Berlinde yaşayan bir arkadaşıma, ama faturayı buradan gidecek olan arkadaşımın ismi ile kestireceğim, o da ziyareti sırasında oradan alıp getirecek, bir aksilik olmazsaOlmaz ama siparişi nereye vereceksiniz?
Merhaba, ben ayni karasizligi endurance cf sl disc 7 ile cf 8 arasinda yasamistim. Ben cf sl disc 7 yi tercih ettim. sizin soylediginiz 2 bisiklet arasindaki ilk fark kadro. cf sl ile cf kadro arasinda rijitlik farki var. Asagida bana kadro arasindaki fark icin canyon un verdigi cevabi bulabilirsiniz. buna ek olarak, geometri farki da mevcut. endurans bir bisiklet istiyorsaniz, ben olsam cf sl disc 7 yi tercih ederdim. Eger daha hafif ve sportif bir model istiyorsaniz ultimate cf sl 7 yi tercih ederdim, daha yeni bir kadro oldugu icin. Bu arada ekipman olarak ultimate cf sl dic 7 yi degerlendirebilirsiniz. Eger disk fren istemiyorsaniz, bence 300 euro daha verip Ultimate CF SL 8 en mantiklisi.Merhaba arkadaşlar yeni bisiklet alacağım,
İki model arasında kaldım,
fikir verirseniz sevinirim.
Endurace CF 8.0
Ultimate CF SL 7.0
Ben ultimate cf sl 7 modelini düşünüyorum, şimdilik. Türkiye fiyat aralığının bir önemi yok benim için, mayıs ayında bir arkadaşıma oradan aldırtacağım onun için mayısa kadar indirim takip etmenin bir mantığı var mı diye sordum? (mayıstan önce gönderebileceğim bir adres olduğu için)@runvolcanrun Hangi modeli almayı düşünüyorsunuz. Yol modellerinde 1 adet vardı galiba Türkiye ye gelecek fiyat aralığında.
yaza doğru outletten bi önceki senenin modellerini daha uygun fiyata yakalayabilirsiniz.Ben ultimate cf sl 7 modelini düşünüyorum, şimdilik. Türkiye fiyat aralığının bir önemi yok benim için, mayıs ayında bir arkadaşıma oradan aldırtacağım onun için mayısa kadar indirim takip etmenin bir mantığı var mı diye sordum? (mayıstan önce gönderebileceğim bir adres olduğu için)
Üst mü alt mı? kineticbearings.com a bir bakınız. Orada hepsi var. Hangisini istediğinize göre veririm kodunu. Ayrıca elimde hafif yıpranmış var. (üst) Alttaki olan pahalı ama üstteki ucuz. Yardımcı olabilirim