@trainspotting35 dün cannondale caad8 i "ezik kadro" sorunundan dolayı iade ettim corratec dolomiti aldım onun yerine ama dolomiti 9,6kg caad8 için 9,3 kg gibi bi şey deniyor nette kendim ölçemedim. bu bana 4100 e mal oldu ama caad8 in alüminyum işçiliği kesinlikle çok üstünmüş corratec e göre ilk izlenimim o yönde. "double butted" diyordu caad8 için ama corratec te kaynak yerleri çok belirgin galiba bu tek dipçiklenmiş oluyor. can sıkıcı!
** arkadaşlar yazacaktım sakin
daha 24 saat bile olmadı dün akşam 6 gibi hazırlayıp verdiler corratec dolomiti 2016 tiagrayı şu an birbirimize alışmaya çalışıyoruz [emoji58] hatta size fotoğraf da göstereyim
gönlünüzü almış olayım.
ilk izlenimlerim: girer girmez 2015 synapse sordum ama ellerinde olmadığını söylediler (aslında iki alternatif verdiklerinde birisi bu synapse idi neden yok dediler anlamadım). kaynak işçilikleri bağlantı noktaları ilk dikkatimi çeken husus oldu. corratec hazırlanırken daha fark ettim caad8 in kadro işçiliğinin üstün olduğunu. caad8 için double butted (çift dipçiklenmiş) deniyordu bu corratec corones modellerinde varmış "tripple butted" olarak. dropbar sargısı gidonu tutunca caad8 e göre daha zayıf hissiyatlı geldi. "look" marka sargı önerdileri kalınlaştırmak için ama almadım orjinalliği bozulmasın şimdilik diye. dün akşam 1 km kadar sürebildim pek bi şey anlamadım
ama her şey yolunda gibi şimdilik
kadro tasarımı renkleri favorim değildi biraz zorunluluktan oldu ama idare eder mi? eder evet diyorum şimdilik. ağırlık meselesi, "buyrun corratec, deneyin" diye teslim ettiklerinde hemen daha ağır olduğunu anladım ama nette araştırmalarıma göre fazla da fark yok gibi. corratec dolomiti tiagra 2016: 9,6 kg. caad8 triple tiagra 2016: 9,3 kg gibi (yanılmıyorsam). caad8 i cannondale takım renkleri ile
özleyeceğimi biliyordum keşke bana sorunsuz bir caad8 teslim edilseydi de ilk bisiklet maceram böyle saçma sapan olmasaydı şimdiden özlemeye başladım ama o ezik/göçük hali ile de bir türlü barışamamıştım
son bir not: bugün erdoğanlar bisiklete de uğrayıp specialized lere de bakmayı düşünüyorum yskından inceleyip karşılatırma yapmak için