- Tepki
- 18.106
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
319208 dosyayı görüntüle
Bir karga kahvaltısını yapmadan Dereköy.
319211 dosyayı görüntüle
Bir de salı akşamı Gündoğdu klasiği..
Her salı aynı saatte hareket ediyoruz. Bekleriz.sizinle gündoğdu yapmayı çok istiyorum ama zaman bir türlü uymuyor. Ama bir şekilde uygun vakit denk gelecektir. Saygılar
Her salı aynı saatte hareket ediyoruz. Bekleriz.
Cem abi; Kask yeni mi?319208 dosyayı görüntüle
Bir karga kahvaltısını yapmadan Dereköy.
319211 dosyayı görüntüle
Bir de salı akşamı Gündoğdu klasiği..
Yollarda,dağlarda,rampalarda,inişlerde, uludağlarda, izniklerde,köy kahvelerinde, yada çeşme başlarında görürüm😄😁selamlaşmaktan öteye varamadık henüz. Cazcı arkadaşım ile 10 senelik yollarda selamlaşma arkadaşlığımız nasıl sona erecek merak ediyorum😁👍🖐sağlıcakla.322079 dosyayı görüntüle
Bir pazarımız vardı, hava nefisti...
Bisiklet dostu arkadaşım öncelikle aile ve özel yaşam elbette ilk önceliğimizdir hepimizin. Bisiklete olan sevgi ve merakımız ona ayırdığımız süre zarfında sona ermez elbette. Turlarda hepimiz kafa dengi arkadaşlarla sürüş yapmaktan keyif ve zevk alırız. Yaş konusuna gelirsek benden 17 yaş büyük olmana rağmen maşallah diyelim👍😁ben son 2 senedir touring Bike kullanıyorum usulca sessiz yavaşça yol alıyorum. Size ayak uydurabilmem mümkün değil maalesef. 15 senedir aktif bisiklet kullanıcısı olarak yol,gravel,cx,mtb den sonra touring Bike kullanmaya başladım. Sanırım ben senden daha erken yaşlandım😄😁sebebi ise heybe çantalarıma kedi köpek mamaları doldurarak turlarımı kendimce daha özel ve anlamlı hale getirebilmem. Velhasıl üstadım güzel teklifin için çoook teşekkür ederim. Yollarda selamlaşmaktan öteye gidebilme umuduyla😄👍🖐sevgi sağlıcakla.@Enflasyon Mağduru , değerli bisiklet sevdalısı arkadaşım, son zamanlarda daha seyrek uzun turlara çıkıyorum. İşime git-gel dışında haftada 100 k. civarı toplam mesafe sürüyorum.
Özel yaşam/aile, farklı sorumluluklar ve hobiler de olunca eskisi gibi gezilmiyor. Ne gam, keyfini çıkarıp solo ya da kafa dengi arkadaşlarla uygun zamanları değerlendirmeye gayret ediyorum.
Tabi 56 yaş kas ve akciğer kapasitesinde hissedilir azalmayı da beraberinde getirdiğinden performans kaygım artık yok.Grup sürüşlerinde en geriden geliyor olmayı da kafama takmıyorum..
Umarım saatlerimizi ayarlayıp birlikte bir rota yaparız. Yarın 20.00'de Abdal Köprüsü'nden hareketle klasik "Salı Gecesi Gündoğdu" sürüşü olacak, uygun iseniz bekleriz...
Eski siyah formadan kimsede yok mu ya!322242 dosyayı görüntüle
Mudanya'da Triatlon yarışları vardı.
Hava harika, deniz çarşaf, palamut boldu...
Abi, incir ve ayvalardan bahsetmemişsin 😀322242 dosyayı görüntüle
Mudanya'da Triatlon yarışları vardı.
Hava harika, deniz çarşaf, palamut boldu...