Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon shimano 105 Fren

Batu54

Üye
Tepki
46
İsim
Batuhan
Selamlar arkadaşlar bi süre önce baya bi bisiklet önerisi falan sormuştum hala alamadım malesef ,yakın zamanda alıcam fakat şöyle bi canyona bakayım dedim ucuz modellere 750-1000 dolar-euro arası bazı güzel modellerin vitesleri shimano 105 , bu viteslerden hiç anlamıyorum özellik olarak , tek bildiğim sıralama olarak claris,sora,tiagra bunun dışında bi bilgim yok shimano 105 iyimidir kötümüdür kısa bilgi geçerseniz sevinirim birde almak istediğim bisiklet carraro 052 tiagra vitesli , canyonunda bazı tiagra vitesli bisikletlerine baktım örnek olarak ultimate al slx9.0, endurace al5.0 gibi fakat fiyatlar 2 katı nerdeyse birde bunun vergisi,cartı curtunun hesaplarsak baya para yapıyo sizce değermi bu kadar para vermeye biriktirmeye vs tiagra modelleri için ?

Scudo
Bence al gitsin carraroyu canyon un sırf kargosu bile 100 dolar bide gümrükte %18 vergisi var falan çok masraf

@Ulaş Çavuşoğlu param olsa acımamda 1 sene işte çalışıp seneyede üniversite öğrencilik falan o kadar masraf aşıyo beni. Dediğiniz en iyisi gibi

Hani 1000 dolarlık canyonu aldınız 3 bin tl eder 100 dolar kargo 300 daha tl 18 vergisi 180 dolar kaba hesap 600 tl daha ee 3binlik bisiklet 4 bine geliyo zaten 4 binede türkiyeden babalar gibi bisiklet alırsın zaten :D

Gelmesini beklemekte cabası

@Canince @Ulaş Çavuşoğlu Sağolun shimano bu şekilde sıralanıyor dedinizde bişey daha sorayım izninizle başka fren sistemi olarak shimano gibi hangi markalar var.

Sram-Compagnalo-tektro-TRP... gidiyor, shimano tekeldir, ve iyidir, sram daha iyidir, ama double tap kolları kullandım yorum yapmıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Batu54
SRAM-compagnolo ve shimano 3 ayrı büyük firmadır, ve birçok kompenentte hemen hemen hepsinde patentli ürünleri vardır. Ayrı ayrı sadece fren sistemi- süspansiyon sistemi üreten daha ufak çaplı firmalarda vardır.

Birisi de bu bahaneyle campognolo ve sram için sıralama yapabilir mi? Hangi model hangi modelden iyi mesela :)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@Ahmetgitar CAMPAGNOLO: Veloce - Centaur - Athena - Chorus - Record - Super record
SRAM: APEX-Rival-Force-Red

Merhaba @Batu54;
Kendim canyon full 105 sistem kullanıcısı olduğumdan dolayı sana net bilgi aktarayım,
Öncelikle Shimano 2x11 yeni 105 sisteminde hiçbir zorluk yaşamaz ve kolayca adapte olabilirsin ayrıca fren sistemi ve vites geçişleri sorunsuz olup oldukça güzeldir.Kesinlikle tavsiye ederim.

Canyon markasına gelince kendi sitesinden sipariş vereceksen kargo + kutulama ücreti 214 Euro, sonrasında gümrük vergisi ki bisikletin fiyatına göre değişiklik gösteriyor ben 720 TL civarı ödeme yapmıştım.
Öğrencilik hayatın olacağından dolayı bu fiyatlar seni şu aşamada zorlar belki.Markanın kalitesini kimse tartışmasın çünkü gerçekten üst seviye.Ayrıca kargo ve gümrüğü ilave etmeme rağmen yinede bana TR'den daha ucuza mal oldu.

İyi pedallamalar...

• Beğen
Tepkiler: Batu54
@İlker_Yılmaz Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim gerçekten model duruş renkler olarak hayalim olan bi bisiklet ama sanırım bu aralar almam imkansız gibi kargo,paketleme ve vergiler @Ulaş Çavuşoğlu dediği gibi gerçekten uçuk.Ama inşallah gelecekte bi canyon sahibi olurum :)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Geri