Scudo Sports

Büyükçekmece

Çamur

Aktif Üye
Tepki
33
yolcu arkadaşlar bu pazar günü toplanalım nedersiniz herkes fikir beyan etsin kararlaştıralım

buluşma yeri
parkur
saat

Scudo
evet sadece yol bisikletcileri lütfen ben varım kim organize ediyor GÖKHAN ÖZTÜRK cannondale

wayy yolcular hadi bakalımmm ekşın beyawwww,he gökhan sen hiç söz verme sen gelmezsin yine her zamanki gibi..:)

Arkadaşlar gökhanda bilir bikere geldi gerçi ama bizim devamlı parkurumuz kemer yolu herşey var düz bayır meil mükemmel bi antreman yeri 3-5 tur atıyoruz her pazar hava durumuna göre 12 den sonra oradayız bekleriz...

evet arkadşlar kemerburgaz tarafı mütiş bence kacırmayın trafik yok cam gibi yol bekliyoruz yol bisikletçilerini GÖKHAN ÖZTÜRK CANNONDALE

ÖnÜmÜzdekİ Haftalarda BÜyÜkÇekmeceden Sİlİvrİ'ye Gİtmeyİ Planliyoruz 3 ArkadaŞ,katilmak İsteyenlere Buradan Daha Sonra Bİlgİ VereceĞİm.İstedİĞİnİz Yerden Katilabİlİrsİnİz Bİze BÜyÜkÇekmeceden Devam Etmek Üzere ,duyurulur....

silivri turlarına varım önümüzdeki haftaya başlayabilirim

Buradan Haber VerceĞİm.futbol Turnuvamiz OlduĞundan Erteledİk,ama Yakin Bİr Zamanda GerÇekleŞtİreceĞİz..

Arkadaslar Selam....

Ben De Beykent Yesilkent'te Oturuyorum....kesinlikle Bu Tura Katilmak Isterim...lutfen Haberleselim....

• Beğen
Tepkiler: keremkeke
ALDIK SELAMINIZI....

BEN ve HEMCINSIM ELIF ARKADASIM DA SIZELERE KATILMAK ISTIYORUZ....CUMA AKSAMLARI ICIN ORGANIZASYON YAPAMAZ MIYIZ ???:):)

yazdığım gibi katıldığım bir futbol turnuvası dolayısıyla turu erteledik,haber vereceğim.hazır olun:)

bu pazar tekirdağ veya çorluya gidiyorum gelmek isteyen olursa yolu kısaltabilirim

@TREK7.3

MERHABA....

MSN HESABIMA EKLEDIM SIZI...30 MAYIS CUMA AKSAMI ICIN BEN VE KEREM VE BELKI ELIF VE ESI SIZLERLE BULUSMAK VE PEDAL BASMAK ISTERIZ....ANLADIGIM KADARIYLA SIZ BIZIM ORALARDA HALI HAZIRDA HALA PEDAL BASIYOSUNUZ...BULUSMA SAATINI, YERI VE PARKURU LUTFEN BIZE BILDIRINIZ....ARTIK BU OLAY HAYATA GECSIN YANI....

SEVGILERIMLE...

• Beğen
Tepkiler: keremkeke
cumartesi haberleşelim numaranı kaydettim.numaram 0554 3734334

bugün ilk defa işe bisikletle gitmeye karar verdim.(18:00-24:00 arası çalışıyorum)tek başıma büyükçekmeceden saat 14:00 civarı yola çıktım.oldukça dik bir yokuş beni bekliyordu b.çekmece-beykent arasında.ilk defa olmasına rağmen zorlanmadan çıktım.beylikdüzünden haramidereye kadar sorun yoktu tabi.düz ve aşağı doğru yokuş.fazla basmadan 55 km hıza ulaştım.yollar patates tarlası gibi.sanayi sitesinden ambarlı üzerinden parsellere kadar dik bir yol geçtim,sonra küçükçekmeceye kadar sorun yok,ama cennete çıkmak epey yorucu oldu.sonra halıcıoğlunda bir yokuş beni bekliyordu.o da zorladı beni ve 17:00 da işteydim.
alternatif bir yol varmıydı bilmiyorum,zaten derdim kolay yol bulmak değildi.büyükçekmeceden gayrettepe'ye otobüsle gittiğim yolu takip etmek ve dik yolda kendimi denemekti. istanbul'un trafiğini ve seyreden pek çok kazmayı saymazsak oldukça iyi bir yolculuk oldu.ha birde forumdan biri beni yolda gördü ve arabasıyla yanımda durdu.tanışıp sohbet ettik kısa süre.ankaralı bir arkadaştı.affetsin ismini unuttum.çok selamlar

Geri