Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cannondale Flash

Salih Manavoğlu

Daimi Üye
Tepki
485
Bisiklet
Cannondale
Herkese merhabalar,

2011 sezonuna hazırlanıyor ve yeni heyecanlar arıyorken, bir baktım ki gerçekten çok özel bir bisiklet sahibi oluvermişim..

Bu aşamada çok daha mütevazı düşünüyorken, tüm imkanlarını seferber eden Delta Bisiklet'e desteği için ne kadar teşekkür etsem azdır..

Şanını; tecrübe, kalite ve teknolojisinden alan Cannondale Flash

ve

Yeni sezonda, Cannondale ile parkurlarda yeni başarılar arıyor olacak bendeniz.. :eek:

http://i120.photobucket.com/albums/o167/capturemind/bisiklet/Cannondale-Flash/1.jpg

http://i120.photobucket.com/albums/o167/capturemind/bisiklet/Cannondale-Flash/12.jpg

http://i120.photobucket.com/albums/o167/capturemind/bisiklet/Cannondale-Flash/14.jpg

Scudo
Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın. Bu modeli Eskişehirde canlı olarak görüp,inceleme fırsatım olmuştu. Fotoğraflardan kat ve kat güzel gözüküyor canlı olarak.. Fabrikasyon çıkış ağırlığı nedir tartabildiniz mi acaba ?

• Beğen
Tepkiler: Salih Manavoğlu
Arkadaslar mesajlarınız icin teşekkür ederim. ufak bir kopyala yapıştır ile bisikletin özelliklerini sizinle paylasayim;

bu arada tartıda ağırlığı 8.8 kg cikti.

KADRO : new Flash Hi-Mod S.A.V.E. BB30 specific, w/ 1.5" HeadShok head tube
ÖN AMORTİSÖR : new Lefty Speed carbon DLR 110mm Solo Air
ARKA AKTARICI : SRAM X-0
ÖN AKTARICI : Shimano XT direct mount
VİTES KOLLARI : SRAM X-0 twisters
RUBLE : SRAM PG-990 11-32t 9sp
ZİNCİR : SRAM PC-971 9sp
AYNAKOL : custom FSA Afterburner BB30 w/carbon spider 44/32/22t
ORTA GÖBEK : BB30, included with crank
FREN ÖN / ARKA : Avid Elixir CR
FREN KOLLARI : Avid Elixir CR Carbon
ARKA GÖBEK : DT Swiss XCR 1.4
ÖN GÖBEK : DT Swiss XCR 1.4
GİDON : new FSA SL-K flat
BOYUN : Cannondale SI stem/steerer 3D forged
FURÇ TAKIMI : Cannondale SI HeadShok
SELE : Fizik Tundra w/ kium rails
SELE BORUSU : Flash carbon - USE Sumo SAVE 27.2mm w/ 10mm offset
JAN T : DT Swiss XCR 1.4
JANT TELLERİ : DT Swiss XCR 1.4
LASTİK : Schwalbe Racing Ralph 2.1" EVO Triple Nano

Bisikletiniz müthiş, Allah nazardan saklasın. Güle güle kullanın. Ama Flash ismi bu bisiklete yakışmamış, bence daha agresif bir isim koymalıydı Cannondale.

• Beğen
güle güle kullan abi

Gürkancım cok teşekkür ederim. güzel günlerde insallah...

Bisikletin fotolari cekilirken ordaydim ancak nasil olduysa sizi cikaramadim..
Flash gozumde patladi herhalde

Tanışma fırsatı bulamadığımız icin üzüldüm gercekten. İkimiz için de telaşeli bir gündü sanırım. :)

Yeni bisiklet hayırlı olsun. Bildiğim kadarıyla daha önce bir FS kullanıyordunuz. Bu dönüşün nedenini merak ettim.

iyi dileğiniz icin teşekkürler. Haklısınız fs biniyordum, hala da duruyor. inanılmaz kontrol ve konfora sahip. hepsinin tadına bakmak lazim diye düsünüyorum, hayata bir sefer geliyoruz :)

Bisikletiniz müthiş, Allah nazardan saklasın. Güle güle kullanın. Ama Flash ismi bu bisiklete yakışmamış, bence daha agresif bir isim koymalıydı Cannondale.

Cok teşekkür ederim, umarım cok daha güzellerine ve hep gönlünüzden gecenlere sahip olursunuz . acikcasi modelin ismi nereden geliyor diye düsünmeye basladim :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Cahit Türk
Abicim hayırlı olsun.. Çok sevindim senin adına.. Çok kaliteli, çok başarılı bir bisiklet Flash..

Bu arada artık bir de yol bisikleti alsan mı ki acaba? :) Yol yarışlarında da görmek isteriz seni :)

• Beğen
aman abi naptın sen :D masterların korkulu rüyası oldun valla :D

hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle selamlar ;)

• Beğen
Sevgili Salih şimdi hiç olmadı bu :) Rakiplerini daha fazla antreman yapmaya zorladığının farkındasındır umarım :D.. Müthiş görünüyor hayırlı uğurlu olsun.

• Beğen
Kardeşim güle güle kullan. Bu bisiklet sana çok yakışıyor.

• Beğen
Geri