Fark11
Üye
- Tepki
- 32
- İsim
- Faruk
- Başlangıç
- 1983—84
- Bisiklet
- Corratec
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Hollanda dan Cube AMS, Trek 9.9 SSL, Trek EX 9.9 , Scott Spark 50 derken çok daha hesaplı Canyon Nerve ES6 2006-2007 Model aldım. Bisikleti almaya gittiğimizde oğlum içinde bisiklet arıyoruz varmı sorumuza American Eagle getirdi önümüze onuda aldık. Canyon'un modeli düşük ancak pek kullanılmamış. Fotoğrafların bazılarında pas leke gibi görünenler böcek ölüsü ( 3000 km Araba üstünde geldi). Cube AMS ye benzer kadrosu olduğu için ve parçaları bana ( pek anlamamama rağmen XTR, DT Swiss İn iyi olduğunu biliyorum ) kaliteli geldiği için aldım. Fiyatı 400 Euro, American Eagle 150 Euro. Yanında birde Shimano bisiklet ayakkabısına özel pedal hediye. Ağırlıklarını bilmiyorum ama baya hafifler. American Eagle daha hafif. American Eagle üzerindeki Magura fren hidrolik. Arka süspansiyon hava basarak sertleşiyor veya havasını indirerek yumuşuyor. American Eagle arka aktarıcı Sram Compozite, satıcıya sordum nasıl diye iyidir dedi. Canyon üzerindeki XT disk fren hidrolikmi bilmiyorum. Diğerini de satıcı söylediği için biliyorum. Jant ve göbek iridium. En küçük oğluma da bisiklet aldım. Bisikletleri değerlendirebilir misiniz? Nasıl tercih, fiyatlar Türkiyeye göre ne oranda makul.
Canyon Nerve ES6
Arka aktarıcı XTR
American Eagle
Bu da en küçük oğlumun
Canyon Nerve ES6
Arka aktarıcı XTR
American Eagle
Bu da en küçük oğlumun