Scudo Sports

Cannondale SUPERSIX

Scudo
renkleri çok güzel ya maşallah benim de gönlümde var bir yol bisikleti bakalım hayırlısı :=) güle güle kullanın iyi pedallamalar---yalnız pedallar yakışmamış

Güle güle kullanın, bencede kilitli pedallarla süper olacaktır.

Gıcır gıcır dedikleri şey tam olarak bu işte. :) Hele o jantlar falan, nasıl da parlıyorlar... Ne kadara mal oldu acaba? Bir de tam olarak hangi modeli Supersix'in?

Güle güle kullanın. Enfes.

çok güzel gözüküyor , bol pedallamalar :)

@Gökhan Daruga

al duvara as hayırlı olsun

çok güzel bir bisiklet güle güle kazasız belasız binin :)

Hayirli olsun, gercekten cok güzel ya... Kirkbir kere masallah. Allah nazar dan saklasin

Arkadaşlar teşekkür ediyorum. 1 senedir bisikleti bekliyordum sonunda kavuştum. Pedal konusuna gelince geçici süreliğine taktım kilit sistemli pedallar mevcut ayakkabı olayını henüz halledemediğim için şimdilik bu pedallarla takıyorum Supersiz 105 modeli merak eden arkadaş için fiyat konusundada bir soru vardı biraz tuzluya mal olduğunuz söyleyebilirim.

çok iyi bisiklet ama, bisiklette güzelliği yüksek gidon ve pedallar bozmuş

hayırlı olsun. renkleri çok güzel seçmişsin. inşallah ilerde bana da aynı model nasip olur.

Vay bisiklettaşım:) Hayırlı olsun, aynısının siyahı da bende var. Dikkat et altından kayıyor, bildiğin at bu. İlk başlarda binemediğimden huysuzluk ediyordu. Yavaş yavaş öğrendikçe, dizginleri elime aldıkça sahibine göre kişneyen bir at oluverdi. Evet arkadaşlar bu süpersix 105 tam bir at;)

işte bisikletin hası, en az 10 bin türk lirassı eder bu meret

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. :)

------------------------------------------

@mehmetsunu

1799 pound yurt dışı fiyatı görünüyor, yani yaklaşık 5.300TL'sı. Dolar bazında alınırsa 4480TL.
(link)

Türkiye fiyatı ise 5835TL.
(link)

@Emre Akcan

Spacer(lar) ortadan kaldırılır ve boruya da bir "slam that stem" muamelesi çekilirse, enfes olur. Kilitli pedalları varmış zaten, kilitli pedal için ayakkabı eksik. :)

Renkleri çok hoş, güzel tasarım, iyigünlerde kullanın...

Gerçekten şahane bir makina. Güle güle kullanın, kazasız pedallar dilerim.

Geri