Merhaba. Bisikletimi satmayı düşünmüyorum kafamdan geçti sadece. Zaten mümkün değil çünkü uzun yol tur (İstanbul-İzmir Seferi) düşünüyorum. Delta ile görüştüm şimdi gerçekten de kalmamış bu bisiklet. Normal aslında çünkü çok tuttu bu modeller ki, ben de kullandığım için oradan biliyorum. Aslında GT markası da çok güzel zaten Cannondale yapıyor. İsterseniz GT modellerine bakın. Hatta Schwinn de olabilir. Her zaman alternatifleri değerlendirmek gerekir. Mesela GT'nin şöyle iki modeli var mesela fiyat olarak da gayet uygun: (link) ve (link) evet ben Traffic 30 modelini denemiş biriyim emin olun Quick 4 havasını yaşatıyor. Eğer sizin gibi Quick 4 bulamasaydım büyük ihtimalle GT alırdım. Zaten dediğim gibi Cannondale'e ait bir markadır. İsterseniz (link) Schwinn modellerine de bakabilirsiniz. Tabii bunları Cannondale Quick 4 bulamazsanız eğer söylemiş olayım. Yine de araştırmaya devam edin tabii ki. Ama kimse elindeki Quick 4 modeli satmak istemez sanırım çünkü çok güzel bisiklettir. Gerçi bendeki 2015 ama olsun aldığım günden beri keyifle kullanıyorum belki 1000 tane setten çukurdan geçtim bana mısın demedi, akort ayarı vites ayarı bile bozulmadı yani o kadar sağlam bir bisiklet. Bundan dolayı memnun kalan bir insan mümkün oldukça satmaz. Ama umarım en kısa zamanda bulursunuz.