Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bursalı Bisikletçiler...

cazci

Dört Mevsim Pedal...
Yönetici
Tepki
18.106
İsim
MEHMET CEM SAYGI
Başlangıç
1974—75
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Genel bir temizlik sonrası Bursa'ya dair paylaşımları bu başlık altında yapmaya başlıyoruz..
Klasik "Yolçatı Gece Turu" keyifle tamamlandı ve kahveler içildi...
IMG-20240425-WA0019.jpg

Scudo
IMG-20240728-WA0007.jpg
5.30'da uyanıp 7.00 de buluştuk. Bir arkadaş zincir kopardı, diğeri de tubles lastik patlatıp yedeği olmadığı için döndü. 8.00 gibi yola çıkabildik. Eve girdiğimde çölden dönmüş gibiydim...

Bursalı dostlara selamlar.
@cazci Cem Abi teşekkür ederim

Son düzenleme:
Çeteyi kurmuşsun iyi güzel de, bir pazarımız var bu aralar...Günler çok sıcak geçiyor; ya karga ile aynı saatte kahvaltı yapıp yola düşüyoruz ya da akşam ezanı sonrası...
Hani diyorum retorik kadar sürmek de önemli...

322079 dosyayı görüntüle
Bir pazarımız vardı, hava nefisti...
Yollarda,dağlarda,rampalarda,inişlerde, uludağlarda, izniklerde,köy kahvelerinde, yada çeşme başlarında görürüm😄😁selamlaşmaktan öteye varamadık henüz. Cazcı arkadaşım ile 10 senelik yollarda selamlaşma arkadaşlığımız nasıl sona erecek merak ediyorum😁👍🖐sağlıcakla.

• Muhteşem
Tepkiler: cazci
@Enflasyon Mağduru , değerli bisiklet sevdalısı arkadaşım, son zamanlarda daha seyrek uzun turlara çıkıyorum. İşime git-gel dışında haftada 100 k. civarı toplam mesafe sürüyorum.
Özel yaşam/aile, farklı sorumluluklar ve hobiler de olunca eskisi gibi gezilmiyor. Ne gam, keyfini çıkarıp solo ya da kafa dengi arkadaşlarla uygun zamanları değerlendirmeye gayret ediyorum.
Tabi 56 yaş kas ve akciğer kapasitesinde hissedilir azalmayı da beraberinde getirdiğinden performans kaygım artık yok.Grup sürüşlerinde en geriden geliyor olmayı da kafama takmıyorum..
Umarım saatlerimizi ayarlayıp birlikte bir rota yaparız. Yarın 20.00'de Abdal Köprüsü'nden hareketle klasik "Salı Gecesi Gündoğdu" sürüşü olacak, uygun iseniz bekleriz...

• İnanılmaz
Tepkiler: Enflasyon Mağduru
@Enflasyon Mağduru , değerli bisiklet sevdalısı arkadaşım, son zamanlarda daha seyrek uzun turlara çıkıyorum. İşime git-gel dışında haftada 100 k. civarı toplam mesafe sürüyorum.
Özel yaşam/aile, farklı sorumluluklar ve hobiler de olunca eskisi gibi gezilmiyor. Ne gam, keyfini çıkarıp solo ya da kafa dengi arkadaşlarla uygun zamanları değerlendirmeye gayret ediyorum.
Tabi 56 yaş kas ve akciğer kapasitesinde hissedilir azalmayı da beraberinde getirdiğinden performans kaygım artık yok.Grup sürüşlerinde en geriden geliyor olmayı da kafama takmıyorum..
Umarım saatlerimizi ayarlayıp birlikte bir rota yaparız. Yarın 20.00'de Abdal Köprüsü'nden hareketle klasik "Salı Gecesi Gündoğdu" sürüşü olacak, uygun iseniz bekleriz...
Bisiklet dostu arkadaşım öncelikle aile ve özel yaşam elbette ilk önceliğimizdir hepimizin. Bisiklete olan sevgi ve merakımız ona ayırdığımız süre zarfında sona ermez elbette. Turlarda hepimiz kafa dengi arkadaşlarla sürüş yapmaktan keyif ve zevk alırız. Yaş konusuna gelirsek benden 17 yaş büyük olmana rağmen maşallah diyelim👍😁ben son 2 senedir touring Bike kullanıyorum usulca sessiz yavaşça yol alıyorum. Size ayak uydurabilmem mümkün değil maalesef. 15 senedir aktif bisiklet kullanıcısı olarak yol,gravel,cx,mtb den sonra touring Bike kullanmaya başladım. Sanırım ben senden daha erken yaşlandım😄😁sebebi ise heybe çantalarıma kedi köpek mamaları doldurarak turlarımı kendimce daha özel ve anlamlı hale getirebilmem. Velhasıl üstadım güzel teklifin için çoook teşekkür ederim. Yollarda selamlaşmaktan öteye gidebilme umuduyla😄👍🖐sevgi sağlıcakla.

• Beğen
Tepkiler: cazci
Gündoğdu tepesi boş kalmasin hocam 😁 bu nispeten daha iyi bir niyet bisikletler açısından diğer tepe vaadine göre

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
IMG_20241012_093233.jpg
Mudanya'da Triatlon yarışları vardı.
Hava harika, deniz çarşaf, palamut boldu...

Geri