Scudo Sports

Bursalı Bisikletçiler...

Bu turun zamanı hep aynı tarih mi oluyor?
Evet abi, ama ramazan in ortası ya da ilk haftası arası oluyor...Yani ramazanda olması sabit ama günü değişebiliyor..

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Scudo
Evet abi, ama ramazan in ortası ya da ilk haftası arası oluyor...Yani ramazanda olması sabit ama günü değişebiliyor..
Son 2 senedir katılmak istiyorum hanım aynı misafirleri mi denk getiriyor anlamadım iftara misafirimi olmuyor. 1 hafta önceden tarih haber verilse aslında(belki veriliyor ben kaçırıyor olabilirim) o güne misafir almayız :D

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Son 2 senedir katılmak istiyorum hanım aynı misafirleri mi denk getiriyor anlamadım iftara misafirimi olmuyor. 1 hafta önceden tarih haber verilse aslında(belki veriliyor ben kaçırıyor olabilirim) o güne misafir almayız :D
Haklısın abi, benim de içinde ukte kaldı bu sene ama yapacak bir şey yok , seneye ölmez isek , katiliriz 😅

Gökhan'ın turu dışında, BTK olarak bizler Ramazan akşamları birden fazla defa iftar sonrası tırmanışı yapıyoruz.
Bazen iftarı Çekirge'de yapıp sürüşe başlıyoruz, bazen evde yedikten sonra toplanıyoruz.
Çoğu zaman Hüseyinalan çeşme, kimi zaman da Millipark girişine kadar sürüyoruz.
Bu Ramazan henüz iki tırmanış yaptık. Şu yağmurlu dönem geçsin, tekrar devam ederiz. Strava'dan takip edebilirsiniz. Bekleriz.

Haber verilme konusunda , bizim çok geride kaldığımızı söylemeliyim. Avrupa'da bisiklet grupları yıllık hafta sonu sürüş planlamalarını liste şeklinde gruplarında paylaşıyorlarmış.Misal veriyorum 8 nisan cmtsi günü dümdüz bir parkur geçicekler ve ''evet bu bana uygun'' diyosunuz ona göre plan program.Bizde anasını satayım gran fondonun saati , rotası , son hafta değişebiliyor.

• Hahaha
Tepkiler: RmzBurak
Haber verilme konusunda , bizim çok geride kaldığımızı söylemeliyim. Avrupa'da bisiklet grupları yıllık hafta sonu sürüş planlamalarını liste şeklinde gruplarında paylaşıyorlarmış.Misal veriyorum 8 nisan cmtsi günü dümdüz bir parkur geçicekler ve ''evet bu bana uygun'' diyosunuz ona göre plan program.Bizde anasını satayım gran fondonun saati , rotası , son hafta değişebiliyor.

Son cümlene güldüm.
Ama yıllık plan çok ciddi bir iş. Aylık bile yapılsa iyidir.
Neyse takip edeceğiz bakalım.

• Muhteşem
Tepkiler: yusuf_49
Avrupa'daki grup sürüşleri ile Türkiye'de yapılan Granfondolar arasında nasıl bir ilişki var acaba? Grup sürüşleri tamamen kişilere kalmış birşey, Granfondolara etki eden bir çok etken var. Canın ne zaman isterse grup sürüşleri yaparsın ama granfonda etkinliği yapamazsın. Ayrıca kaldı ki son anda yada etabın ortasında bile dünya turları yarışları iptal edilebiliyor.

Geri