Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Büyükada Bisiklet Kiralama

Tepki
9
Bu kız da işi düşünce yazıyor demeyin, uzun zamandır takip edemiyorum, zaten daha yeni bisiklette almadım. Ama siz BisikletForum ailesine danışmam gereken bir konu var. Büyükada'da bi gezi organizasyonu düşünüyoruz. Elbette işin içinde bisiklette var. Ortalama kişi sayısı 20 (-+5). Daha önce 2 kez gittim. Herhangi bir yerden kiralamıştık bisikleti ve çokta iyi değildiler. Güzel bir organizasyon olsun istiyorum. Lütfen fiyat/kalite açısından kiralama yapabileceğimiz bisikletçi önerir misiniz?

Teşekkürler. İyi Forumlar

Scudo
hemen hemen hepsi aynı kalite de bisikletlerin. 1 kez ilk gördüğümden kiraladım onda da sürekli zincir vs atması yaşadım. tanıdıkları olanlar vardır illa ki. ya da gezi öncesinde gidilip bakılabilir.

Tşkler birazcık araştırdım forumu BisikletçiSelamiyi önerenler var, ekşide flnda başlık açılmış kendisine. Tercihim bu yönde olabilir. Gidip bakmakta mantıklı ;)

Ben kinaliadada yazlikciyim adalarda eli ayagi duzfun bisiklet kiralabak zor heleki adetliyse dahada zor 1 yada 2 olsa secersiniz fakat 20adet zor

demi ya :( sayı fazla olunca sıkıntı oluyor hepsinden aynı kaliteyi beklemek..

Bence istanbuldan kiralayip gidin

• Beğen
Tepkiler: Merve Hilal
Ben heybeliada'da bisiklet kiralıyorum. Büyükada'da göz aşinağı olduğum bikaç iyi bisikletçi var ama adlarını ve yerlerini bilmiyorum maalesef.

• Beğen
adada oturuyorum 1. olarak nihat usta yı tavsiye ederim ya da meydanda ki saatin hemen arkasında trek bayinin yanı kendileri aynı zamanda bayinin sahibi ikisi hariç kalite pek iyi değil

• Beğen
Fatih : 0533 611 07 89.
kalitesiz bisikleti yoktur.
tok gözlü, bisiklet sevdalısı, güzel bir insandır.

• Beğen
Adadaki bütün bisikletcileri gezdim ve kiraladım fiyatlar uçuk sanki adadakiler de haklı belediye nin saçma sapan istekleri var vergiler ve kiralık alan bisiklet kullanıcısı hor kullanıyor pat diye yere atıyor kendi malı değil ya hor kullanıyor bu insanlari anlamıyorum sen neden bisiklet kiralayanlarin ekmek yediği kapıyı baltalıyorsun su da bi gercek bisikletler çok bakımsız peki adaya katlanır bisikletlerimizle gidebiliyormuyuz? Buyuk ada da gemiden inerken demirlere bağlanmış sahipsiz ve pas tutmuş bisikletler var hemde çok sanki onları cezalandiriyorlar neden böyle bilmiyorum Bilen arkadaslar yardımcı olurmusunuz ?

Bikaçalternatif var sanırım. En iyisi bu alternatifleri değerlendirip parça parça kiralayın bence. İlk söyleen isme gidin bisikletleri seçin bakın kaç tane iş görür çıkarsa kiralayın. Hepsini ondan kiralamak zorunda değilsiniz. Kalanlar sonraki bisikletçiye. Onda da eleyin klaan olursa sonrakine. Böyle böyle devam edersiniz

• Beğen
Ben üniversitemde düzenlediğim gezilerde hep Selami Bisikleti kullandım. bir kaç gün önceden arayıp söylerseniz sizin için rezerv yapıyorlar. En son gittiğimde 33 kişi vardı tüm gün 15 TL'den anlaşmıştık.

• Beğen
@Lemi Öztürk
Adalara katlanılabilir veya normal bisikletlerle gelinebiliyor. Sehir hatları (vapur) ile gelirseniz ücret talep etmiyorlar ama motorlarla gelirseniz ücret talep ediyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Yoldakiseruven
Hepinize teşekkür ederim organizasyonu Nisan ayına erteledik, önerileriniz bnm için çok değerli. Buluşma gerçekleştiğinde bende artık seçimimiz ne yönde olursa sizlere tecrübemi aktaracağım. İyi forumlar ;)

Geri