Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cannondale 2018 modelleri görücüye çıktı

@Anonim
Cannondale' ın Lefty' den vazgeçmesi benim mavi gözlerimden vazgeçmem gibi olurdu :D

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
Scudo
Bu karbon kadar iyi denilen Caad 12 bisikletleri çok merak ediyorum açıkçası. Olan verse de bir tur atsak :komik:

Badboy seven kimse yok mu benden başka acep? :hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
quick 1,2,3 favorim. yalnız kadro tasarımlarının %95 i çok güzel, fiyatları da aynı şekildedir eminim

Renkler çok kötü olmuş

Caad 12 lerin renkler cooook guzel olmus :harika:

gene de synapse bir yana digerleri diger tarafa :p

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
(link)

fikir vermesi açısından. Aşağı yukarı 10 bin tl. Türkiye fiyatı 12-13 bin tl olur zannımca.

11-28 ne ya, milleti öldürmeye çalışıyorlar anlaşılan :p

Lefty'li dropbar ve CAADX serisi, tek kelimeyle ürpertici :krktm:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bya pahalı ve güzel duruyorlar :)

Şu Supersix modellerinde dışarıdan geçen vites tellerinden vazgeçemiyorlar...

Sadece bu yüzden Supersix Evo Disc (veya V) Ultegra Di2 almaya niyetlendim. Delta'dan fiyat da aldım.

Fiyatlar çok ciddi rakamlara ulaşmış :)

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Hayalimdeki bisiklet tam olarak bu işte. :asik: Caad Optimo Tiagra kullanıcısı var mı?

uqdfe8q5qkg4gvithjxf.jpg

@Delta

Bu bisiklet modeli ile fotoğrafı uyumlu değil. Aynı hata Cannondale orj web sitesinde de var. Siz de aynen copy paste yapınca hatayı sürdürmüşsünüz.

SUPERX DI2
C18_C17208M_BLK.jpg

Sen ne kadar çirkin şeysin sin öyle hele o donanımların yok mu daha kötü ne koyulabilir ki Cannondale'i bu kadar kötü ve çirkin bisiklet yaptığı için protesto ediyorum !!! :agla::agla::agla:

p6v96N.gif

1080P izleyiniz...

yurt dışı sitelerinde yaklaşık 26.000 lira civarında olan bu canavarı orman yollarında görsem (bak binsem demiyorum) dahada gam yemem.

@Delta merhaba , yol modellerinin hangilerini getireceksiniz ? Mesela apexli synapse !.

@gokgun34 Merhaba. Cannondale marka modellerimizin Caad Optimo, Caad12, Synapse serilerimizin hemen hemen hepsi stoklarımıza girecek.

• Beğen
Tepkiler: gokgun34
Geri