Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Olmaz ama siparişi nereye vereceksiniz?

Scudo
Olmaz ama siparişi nereye vereceksiniz?
Berlinde yaşayan bir arkadaşıma, ama faturayı buradan gidecek olan arkadaşımın ismi ile kestireceğim, o da ziyareti sırasında oradan alıp getirecek, bir aksilik olmazsa:)

Olur, ben de Canyon "kabul etmiyoruz "demesine rağmen uğraşlarımla hotele söyletmeyi başarmıştım. Hoteldeki görevlilerden biri almıştı. Ama belirtirseniz bunu onlara belki daha çabuk sonuç alabilirsiniz. Kargo ile alakalı sıkıntı çıkmasın.

• Beğen
Tepkiler: runvolcanrun
@runvolcanrun
Ürünü teslim aldığınız ay dahil olmak üzere 3. ayın son gününe kadar ürünü Avrupa'dan çıkartmanız gerekiyor.
Mart içerisinde alınan bir bisiklet (gün fark etmez) Mayıs 31'den önce Avrupa çıkışı yapmalı.

"To get the VAT reimbursed, you must have proof that the goods were exported before the end of the third calendar month after you recieved them."

Merhaba arkadaşlar yeni bisiklet alacağım,
İki model arasında kaldım,
fikir verirseniz sevinirim.
Endurace CF 8.0
Ultimate CF SL 7.0
Merhaba, ben ayni karasizligi endurance cf sl disc 7 ile cf 8 arasinda yasamistim. Ben cf sl disc 7 yi tercih ettim. sizin soylediginiz 2 bisiklet arasindaki ilk fark kadro. cf sl ile cf kadro arasinda rijitlik farki var. Asagida bana kadro arasindaki fark icin canyon un verdigi cevabi bulabilirsiniz. buna ek olarak, geometri farki da mevcut. endurans bir bisiklet istiyorsaniz, ben olsam cf sl disc 7 yi tercih ederdim. Eger daha hafif ve sportif bir model istiyorsaniz ultimate cf sl 7 yi tercih ederdim, daha yeni bir kadro oldugu icin. Bu arada ekipman olarak ultimate cf sl dic 7 yi degerlendirebilirsiniz. Eger disk fren istemiyorsaniz, bence 300 euro daha verip Ultimate CF SL 8 en mantiklisi.

"The difference between the CF and the CF SL frames mainly lies within the utilized carbon fibers, which are of superior grade in the SL frames. Combined with a different and more intricate layering pattern this leads to stiffer, stronger and lighter frames which allows you to transform your pedaling power more efficiently into forward movement.
The CF SL models are equipped with disc brakes which allow you to sport wider tyres and beyond that feature an integrated seat clamp."

Merhabalar, Mayıs ayına kadar canyon markasında herhangi bir indirim olma ihtimali var mıdır? Kargo veya fiyat olarak?

@runvolcanrun Hangi modeli almayı düşünüyorsunuz. Yol modellerinde 1 adet vardı galiba Türkiye ye gelecek fiyat aralığında.

@runvolcanrun Hangi modeli almayı düşünüyorsunuz. Yol modellerinde 1 adet vardı galiba Türkiye ye gelecek fiyat aralığında.
Ben ultimate cf sl 7 modelini düşünüyorum, şimdilik. Türkiye fiyat aralığının bir önemi yok benim için, mayıs ayında bir arkadaşıma oradan aldırtacağım onun için mayısa kadar indirim takip etmenin bir mantığı var mı diye sordum? (mayıstan önce gönderebileceğim bir adres olduğu için)

@runvolcanrun Almanya içi kargo çok tutmaz zaten kargo indirimi sorduğunuz için Türkiye ye sipariş vereceksiniz diye düşündüm.

Ben ultimate cf sl 7 modelini düşünüyorum, şimdilik. Türkiye fiyat aralığının bir önemi yok benim için, mayıs ayında bir arkadaşıma oradan aldırtacağım onun için mayısa kadar indirim takip etmenin bir mantığı var mı diye sordum? (mayıstan önce gönderebileceğim bir adres olduğu için)
yaza doğru outletten bi önceki senenin modellerini daha uygun fiyata yakalayabilirsiniz.

Selamlar,

H36 aero gidon için ön aydınlatma bakıyorum ama pek bi seçenek yok, tavsiye de bulunabilecek olur mu acaba

• Beğen
Tepkiler: Koray Gürel
Buraya şu videoyu bırakarak günlük trollleme kotamı doldurayım:
(Peşinen uyarayım, bol miktarda İngilizce küfür içerir)

@Murat B. Bombayı bırakıp kaçarım gerisini Canyon fanatikleri düşünsün diyorsunuz. 😂 😂
Buralar karışır diyordum ama görmediler herhalde başlığı güncel tutayım. 😀

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: :DDD ve Murat B.
Almanya'nın Salcanosu olduğuna inandım.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
çin üretimi, orta göbeği standarda uymayan kötü örneklerden biri denk gelmiş.

endurace cf headset için rulman arıyorum. elinde olan var mıdır?

Üst mü alt mı? kineticbearings.com a bir bakınız. Orada hepsi var. Hangisini istediğinize göre veririm kodunu. Ayrıca elimde hafif yıpranmış var. (üst) Alttaki olan pahalı ama üstteki ucuz. Yardımcı olabilirim

Üst mü alt mı? kineticbearings.com a bir bakınız. Orada hepsi var. Hangisini istediğinize göre veririm kodunu. Ayrıca elimde hafif yıpranmış var. (üst) Alttaki olan pahalı ama üstteki ucuz. Yardımcı olabilirim

mesajınızı görmedim , beni ekiketleymişsiniz keşke. bende web sitesinden aldım. özelden yazayım.

Arkadaşlar No 25 kadro kulağına ihtiyacım var. Elinde fazladan olan var mıdır?

• Üzgün
Tepkiler: :DDD
Geri