Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Caddebostan sahil bisiklet yolundaki bozukluk sebebiyle kaza

Belediye hatası yüzünden kaza yaptığınızda İBB Beyaz Masa ilgilendi mi?

• Evet

• Hayır

• Toplam katılım
    33
Tepki
24
Bisiklet
Bianchi
Merhaba arkadaşlar,

Caddebostan Migros'un yaklaşık 500-600 metre ilerisinde bisiklet yolundaki bozukluk kazaya sebebiyet verdi. Başka kazalara mahal vermemek için lütfen bahse konu yolu kullanırken dikkat edin.

Bir yakınımın eşi ile birlikte başına gelen bir kazadan bahsetmek istiyorum. Aslında yoldaki bozukluğa ve kazaya sebep olduğuna kadar İBB'nin ilgisizliğine de dikkat çekmek istedim.

Geçtiğimiz cumartesi eşiyle birlikte sahilde gezerken çift olarak kaza yaptılar. Aşağıdaki fotoğraflarda gözüken bozukluk sebebiyle kendisinin dizine, eşinin de kafasına dikiş atıldı. Arkadaş İBB Beyaz Masa'ya hem Twitter hesabı üzerinden hem de telefon ile ulaşmasına rağmen ilgilenmek bir yana kayıt no bile verilmedi.

İBB Beyaz Masa'nın benzer durumlarda ne kadar ilgilendiğini merak ediyorum. Eğer belediyenin bir hatası yüzünden kaza yaptıysanız ve bu hatayı belediyeye bildirdiyseniz anketi cevaplar mısınız? Teşekkürler.1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

Scudo
Geçen hafta yol bisikletimle 30 km/s civarı hızla akşam orada seyrediyordum ve o bozukluğu 2-3 metre kala görmemle frenlere asılmam bir oldu ancak tabii ki duramadım ve taşlara girdim, Allah'tan kaza yaşamadım fakat siz yaşamışsınız. Geçmiş olsun yaralılara,sorumsuzluk diz boyu maalesef.

Öncelikle geçmiş olsun. Böyle sorumsuzluk Türkiye nin bir çok yerinde görülebilir. Ayrıca kask ve dizlik olmaması durumu daha da kötüleştirmiş

• Beğen
Tepkiler: Kürşad Üsküdar
@Tolga Çelebi

Nasıl!? özel sürüm bisikletle mi oldu?

@saglam.serdar Teşekkürler. Son anda farketmişler frene bile basamamışlar. İnsanlık halidir, kaza sonuçta. Bunu öngörerek düzgün kapatmaları lazımdı kazdıkları yeri. Aracımla seyrederken de asfalttaki 5-10cm farklı kapatılan kazı yerlerini görünce basıyorum kalayı. Arkadaş senin işin bu, yama yapmak. Düzgün yapsana! Kendisine saygısı olmayan insanlar işte.

• Beğen
Tepkiler: saglam.serdar
Beyaz Masayi ortalama 5 defa arayip sikayette bulundum. 4 unde cok hizli bir sekilde yardimci okdular. 5. Sikayetim cakmak koprusundeki deliklerle alakaliydi 1 ay surdu ama yinr sonuc aldim. Ne yalan soyleyeyim ilgileniyorlar.

Bostanci Kadikoy arasi cok daha beter durumda olan noktalar da var. Bostanci kartal hatti yine cok sukur tertemiz. Bostanci kadikoy arasi biraz daha sorunlu.

• Beğen
Tepkiler: erguller
Hocam kafasına dikiş atılan arkadaşta kask varmıydı?
Geçmiş olsun diyelim.

Türkiye'de yaşamak,bir korku filmi içerisinde yer almak gibi bir şey..Çok heyecanlı,çook:ssrtcbya:

En azından bisiklet yolunuz var Bursa da oda yok nilüfer de var 3,5 bişey oda parke taşından millet kaldırım sanıp ordan yürüyor. Belediye ancak para getirecek işler ile uğraşır tramvay falan filan kim takar üç beş bisikletliyi

• Beğen
Tepkiler: ozelemre1963
Geçmiş olsun. Maalesef millet olarak işini hakkıyla yapan % 5 10 u geçmez. Belediyesinden tut özel sektörüne kadar. Herkes işini zoraki yaptığı için sonuçları bu şekilde oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Kürşad Üsküdar
Maalesef normal caddeler ve asfalt yollar bisiklet yollarindan daha guvenli.
Madem bisiklet yollarini yaptiramiyoruz, keske en azindan suruculeri bilinclendirebilsek de bisiklet yollarina ihtiyac kalmasa..

2 aydır ibb beyazmasa ile twitter üzerinden yazışıyoruz. Belediye, İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de yapılan dolgu alanı'nın, cadde tarafında yer alan Bisiklet yolunu ortadan kaldırdı ve yerine araçların park etmesi için park yeri yaptı.

Sorunlu olan bölgeyi fotoğrafları ile birlikte bildirmiş olmama rağmen, gelen cevap trafik yol denetleme ekipleri yolu işaretleyecek şeklinde oldu. Yalnız işaretleyecek yol yok, nereyi işaretleyecekleri merak konusu.

Yolu yok ettiklerini ve nereyi işaretleyeceklerini sordum, bölgenini konumunu atar mısınız dediler! Daha önce bir kaç kez ettim dalga mı geçiyorsunuz dedim, şu an bekliyoruz.

Yolu kullanıyor muyum? Hayır, ama kullanmaya çalışan çok insan var ama kullanamayıp araçların olduğu yola inmek zorunda kalıyorlar.

Sonuç: Kocaman bir 0 (sıfır).

30 Agustosda 2 defa gectim oradan. duracak kadar yavasladim. Lastikler ve bisiklette hizli gecmeye musait zaten de cok sukur kaza yasamadim. bisiklet yolinun en berbat kisimlari Maltepe Parkinin biraz ilerisi de arabalarin karsi seride gectigi donus olan isiklar berbat bir yer cogu mal yaya gecidinde duruyor arabasiyla

Öğlen saatlerinde buradan geçtim. Yolu halen düzeltmemişler.

Geri