Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

çadırımı değiştirmek istiyorum

Remzi YOL

Üye
Tepki
30
Bisiklet
Kron
arkadaşlar merhaba

geçen yıl de decathlon dan
2 SECONDS KAMP ÇADIRI - 3 KİŞİLİK - MAVİ QUECHUA çadır aldım. tekerlekli sandalyede engelli bir çocuğum var, bu çadıra giriş çıkışta problem yaşıyorum.

çadırımı değiştirmek istiyorum.ihtiyacım olan çadır;

AIR SECONDS 4.2 XL AİLE KAMP ÇADIRI - 4 KİŞİLİK - 2 BÜYÜK ODALI QUECHUA

çadırını değiştirmek isteyen, ilgilenen arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Scudo
4.1'i var bende. Kurulumla ilgili bir bilgi vereyim. U şeklinde duran polleri dışarıya doğru çok fazla gerdirmeyin, Çadırı kendi halinde bırakın. Benim gibi gerdirirseniz antredeki alt kaplama kısa kalıyor ve rüzgarı olduğu gibi içeri alıyor. Kışın o rüzgarda ciddi şekilde sorun yaratıyor. İlk kamptan ufak bir tecrübe :)

teşekkür ederim
ben çadırını benim çadırımla değiştirmek isteyen var mı diye paylaşım yapmıştım.

@Remzi YOL İstediğiniz çadırı bulabildiniz mi acaba? Ben de ya arpenaz 4.2 ya da 4.1 freshblack düşünüyorum. Memnun musunuz?

Bunları kullanan varsa fikirlerini paylaşırsa sevinirim...

@CaGe hocam fresh olanı kullananlar çok memnun. Ben ferrino sintesi 1 kullanıyorum.bisiklet ve birkaçhaftalık yürüyüşlerimde çok memnun kaldım

• Beğen
Tepkiler: CaGe
@haldun31 Teşekkür ederim.. Ferrino serisi çok güzel.. Bütçem karta taksitle 1000 tl falan en fazla. O paralara aile için bulunabilecek en iyisini almak istiyorum..

O zaman freshi alın derim hocam.dechatlonda gördüm ve çok hoş .diğerlerinde artık biliyorsunuz fiyatlar uçtu.husky diyecektim vazgeçtim.onuda herşartta kullandım efsane çadırdır.

• Beğen
Tepkiler: CaGe
Şu aile çadırını halledeyim de seneye kendim için 2-3 kişilik 4-5 mevsim çadır düşünüyorum :)

freshlerde bile havalandırmadan çok şikayet ediyorlar. Ben tepeye küçük vantilatör asmayı düşünüyorum, inşallah iş görür

• Beğen
Tepkiler: haldun31
Geri