Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Endurace AL 6.0 İnternetten Sipariş Verdim..

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
İnternetten sipariş verdim..

Burda karşılaşacağım durumları yazıp kargo ile gelişi netleştirmek için başlığı açmış bulunuyorum...

Scudo
Yeni sipariş verdim ayrıntılı yazacağım elime ulaştığı zaman. Vergiler vs. ekstra birşey çıkıyor mu şeklinde..

Nasıl sipariş verdiniz peki anlatirmisiniz bende mtb serisinden almak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?

Benim de 3-4 kere sipariş oluşturup son anda vazgeçtiğim bisiklet .
8.2 kg ağırlıkla 105 5800 setli alüminyum kadro eşdeğerleri arasında en hafif olanı (diğerleri 8.9-9 kg)

Neyse bisiklet 840 euro, 213 euro kargo+paket ücreti var 1053 euro ödüyoruz. gelince burada da 160-170 euro gibi vergi ödeyeceğiz. Bisiklet bize 1200-1250 euro gibi bir fiyata gelecek. Bu durumda garanti sorun, yetkili servis sorun olacak. Tabii en büyük sorun kadro boyu olacak. Geçenlerde Canyon getirtip satan bir arkadaş vardı.

• Beğen
Tepkiler: Berkayesenkaya488
Sabırsızlıkla gelmesini bende beklemekteyim. Sayenizde bilgi edine bilirsek bende MTB getirtmeyi düşünüyorum.
Düşünüyorum ama bir ton vergisi kargosu filan... Korktum resmen

Yalnız hoşuma gitti. Gerçekten güzelmiş. :harika:
https://www.canyon.com/i/bikes/bikedetail/2015/endurace-al-6_c1073.png
Bu arada Türkiyede Servisi yok değilmi???

• Beğen
@mehmet şevki

Biraz daha ayrıntı verebilir misiniz?
Hangi renk ve hangi kadro boyu sipariş ettiniz.
Daha önemlisi ne zaman kargoya verileceği öngörülüyor. 8 hafta gibi şeyler duydum da..

Bu arada benim kredi kartım yurt dışı alışverişlere o günkü kur üzerinden sabit TL ile 4 taksit yapıyormuş. Bunu ben de mi alsamdiye düşünmüyor değilim..

• Beğen
Hayırlısı olsun alıcam bende yabancı ülkeden ama sıkıntı 200 euro kagro 200 euroda vergi 400 euroya bisiklet alınır

Hayırlı olsun yurtdışından bisiklet almak isteyen çok kişi görüyorum forumda onlar içinde bir kaynak olabilir konunuz. Umarım en kısa zamanda sağ salim elinize ulaşır bisikletiniz.

Öyle avantajlar oluyor ki, bisiklete vereceğin kargo parasına gidip gezip görerek alabileceksin neredeyse. Hem gelirken yanında getirirsin kargom takıldı mı gümrükte mi derdin yok, hemde gezmiş olursun. Ben öyle yapmayı düşünüyorum.

• Beğen
@x-rayted

kardeş hangi kredi kartıymış o sölesene :) hemen edineyim ondan. bende endurance cf 9.0 almayı dusunuyorum. stokta yok. bekliyorum o arada yurtdısı alışverişine taksit yapan bir kart araştırmıştım bulamadım ??

bide kadro boyu ile ilgili ciddi sorular var. bu konuyuda bi aydınlatırsanız sevinirim :)

@Kara Kartal
Abi aynı kafadayızda plan gibi olmaz ya bence uçak bile 300 tl civarında galiba

• Beğen
Tepkiler: Kara Kartal
@mehmet ulaş
O işlere girersek bir yere varamayız. Bisiklet gönül işi. Marka imajı diye bir şey var . Bisikletin görünümünü beğenme diye bir şey var. Donanım özellikleri diye bir şey var.. 8.5 kg altında, alüminyum endurance dedin mi zaten CANYONdan başka yok (yani ben göremedim :) )

@sinobjk
CARDFİNANS ın clubfinans Xclusive kartları..Kampanya bitti ama telefonla girebiliyorsun. Benim Mart 2016ya kadar 150 TL üstü yurtdışı harcamalarım 4 taksit. Üstelik o tarihte o kurdan TL değeri hesaplanıp dörde öyle bölünüyor yani kur riski bankanın..
(link)

Kadro boyu hesaplıyorsun da yine de görmeden almak bir risk .. Endurance CF de XS öneriyor Canyon. sele borusu uzunluğu 46.5 cm. Ben bunu alırsam küçük kalır eminim.

@x-rayted

çok fena kafamı karıştırıyo. görüp alma şansımda yok. forumda bi arkadaş alıp küçük geldiği için sattı. boy 1,75 bacak boyu 79 cm banada XS öneriyor. bacak boyunu 80 cm olarak girdimmi S beden öneriyor. çok kararsızım. işim kötü yanı XS beden stokta var S beden ta haziran başında cıkıcak :)

Şimdiden hayırlı olsun.
Bu arada Canyon Ultimate Al slx veya carbon slx kullanıcısı var mı?
Varsa biraz bilgi verebilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
@İlker Karakuş
73 cm , boy 172

@mehmet ulaş bi 300 lıralık ucak bıletlerını benım bılgısayar mı gostermıyor anlamıyorum kı :) en uygun sekılde 500 lıra gıdıs donus bulabıldım. hatta frankfurttan koblenze de araba kıralayıp gıtmeyı dusunuyorum tek gunde gıt gelı de hallederım almanyada kalmaya gerekte kalmaz dıye dusundum.

Benim boy 170 bacak boyum 77 cm ve canyon un sistemine bilgilerimi girdiğimde xs önerdi bisikleti yaklaşık bir aydır kullanıyorum ölçülerinden gayet memnunum zaten bu ikili sele borusu nu kullanabilmek için sele borusunu da belli bir yükseklikte tutmak gerekiyor bence canyon un verilerine güvenin.

Aynı bisikleti kullanıyorum. Hayırlı olsun şimdiden.

@kamakmuh
Ben türkiyedeki fiyatlara göre tahmin etmiştim erzurum istanbul gidiş dönüş 220 tl idi ama 500 tl gidiş dönüş iyimiş bi sorun daha var oraya gittin nereye nasıl gidiceksin nasıl nerden alıcaksın kısmı var yine buraya getirtmek daha iyi gibi

Geri