bugün ilk defa işe bisikletle gitmeye karar verdim.(18:00-24:00 arası çalışıyorum)tek başıma büyükçekmeceden saat 14:00 civarı yola çıktım.oldukça dik bir yokuş beni bekliyordu b.çekmece-beykent arasında.ilk defa olmasına rağmen zorlanmadan çıktım.beylikdüzünden haramidereye kadar sorun yoktu tabi.düz ve aşağı doğru yokuş.fazla basmadan 55 km hıza ulaştım.yollar patates tarlası gibi.sanayi sitesinden ambarlı üzerinden parsellere kadar dik bir yol geçtim,sonra küçükçekmeceye kadar sorun yok,ama cennete çıkmak epey yorucu oldu.sonra halıcıoğlunda bir yokuş beni bekliyordu.o da zorladı beni ve 17:00 da işteydim.
alternatif bir yol varmıydı bilmiyorum,zaten derdim kolay yol bulmak değildi.büyükçekmeceden gayrettepe'ye otobüsle gittiğim yolu takip etmek ve dik yolda kendimi denemekti. istanbul'un trafiğini ve seyreden pek çok kazmayı saymazsak oldukça iyi bir yolculuk oldu.ha birde forumdan biri beni yolda gördü ve arabasıyla yanımda durdu.tanışıp sohbet ettik kısa süre.ankaralı bir arkadaştı.affetsin ismini unuttum.çok selamlar