

Scudo
Herkese keyifli forumlar.. Önümüzdeki cumartesi (31.12. 2022) yine erdeğe gideceğim.. Sabah 7:00- 8:00 arası yola çıkmayı planlıyorum. Rotam, İzmir yolu üzerinden, Karacabey ardından Bandırma ve Erdek şeklinde olacak.. O gün için tur ya da istikameti olanlar varsa denkleşebiliriz..

giderken Uluabat'tan cevizli ekmek al sabah kahvaltısında iyi yenir

Teşekkürler öneri için :) cevizli ekmek güzel ama haşhaşlısı daha bir hoşuma gidiyor.. Önceki turumda profilli jant, performans iç ve dış lastikleri vardı.. Şimdi zırhlı ve standart jant seti var.. Cevize ihtiyaç duyabilirim :D Malum, henüz yeni kadroya geçemedim. Cyclcross ile yola çıkacağım...

Selamlar herkese, bayram haftası Erdek / Balıkesir / Manisa /İzmir vs istikametlerde, Bursa dan çıkış ya da Bursa üzerinden tur düşünen var mı? Benim yine Erdek turum olacak.. Denkleştirirsek makara yapa yapa gidebiliriz 😅

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Herkese selamlar 🙋🏻‍♂️, malum, sıcaklar ve tatil de peşine eklenince , bir Erdek sürüşü daha yapacağım..hareket noktası , nilüfer/özlüce , varış önce bandırma ( 2-3 yerde denemek istediğim segmentler var) ardından bandırma-erdek devam edeceğim.. bayramın 2. Günü sabah 04:30 gibi çıkmayı planlıyorum.. dileyen ya da planlaması olan varsa denkleşebiliriz..kazasız belasız 🙏

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Herkese selamlar 🙋🏻‍♂️, malum, sıcaklar ve tatil de peşine eklenince , bir Erdek sürüşü daha yapacağım..hareket noktası , nilüfer/özlüce , varış önce bandırma ( 2-3 yerde denemek istediğim segmentler var) ardından bandırma-erdek devam edeceğim.. bayramın 2. Günü sabah 04:30 gibi çıkmayı planlıyorum.. dileyen ya da planlaması olan varsa denkleşebiliriz..kazasız belasız 🙏

Eğer bursa da olur isem 2 kişi sana eşlik ederiz. Şimdilik net birşey yok. Mutlaka buradan paylaşırım.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Serdar, "Erdek Pilavcısı" olarak yeni bisikletin ile sorunsuz bir tur olmasını dilerim...
Sıcak en büyük handikap, kuyruğu titretme...

Eğer bursa da olur isem 2 kişi sana eşlik ederiz. Şimdilik net birşey yok. Mutlaka buradan paylaşırım.

Seve seve eşlik etmek isterim .. yollar ve sıcaklar da çok tehtit etmeden eve varmak isterim..
Serdar, "Erdek Pilavcısı" olarak yeni bisikletin ile sorunsuz bir tur olmasını dilerim...
Sıcak en büyük handikap, kuyruğu titretme...

Hocam, sağolun 🙋🏻‍♂️😄 geçen ramazan bayramını da sayarsak bu iki olacak .. inş sorunsuz biter .. dönüş de olacak

Döndük .. ama çok iyiydi.. bu sene yollar daha boştu..herkese kazasız belasız sürüşler 🙋🏻‍♂️Screenshot_20230630-101631.jpg

Sorunsuz tamamlamana sevindim.
Yoldaş var mıydı yanında?

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Sorunsuz tamamlamana sevindim.
Yoldaş var mıydı yanında?

Yoktu hocam... Ferdi gittim geldim :D ama gidiş tam eziyetti..Karacabey-Bandırma arası lastik patladı. Tamir ettim, indi... Yedek lastiği taktım, onu şişirirken pompanın pimleri patladı.. Sonra bandırma sanayisine kadar biraz sürdüm, orada lastikçi buldum, falan filan... Ama eziyet olsa da vardım..4-5 gün takıldım döndüm..

Geri